- شروع کننده موضوع
maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
خوب از اونجایی که بحث در مورد ازادی بیان به طور کلی هم در این چند هفته به طور جهانی و هم در سمپادیا تو همین انجمن به نسبت داغ و پر فعالیت بود ( با حدود ۷۰۰ بازدید و ۱۰۰ تا پست تو کمتر از یک هفته )
تصمیم گرفتم مناظره ای برگزار کنم در این مورد.
خوب موضوع این هست.
اساس و پایه ای که می تونید بذارید اصول حقوق بشر هست.
حتمن قبل از درخواست دادن برای شرکت درش به طور کامل مطالعه کنید.
برداشت های شخصیتون رو کنار بذارید. این اصول دقیق و روان و با کلمات ساده نوشته شده. اگه فکر می کنید که ایهامی درش هست نسخه ی انگلیسیش رو بخونید تا معنی هر کلمه رو دقیق تر متوجه بشید.
( یعنی از قوانین بدیهی ترین برداشت ممکن رو بکنید و ازش برداشت هایی نکنید که بر حسب معانیه غیر معمول کلمات باشه )
چند تا نکته:
من تو این مناظره بهتون اجازه ی ازادیه کامله بیان میدم.
و قوانینی رو تعیین می کنم. اگر خلاف قوانین رفتار کنید از مناظره حذف میشید و پست های شخص خاطی پاک خواهد شد :
مرتکب هر کدوم از این موارد بشید شامل قانون بالا میشید :
۱. توهین به هر فرد حاضر در مناظره.
۲. استفاده از امار ها بدون مشخص کردن منبع
من این رو حق خودم میدونم که قوانین رو کم یا زیاد کنم.
و این قوانین برای هر دو طرف یکسان شمرده میشه.
در مورد خود بحث :
ببینید ما در مورد مطلق ازادی بیان بر حسب اصول حقوق بشر بحث قراره بکنیم.
یعنی کشور هارو فراموش کنید.
از کشور ها و از وقایع می تونید مثال بزنید ولی به عنوانه سند نمی تونید استفاده کنید.
مثال :
این رو به عنوان یک امار در نظر بگیرید :در کانادا و امریکا افراد غیر معتقد و تجاوز گران به طور مشترک کمترین اعتماد رو از مردم دریافت می کنن.
حالا من میام و می خوام در مورد افراد نا معتقد صحبت کنم. می تونم از این مثال برای مقایسه استفاده کنم.
مثلن بگم در انگلستان نا معتقد ها نسبت به امریکا جایگاه بهتری دارن چون طبق نظر سنجی ای که سازمان ایکس داره ((در کانادا و امریکا افراد غیر معتقد و تجاوز گران به طور مشترک کمترین اعتماد رو از مردم دریافت می کنن. ))
ولی نمی تونم از این امار برای اثبات حرفی استفاده کنم.
دو گروه خواهید شد :
۱. کسایی که طرف دار ازادی بیان به همین شکل هستند یا خواستار بیشتر شدن ازادی اون هستن. و خوبی هاش رو میگند یا ازش دفاع می کنند. و در نهایت می تونن از تاثیرش در حال و گذشته و اینده بگم. و باید اعلام کنن که چطور سود های ازادی بر ضرر هاش برتری داره.
۲. گروهی که مخالف ازادی بیان هستن. این گروه باید ضعف های قوانین حقوق بشر در رابطه با ازادی بیان رو بیان کنن و بگن به نظرشون در چه قسمت هایی باید این آزادی محدود بشه و این محدودیت باید چطور اعمال بشه. این گروه باید اشاره کنه که ازادی ها چه مشکلاتی ایجاد می کنه و چطور این مشکلات بر سود هاش برتری دارن.
و در نهایت یک متمم بر قوانین ازادی بیان در بیانیه حقوق بشر ارایه بدن. این قوانین باید قابل اندازه گیری باشن و قابل اجرا.
جامعه ای که قراره بررسی رو روش انجام بدید ایران یا امریکا یا هیچ کشور اروپایی ای نیست!
ولی از همه ی ادیان و تمام اعتقادات ممکن درش وجود داره! ولی قوانین اون جامعه صرفن بر اساس قوانین حقوق بشر هست.
و یک گروه داور وجود خواهد داشت. این گروه نظرات رو بررسی می کنه و موقعی که حس کنه پویایی در بحث از بین رفته بحث رو میبنده و برنده رو اعلام می کنه.
برنده :
۱.موضوع مناظره ی بعدی رو انتخاب خواهد کرد.
۲. شروع کننده ی مناظره ی بعدی خواهد بود.
هر گروه باید از ۳ نفر حداکثر تشکیل شده باشه.
در مورد نحوه ی پست گزاری با شرکت کننده ها به طور جداگانه صحبت میشه.
