سوالات و مشکلات سربازی

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
این تاپیک برای بحث و سوال در مورد مسائل سربازیه.

سوال اول رو خودم میپرسم. یک نفر متولد نیمه دوم ۷۱. ورودی ۹۰ دانشگاه. ۹ ترمه میشه. بعد نرم ۷ که کنکور نداده. آخر ترم ۹ هم کنکور نده آیا میتونه تا سال بعد صبر کنه کنکور بده دوباره یا باید بره سربازی؟

نام مرکز سمپاد
علامه امینی
شهر
میانه
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید مدنی آذربایجان
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
پاسخ : سوالات و مشکلات سربازی

به نقل از میم ح میم دال :

سوال اول رو خودم میپرسم. یک نفر متولد نیمه دوم ۷۱. ورودی ۹۰ دانشگاه. ۹ ترمه میشه. بعد نرم ۷ که کنکور نداده. آخر ترم ۹ هم کنکور نده آیا میتونه تا سال بعد صبر کنه کنکور بده دوباره یا باید بره سربازی؟
کلا هرکسی دانشگاه مشغول به تحصیل باشه حتی اگه 100 ترمه هم بشه سربازی نمیره :D ولی اگه فارغ التحصیل محسوب بشه میبرنش که پیشنهاد میکنم بره بدون کنکور ثبت نام کنه آزاد از زیرش در بره :)) :))

a_mat_1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
اردبیل
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

تا جایی که من اطلاع دارم ورودی ها 91 کارشناسی و به بعد، 5 سال معافیت تحصیلی دارن و ورودی ها 90 و به قبل هم 6 سال.

به نقل از mhr3 :

کلا هرکسی دانشگاه مشغول به تحصیل باشه حتی اگه 100 ترمه هم بشه سربازی نمیره :D ولی اگه فارغ التحصیل محسوب بشه میبرنش که پیشنهاد میکنم بره بدون کنکور ثبت نام کنه آزاد از زیرش در بره :)) :))

بالاخره که آدم باید سربازی بره (مگه اینکه یهو خرید سربازی آزاد بشه؛ اول برای غائبین، بعد برای همه!). این ایده که آدم تا دکتری بره که سربازیش راحت تر باشه داره حداقل 2+4 سال از عمرش رو تلف میکنه تا اون 2 سال سربازیش راحت تر باشه!
البته یه نکته‌ای هست که آدم اگه سره لیسانس بره سربازی "آش خور" حساب میشه.

نام مرکز سمپاد
علامه امینی
شهر
میانه
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید مدنی آذربایجان
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از امیـــ ع ـــر :
بالاخره که آدم باید سربازی بره (مگه اینکه یهو خرید سربازی آزاد بشه؛ اول برای غائبین، بعد برای همه!). این ایده که آدم تا دکتری بره که سربازیش راحت تر باشه داره حداقل 2+4 سال از عمرش رو تلف میکنه تا اون 2 سال سربازیش راحت تر باشه!
البته یه نکته‌ای هست که آدم اگه سره لیسانس بره سربازی "آش خور" حساب میشه.
من افرادی رو میشناسم تو ششمین سال لیسانس هستن که سربازی نرن ... :D البته الان خرید هم تقریبا آزاد شد ..

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS

راستش من تا اون جایی که شنیدم تا زمانی که مشغول به تحصیل باشی و واحد داشته باشی که سربازی نداری طبیعتا... ولی بعد تموم شدن تحصیل فکر میکنم یکسال وقت هست... یعنی 12 ماه... ولی هنوزم مطمئن نیستم که بعد تموم شدن واحد ها یکبار فرصت داری کنکور بدی یا دوبار...

