نه فکرنمیکنم..اگه باشه که میگن...یه شماره هماهنگی گذاشته...حالا فردا میخوام بزنگم ببینم چه خبره...به نقل از میعاد :بالاخره این طرحه ماله سمپاده یا نه؟
زمانش چ روزیه؟
تا کی میتونیم ثبت نام کنیم؟
باشه...به نقل از میعاد :باشه پس اگه چیز بیشتری دستگیرت شد به منم خبر بده.
من ببینم کی میاد؟
احتمال داره بیام
تو تاپیک ارشیو کنکور گفتیمبه نقل از داماد مسعودی :چرا هیشکی نمیاد بگه کجا قبول شده؟؟؟!
به نقل از pouya BT :درود مجدد خدمت دوستان
شهرداری دررود اعلام کرده که نهار فردای دوستان رو بر عهده گرفته است
لذا دوستانی که فردا حضور دارند نیازی به همراه داشتن نهار ندارند
دوستانی که قصد حضور در برنامه رو دارند حتما تماس بگیرند
لطفا از فرستادن پیامک خودداری نمایید!
به نقل از pouya BT :![]()
این چیه دیگه؟![]()
بهله این امروز بود و تموم شد متاسفانه ...به نقل از pouya BT :درود مجدد خدمت دوستان
شهرداری دررود اعلام کرده که نهار فردای دوستان رو بر عهده گرفته است
لذا دوستانی که فردا حضور دارند نیازی به همراه داشتن نهار ندارند
دوستانی که قصد حضور در برنامه رو دارند حتما تماس بگیرند
لطفا از فرستادن پیامک خودداری نمایید!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
سرکاریه فقط ... : )به نقل از Dr. simple-complication :یکشنبه ساعت 10 یه سر به سر کوچه بزنید خبرایی هست!
این اس ام اس بیانگر چه چیزی می تواند باشد؟آیا واقعا؟
برا کیا این پیام اومده؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟!!!
البته بعضی دوستان گفتن:این از موسسه ی دپینگه !
به نقل از Dr. simple-complication :یکشنبه ساعت 10 یه سر به سر کوچه بزنید خبرایی هست!
این اس ام اس بیانگر چه چیزی می تواند باشد؟آیا واقعا؟
برا کیا این پیام اومده؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟!!!
البته بعضی دوستان گفتن:این از موسسه ی دپینگه !
این موسسه شماره ی یک نفر از دوستانتون رو داشته ! بعد اون دوسته عزیزتون همه ی شماره دوستاشو تقدیم به موسسه کرده ... : )به نقل از Dr. simple-complication :حالا ا کجا گیر اورده شماره مارو؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!
اصا چ موسسه ایه؟؟؟؟؟
بله دقیقا همون موسسه.س ... حرفاشو جدی نگیرین شما ... : )به نقل از Proushat :دوپینگ همون موسسه ای که می خواست 17 مرداد یه همایش بذاره و کنکوریای برتر رو دعوت کنه. بعد حرفش تو خالی از آب دراومد.
آرش بابا دست مریزاد من اینباکسمو هرروز خالی میکنم. تو هنوز پیام هاشو داری؟!؟!؟!![]()
دکتر من شماره ی تو رو بهش دادم! درگیر نشو خیلی.به نقل از Dr. simple-complication :حالا ا کجا گیر اورده شماره مارو؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!
اصا چ موسسه ایه؟؟؟؟؟