• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشکل سهمیه المپیاد ها و جشنواره خوارزمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhr3
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حل مشکل سهمیه المپیاد ها و جشنواره خوارزمی

به نقل از mhr3 :
سلام. ممنون.
کاش بچه های خوارزمی رو هم مینوشتید که جمعیت زیاد بشه..
منم از طریق مجلس پیگیری می کنم
اره موافقم چون تو خوارزمی اوضاع بدتره...

• لایک
امتیازات: mhr3

خوارزمی از قبل هم امتیازاتش با المپیاد فرق داشت و یه مقدار محدودتر بود. اگه می‌خواستیم اون را هم با جزییات داخل نامه بیاریم متنش زیادی مفصل می‌شد.ضمناً فکر کنم بلایی که سر ما المپیادی‌های نود و سه آوردند یه ذره شدتش بیشتر بود : دی (سال قبلش خوارزمی شرکت کردم، خیلی در جریان وضع خوارزمی پارسال نیستم.)
بعد هم ما می‌خواستیم به‌نوعی انسجام نامه بره بالا، برای همین بچه‌هایی که امسال می‌خواستند المپیاد بخونند و حتی سال‌بالایی‌های خودمون یا اعضای کمیته‌های باشگاه را وارد ماجرای این نامه نکردیم و بعضاً گفتیم خودشون به وزارت‌خونه تلفن/ایمیل بزنند. به‌نظرم بهتره ذی‌نفع‌های خوارزمی امسال هم خودشون جداگونه یه نامه‌ای مثل این بنویسند. دو تا نامه نشون می‌ده هر دو تا گروه از آیین‌نامهٔ جدید ناراضی اند.

به نقل از h@di :
خوارزمی از قبل هم امتیازاتش با المپیاد فرق داشت و یه مقدار محدودتر بود. اگه می‌خواستیم اون را هم با جزییات داخل نامه بیاریم متنش زیادی مفصل می‌شد.ضمناً فکر کنم بلایی که سر ما المپیادی‌های نود و سه آوردند یه ذره شدتش بیشتر بود : دی (سال قبلش خوارزمی شرکت کردم، خیلی در جریان وضع خوارزمی پارسال نیستم.)
بعد هم ما می‌خواستیم به‌نوعی انسجام نامه بره بالا، برای همین بچه‌هایی که امسال می‌خواستند المپیاد بخونند و حتی سال‌بالایی‌های خودمون یا اعضای کمیته‌های باشگاه را وارد ماجرای این نامه نکردیم و بعضاً گفتیم خودشون به وزارت‌خونه تلفن/ایمیل بزنند. به‌نظرم بهتره ذی‌نفع‌های خوارزمی امسال هم خودشون جداگونه یه نامه‌ای مثل این بنویسند. دو تا نامه نشون می‌ده هر دو تا گروه از آیین‌نامهٔ جدید ناراضی اند.
خوارزمی امتیازاتش دقیقا مثل نقره و برنز بود و فقط یکم فرقش بیشتر بود اونمتو بحث بدون کنکور رفتن درصورت پذیرش.
بلایی که سر خوارزمی ها آوردن کم نیستا... از نقره و برنز بیشتره..
خب بینید اگه اعضای کمیته‌ها، مدال دار ها و برگزیده های خوارزمی فقط ی نامه ارسال کنن هم نشون دهنده اینه که همه گروه ها اعتراض دارن هم نشون دهندههماهنگی قبلی و انسجام اوناس..
تجربه نشون داده کارای همآهنگ و منسجم بیشتر نتیجه میدن..
ضمنا مانور رسانه ای که میشه علیه وزارت داد در صورت انسجام نامه ها خیلی بیشتره. .
راجب بخشنامه هم بخشنامه درون سازمانی غیر قانونی ابطال میشه