نظراتتون رو با پ.خ. به من بگید.
این تاپیک تا پیدا شدن داوطلب های کافی قفل میمونه.
تصمیم گرفتم مناظره ای برگزار کنم در این مورد.
خوب موضوع این هست.
اساس و پایه ای که می تونید بذارید اصول حقوق بشر هست.
حتمن قبل از درخواست دادن برای شرکت درش به طور کامل مطالعه کنید.
برداشت های شخصیتون رو کنار بذارید. این اصول دقیق و روان و با کلمات ساده نوشته شده. اگه فکر می کنید که ایهامی درش هست نسخه ی انگلیسیش رو بخونید تا معنی هر کلمه رو دقیق تر متوجه بشید.
( یعنی از قوانین بدیهی ترین برداشت ممکن رو بکنید و ازش برداشت هایی نکنید که بر حسب معانیه غیر معمول کلمات باشه )
چند تا نکته:
من تو این مناظره بهتون اجازه ی ازادیه کامله بیان میدم.
و قوانینی رو تعیین می کنم. اگر خلاف قوانین رفتار کنید از مناظره حذف میشید و پست های شخص خاطی پاک خواهد شد :
مرتکب هر کدوم از این موارد بشید شامل قانون بالا میشید :
۱. توهین به هر فرد حاضر در مناظره.
۲. استفاده از امار ها بدون مشخص کردن منبع
من این رو حق خودم میدونم که قوانین رو کم یا زیاد کنم.
و این قوانین برای هر دو طرف یکسان شمرده میشه.
در مورد خود بحث :
ببینید ما در مورد مطلق ازادی بیان بر حسب اصول حقوق بشر بحث قراره بکنیم.
یعنی کشور هارو فراموش کنید.
از کشور ها و از وقایع می تونید مثال بزنید ولی به عنوانه سند نمی تونید استفاده کنید.
مثال :
این رو به عنوان یک امار در نظر بگیرید :در کانادا و امریکا افراد غیر معتقد و تجاوز گران به طور مشترک کمترین اعتماد رو از مردم دریافت می کنن.
حالا من میام و می خوام در مورد افراد نا معتقد صحبت کنم. می تونم از این مثال برای مقایسه استفاده کنم.
مثلن بگم در انگلستان نا معتقد ها نسبت به امریکا جایگاه بهتری دارن چون طبق نظر سنجی ای که سازمان ایکس داره ((در کانادا و امریکا افراد غیر معتقد و تجاوز گران به طور مشترک کمترین اعتماد رو از مردم دریافت می کنن. ))
ولی نمی تونم از این امار برای اثبات حرفی استفاده کنم.
دو گروه خواهید شد :
۱. کسایی که طرف دار ازادی بیان به همین شکل هستند یا خواستار بیشتر شدن ازادی اون هستن. و خوبی هاش رو میگند یا ازش دفاع می کنند. و در نهایت می تونن از تاثیرش در حال و گذشته و اینده بگم. و باید اعلام کنن که چطور سود های ازادی بر ضرر هاش برتری داره.
۲. گروهی که مخالف ازادی بیان هستن. این گروه باید ضعف های قوانین حقوق بشر در رابطه با ازادی بیان رو بیان کنن و بگن به نظرشون در چه قسمت هایی باید این آزادی محدود بشه و این محدودیت باید چطور اعمال بشه. این گروه باید اشاره کنه که ازادی ها چه مشکلاتی ایجاد می کنه و چطور این مشکلات بر سود هاش برتری دارن.
و در نهایت یک متمم بر قوانین ازادی بیان در بیانیه حقوق بشر ارایه بدن. این قوانین باید قابل اندازه گیری باشن و قابل اجرا.
جامعه ای که قراره بررسی رو روش انجام بدید ایران یا امریکا یا هیچ کشور اروپایی ای نیست!
ولی از همه ی ادیان و تمام اعتقادات ممکن درش وجود داره! ولی قوانین اون جامعه صرفن بر اساس قوانین حقوق بشر هست.
و یک گروه داور وجود خواهد داشت. این گروه نظرات رو بررسی می کنه و موقعی که حس کنه پویایی در بحث از بین رفته بحث رو میبنده و برنده رو اعلام می کنه.
برنده :
۱.موضوع مناظره ی بعدی رو انتخاب خواهد کرد.
۲. شروع کننده ی مناظره ی بعدی خواهد بود.
هر گروه باید از ۳ نفر حداکثر تشکیل شده باشه.
در مورد نحوه ی پست گزاری با شرکت کننده ها به طور جداگانه صحبت میشه.
نظراتتون رو با پ.خ. به من بگید.
این تاپیک تا پیدا شدن داوطلب های کافی قفل میمونه.