*M.M*
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : سمپادیهای نیشاپور
اتحاااااااااااااااااااد....
اتحاااااااااااااااااااد....
جدی؟ از کی شروع شده؟به نقل از Dr.Eniac :مثلا الان روي نمايشگاه فرزانگان بحث كنين
تاپیک واسه بحثه نه دعوا و پز دادن و ...!به نقل از ღ¸.•MoOnShInE•.¸ღ :من یک چیزی همین جا بگم:اولا من با کسی دعوا نکردم.....نظرای بالام هم دعوایی نبوده دارین با هم بحث میکنید
دوما:تاپیکا را واسه این میذارن که افراد با هم بحث کنن....اگه فرق دعوا و بحث را نمیدونید لطفا نظر ندید.... :-$
سوما:اقا میلاد ما اگه با هم اتحاد داشته باشیم میخوایم چی کار کنیم؟؟؟!!!
چهارمن:خواهش میکنم بحث را به دعوا نگیرین....
پنجمن:اقا میکائیل:یک کمی باجنبه باشین!!!الان به نظرتون من باهاتون دعوا کردم....شما با من دعوا داری نه من باشما....
ششمن: #
به نظر من مهم ترین چیز در این مسابقه ها و نمایشگاه ها در کنار هم بودن و همکاریه وگرنه اجرای این کار ها برای ما چیزی جز زدن از درس و وقت زدن که نیست.پس بهتره با تمام مشکلاتی که وجود داره این کار ها انجام بشه.به نقل از -elham- :لطفا از نمایشگاه فرزانگان بد نگین
چون ما مجبوریم این نمایشگاهو بذاریم و اگه کاشفی رو بشناسین متوجه میشین که چاره دیگه ای هم نداریم
معلمای ما مجبورن واسه هر درسی یه مقداری از نمره مستمر رو به کاری که هر کدوم از بچه ها واسه درس اون درست کردن اختصاص بدن
خودمونم میدونیم نمایشگاهمون بی خوده ولی بهتر از اینه که کارایی که دست ساز بچه ها نیست رو تو غرفه ها بذاریم
پس دیگه اینقدر غر نزنین
به نقل از *وحــــــــید* :بله بله ، مثل فیلسوفا حرف میزنه!!
اینا رو ول کن
میلاد ، عکس خودته؟
به نقل از milad R :حالا پسر خاله نشو *وحید* X-( X-( X-( X-( X-(
این اسپم بازیتون منو کشته!به نقل از *وحــــــــید* :من که خاله ندارم که پسر خاله ی هم بشیم ولی منظورت چیه؟گفتم عکست جالبه،حالا برا چی عوضش کردی؟
منم تا حالا نمایشگاه شون رو ندیدم ولی واسه کارای زیادی (از نجوم بگیر تا پل ماکارونی) اونجا رفتم و امکاناتشونو دیدم. البته امکانات که چه عرض کنم عدم وجود امکانات! آزمایشگاهشون که خیلی خالیه! خیلی ستمه انصافا!به نقل از Pedram.fe :من تا به حال نمايشگاه فرزانگان نرفتم
ولي اين خيلي خوبه كه برگزاري اين نمايشگاه تبديل به يه سنت شده
بچه هاي فرزانگان ميتونن هر سال بهتر از سال قبل برگزار كنن
البته اگه تجربه هاشون رو در اختيار هم بزارن.