من كلا نميخوام نظر منفي بدم اما فكر نمي كنم به جايي برسيد حداقل براي اين دوره...
من امسال و پارسال تو جشنواره خوارزمي مقام آوردم( پارسال ٥ و امسال ٣)
متن دقيق بخشنامه هارو چند بار خوندم تو مراسم هم حتي با وزير صحبت كردم(وزير آموزش و پرورش ) و هم چنين دبير جشنواره جوان آقاي كاظمي اما هيچ اميدي به تغيير بخشنامه نيست ...
رويكرد كلي دولت آقاي روحاني حذف تدريجي سمپاد و كم كردن مزاياي مادي اعضا بنياد و تاكيد بر جنبه معنوي كار هاي پژوهشي و المپياد ها است. اين رو مي تونيد از سخنراني ايشون در جشن ورودي هاي بنياد توي مهر امسال كه تو مجله سرامد كه توسط بنياد چاپ شده بفهميد.
به هر حال حتي با اينكه اين اين بخشنامه وزير قبليه ولي بازهم هيچ اميدي نيست...
به علاوه ١٠ درصد هم كم نيستاااا
مثلا رتبه ٥٠٠ رو ميكنه زير ٣٠ ايني كه ميگم رو با تراز كنكور بچه هاي چهارمي پارسالمون چك كردم
به هر حال اگر خواستيد كاري بكنيد من ميتونم بچه هاي مشهد رو كه المپيادي يا خوارزمي بودن هماهنگ كنم
فقط يك ايميل به من بزنيد يا پ.خ بديد چون زياد سايت نميام.

پاسخ : مشکل سهمیه المپیاد ها و جشنواره خوارزمی

سلام علیکم و رحمت الله

بنده صحبتی با یکی دو نفر از اساتید داشتم بعلاوه یکی دو نفر از افراد ذینفع .. به همون دلیل از دوستان خواهش میکنم متن زیر رو از سامانه ارسال کن .. اگه جواب نداد از طیق مجلس و دیوان پیگیری قطعی کنیم ..

متن : با سلام.
احتراما مستحضر می دارد نامه شماره 21/77897 مورخ 1393/5/5 که در طی آن اقدام به تعیین سهمیه جدید نخبگان برای ورود به مراکز عالی گشته است و سهمیه برگزیدگان جشنواره جوان خوارزمی و مدال آوران نقره و برنز المپیاد های علمی از 20 به 10 درصد کاهش یافته ، به علت کاهش حمایت های معنوی از نخبگان و کاهش منزلت آنان مخالفت صریح با سیاست های کلی علم و فن آوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری دارد.
لذا خواهشمند است نسبت به ابطال آن اقدام فرمایید . بدیهی است در صورت عدم ابطال ، مراتب به صورت همزمان توسط دیوان عدالت اداری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیری خواهد شد .

آدرسی که باید دوستان لطف کنن و بفرستن : https://erp.msrt.ir/SubSystem//Edari/PRelate/Answering/Answering_Register.aspx

گیرنده : حوزه وازراتی
موضوع : درخواست

بی زحمت بعد ارسال شماره پیگری و رمز رو به منم بدید

پاسخ : مشکل سهمیه المپیاد ها و جشنواره خوارزمی

خب امسال هم سهمیه 20% بوده و اينا اینم واسه اونايي که ميخواستن از سهمیه شون واسه انتخاب رشته استفاده کنن

به اطلاع آن دسته از دانش پژوهان متقاضی استفاده از سهمیه مدالهای نقره و برنز المپیادهای علمی کشور در سال 93 که قبلا فرم مربوطه را تکمیل و در زمان مقرر ارسال کرده اند می رساند : مطابق روال جاری این دانش پژوهان موظفند مراحل ثبت نام در رشته تحصیلی را که بدون احتساب سهمیه در آن پذیرفته شده اند را طی کنند. بدیهی است با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور مطابق روال سالهای گذشته زمان و نحوه انتخاب رشته های جدید جهت بررسی و اعمال سهمیه به موقع به اطلاع عزیزان خواهد رسید.

Back
بالا