بیست و پنجمین دوره ی المپیاد کامپیوتر

پاسخ : بیست و پنجمین دوره ی المپیاد کامپیوتر

آقا به منم بگین دیگه این فیلد های پایین پاسخنامه امضا نشن چی میشه؟ :-s

به نقل از مُشک :
فک نکنم زیاد مهم باشه اما ممکنه گیر بدن (احتمالش کمتر از یک درصده غصه نخور! :) )

• لایک
امتیازات: Moshk

آقا یه آدم با تحربه بیاد کف امسال رو بگه...

خب ظاهرا هم سوالا 4 امتیازیه هم دوما میتونن م2 قبول شن !
به نقل از Rain Man :
واسه همین با توجه به بحث هایی که با چندتا از بچه های دیگه المپیادی کردیم احتمال زیاد کف بین 22 تا 30 هستش به احتمال خیلی زیاد!
با 3 امتیازی در نظر گرفتن سوالا یا 4 امتیازی ؟! :-"

به نقل از مُشک :
به ما گفتن اگه مشکلی پیش اومد بالافاصله بعد امتحان برین به اون مسیول بگین که درستش کنن نذارین 2،3 روز بعد

رای قبولی در آزمون نمره‌ی مشخصی تعیین نشده است. پس از تصحیح پاسخ‌نامه‌ها، حدودا ۱۲٪ بالاتر شرکت‌کنندگان به علاوه‌ی ۱۰ نفر برتر هر استان انتخاب خواهند شد. طبیعی است که نمره‌ی نفر آخر کف را مشخص خواهد کرد.
اینو باشگاه گفته.اون ده نفر ینی چی؟

يعني هو استان حداقل ١٠ تا قبولي ميده

بالاخره کف حدود چند شد؟ یه آدم با تجربه بیاد بگه!

داشتم رد می‌شدم دیدم این پستتون رو.
من که زیست می‌خوندم آخرش هم کف دقیق اعلام نشد. هیچ جا نمیان بگن کف چه عددی هستش تا زمانی که تمام برگه ها تصحیح شده باشند. که البته اون موقع هم احتمالش کم هست

برای بحث و تبادل نظر برای دوره 29 همین تایپیک خوبه یا یه تایپیک دیگه؟
من دوازدهمم ولی حالت سنپای گونه به دهما و یازدهمای مدرسمون هی اطلاعات می دادم می خوام در مورد کف حدثی و سؤالا و سختی آسونیشون اطلاعات کسب کنم کمک می کنین؟

اینو باشگاه گفته.اون ده نفر ینی چی؟
یعنی اگر یه استانی ده نفر هم قبولی نداد یه تخفیفی بهشون می دن لیست شرکت کننده های اون استان رو در میارن و 10 نفر اون استان رو قبول اعلام می کنن (هیچ استانی با زیر 10 قبولی تو لیستا نیست مگر این که کم تر از 10 نفر شرکت کنن)

داشتم رد می‌شدم دیدم این پستتون رو.
من که زیست می‌خوندم آخرش هم کف دقیق اعلام نشد. هیچ جا نمیان بگن کف چه عددی هستش تا زمانی که تمام برگه ها تصحیح شده باشند. که البته اون موقع هم احتمالش کم هست
اصلا فکر نکنم کف رو هیچ وقتی اعلام کنن چون همون دیدی یکی پاشه بگه من مطمئنم از این بهتر زدم و قشقلق به پا کنه به خاطر همین کف اعلام نمی کنن ولی اگر یه جامعه بزرگ داشته باشیم نمره هاشون رو بگن بعد هم بگن قبول شدن یا نشدن کف تقریبا پیدا می شه دیگه.

Back
بالا