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

آقا من فهمیدم اگر ۲ تا مقاله ISI بدی با impact بالای ۴ و ارشد باشی میتونی عضو بنیاد نخبگان بشی و سربازی رو کلی بپیچونی. یا اینکه یک اختراع ثبت شده داشته باشی. البته اختراعت باید مورد تایید بنیاد نخبگان باشه که اونا هم توی us patent سرچ میکنن اگر اونجا قبلا ثبت نشده ٬ تایید میشه. بعدش سربازیت کلی راحت تر میشه و فقط آموزشی میری و بقیش رو پروژه اینا ردیف میشه.
تازه آموزشیش هم اختصاصیه. یعنی اونایی که عضو بنیاد نخبگان هستند باهم میرن آموزشی. بعد با آدمایی خفنی دوست میشی. فرماندهشون هم آدم باحالیه. مسئولین رو میاره تو دوره برای بچه ها پروژه اینا تعریف میکنن. چیز باحالیه. از الان به فکرش باشید :D

h@di

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهرکرد
شهر
شهرکرد
مدال المپیاد
طلای ادبی (دورهٔ ۲۷)؛ مرحلهٔ ۱ کامپیوتر (دوره‌های ۲۳ و ۲۴)
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی نرم‌افزار

آقا من فهمیدم اگر ۲ تا مقاله ISI بدی با impact بالای ۴ و ارشد باشی میتونی عضو بنیاد نخبگان بشی و سربازی رو کلی بپیچونی. یا اینکه یک اختراع ثبت شده داشته باشی. البته اختراعت باید مورد تایید بنیاد نخبگان باشه که اونا هم توی us patent سرچ میکنن اگر اونجا قبلا ثبت نشده ٬ تایید میشه. بعدش سربازیت کلی راحت تر میشه و فقط آموزشی میری و بقیش رو پروژه اینا ردیف میشه.
تازه آموزشیش هم اختصاصیه. یعنی اونایی که عضو بنیاد نخبگان هستند باهم میرن آموزشی. بعد با آدمایی خفنی دوست میشی. فرماندهشون هم آدم باحالیه. مسئولین رو میاره تو دوره برای بچه ها پروژه اینا تعریف میکنن. چیز باحالیه. از الان به فکرش باشید :D
چیزه... عضو بنیاد ملی بشید سربازی کلاً نمی‌پیچیه :D اون مال قدیما بود :-" قانونی که الآن هست اینه که اعضای بنیاد ملی بعد از این که حداقل مدرک لیسانسشون را گرفتند یه پروژه برای وزارت دفاع و... انجام می‌دند، آموزشی هم تشریف می‌برند، بعد پایان‌خدمت می‌گیرند.
صفجهٔ ۶۴ به بعد این جا:
http://bmn.ir/uploads/aiinameh93_15057.pdf
را بخونید مثلاً.
البته یه شایعاتی هم شنیدم که قراره این قانون عوض بشه و وضع اعضای بنیاد بدتر بشه، جزئیاتش را نمی‌دونم. شدیداً امیدوارم فقط در حد شایعه باشه.

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

خب منم نگفتم کلا میپیچه. ولی قسمت اعظمش حل میشه. پروژه هاشونم چیز سنگینی نیست.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بچه‌ها کسی میدونه بعد از فارغ‌التحصیلی دقیقا چقدر برای ثبت‌نام سربازی فرصت هست؟ دفترچه‌ای چیزی داره اصلا؟
من شنیدم یک ساله ولی خوب مطمئن نیستم.
سرباز فراری نشیم یه وقت به امید این یک سال فرصت. :د

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

بعد از فارغ التحصیلی یک سال فرصت داری. ولی نمیدونم مفهوم این یک سال چیه! احتمالا یعنی یک سال وقت داری دفترچه بفرستی.

بچه ها ما یک کمپین سربازی درست کردیم و یک همایش هم قراره برگزار بکنیم. هرکس تهران بود حتما سعی کنه شرکت کنه. لینک هاش ایناست:
event : همایش سربازی - ۵ اسفند - دانشگاه تهران
فیس بوک: خدمت سربازی
اینستاگرام : خدمت سربازی و سربازی‌گرام
بچه های زیادی روش داریم کار میکنیم که بتونیم تاثیر جدی بگذاریم و سربازی رو جمعش کنیم تا چند سال دیگه یا حداقل وضعیتش رو خیلی بهتر بکنیم. کلی رو مخ مسئولین داریم کار میکنیم. شدیدا هم به حمایت نیاز داریم حتی در حد لایک کردن هم مفیده.

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389