از کجا میدونی یعنی چی?!
پیامبر اسلامو داره با تصویر یه مرد بیریخت نشون میده تو میگی توهین نیست?
اگه من بیام عکس تورو بکشم بعد بجا دماغت مثلا موز بزارم تو میگی خوب شاید من اعتقاداتم باتو فرق داره?
روشنفکری خوبه ولی نه اینکه تو مخت لامپ روشن کنی!!!
[/quote
ببینید اینکه کسی پیامبر یا امام بوده هیچ ربطی به خوش ریختیو خوش قیافگیش نداره.
اگه نقاشی های قدیمی از علی رو هم دیده باشید. یک فردی رو میبینید که با هیچ معیاره امروزی ای قیافه قابله قبولی نداره.
یعنی از نظره ظاهری به تمام معنا زشت بوده!
قصدم توهین نیست ولی خوب قیافش اینطوری بوده!
اینکه قیافه ی جالبی نداشته عیب نیست یا اینکه قدش کوتاه بوده و شبیه زورگیر ها می مونده اینا عیب نیست.
و شما تصوره واقعیتون از پیامبرتون طبیعتن یک فرد که صورتش نورانیه که نیست!
یه فردی بوده و از اونجا که رابطه فامیلی با علی هم داشته یحتمل چهره ی جالبی هم نداشته.
و اینا واقعن عیب نیست. عیب چیزی دیگس که مشکله اینجا نیست. ولی اینکه اون چهره چهره ی جالبی نیست به این هم ربطی نداره چون کاریکاتوره. کاریکاتور یعنی شکل و خصوصیات رو بزرگ کردن تا به چشم بیاد.
و اون ظاهر بیشتر برای عرب نشون دادنه فرده و شبیه اخوندا نشون دادن. (یعنی با یه حالت دستمال سفید به سر بسته و رنگ سفیدش هم به خاطر لباس عرب هاست )
به نقل از چوکک :
باشه آقا.پس شما هم یه عکس زشت از خودت بزار ولی شعار مرگ بر دیکتاتوری بگیر دستت.ما مدیونیم اگه به بعد دومش نگاه نکنیم
ببینید تو امریکا هم نسبت به رییس جمهور کاریکاتور می کشن خیلی در مورده بوش. و پلاکاردشو بلند می کنن. و چندان چهره ی جذابی هم خوده بوش نداره که کاریکاتورش جذاب باشه! ولی کسی هم کشته نمیشه به خاطر اون! یا بوش نمیاد بگه به من توهین شده!
( در صورتی که این توهین به یک فرده حقوقی هست! و می تونه حتا شکایت کنه! )
به نقل از sadlove :
حالا کشیدن یا نکشیدن
مگه چهره پیامبر تغییر میکنه ؟ از هویتش کم میشه ؟ یا شوما اینجا بزنین تو سر هم همو سرکوب کنین اعتقادتونو بکنین تو مخ مقابلتون کاریکاتوره پاک میشه یا میان اینجا ازتون عذر خواهی میکنن ؟
والا
بحث در مورده اینه که ایا این اقدام مشکلی داره ؟ یا باید چه برخوردی باهاش بشه ؟اصلن باید برخوردی بشه ؟ یا نه ؟