به نقل از roya_606 :اصلا یادم نمیره سر کلاس آقای ارمی صندلی داغ داشتیم پرسیدن نظرت درباره ی آقای ارمی چیه؟
گفتم:احساس با مزه بودن میکنن![]()
![]()
به نقل از پــوریــا ل. :چیزه اومممممقضی این موذی ها چیه؟
خیلی خودمونگه داشتم که نپرسم اما نمیشه لامصب رو مخه
دوستان هرطرحی هست تحته هر عنوانی به دوستان تربیت معلم ترم بهمنی شامل( کاساندان-رویا 606 _مهدی) حتما اطلاع رسانی کنید بیکارن بندگان خدا .....به نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :بچه هایی که تو طرح رفتگران سپادی شرکت کرده بودین.... حالا حالاها برنامه ندارین؟؟؟؟؟
{فک نکنین دارم از بیکاری میمیرم هاااا}![]()
هوا گهی سرد پاییزی و گهی گرم ....... هوا عالیه...به نقل از میعاد :نیشابور هوا چطوره؟
جدی دلم تنگ شده برا هوای نیشابور...![]()
به نقل از میعاد :نیشابور هوا چطوره؟
جدی دلم تنگ شده برا هوای نیشابور...![]()
به نقل از Prof.M.D :صبح این کی بود داشت واسمون شعر می خوند؟![]()
آخه هموطنت یک چهره ی جهانی باشه غرور داره..نداره؟؟؟به نقل از Proushat :من خیلی حس غرور میکردم نمیدونم چرا
بیچاره پسرا رو با خاک یکسان کرد![]()
علاوه بر اون چجوری پسرا و هم آورده بودن!به نقل از NT :دقت کردین چقد مدرسه مون جدیدآ متحول شده.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چپ و راس واسمون سخنرانی میذارن(جهت اطلاع دوستان اول و دوم عرض میکنم ک صب هم برای سوما و پیش ها یه سخنرانی dg بود).....
ما هم ک خوشحآل.....یکی در میون زنگ هامون میپره...... :)
مدرسه مون داره خیلی روشن فکر بازی در میاره ...................به نقل از Proushat :علاوه بر اون چجوری پسرا و هم آورده بودن!![]()
به نقل از موذی ایوپ =)) :ما عکس یادگاری هم گرفتیم تازه!
آقای اثنی عشری بود![]()
به نقل از NT :چپ و راس واسمون سخنرانی میذارن(جهت اطلاع دوستان اول و دوم عرض میکنم ک صب هم برای سوما و پیش ها یه سخنرانی dg بود).....
ما هم ک خوشحآل.....یکی در میون زنگ هامون میپره...... :)
اره بگیم از این ب بعد یه جوری هماهنگ کنن ک بیفته زنگ عربی..........!!!!به نقل از Prof.M.D :بیچارگیش اینجاس که همه ی کاراشونو میذارن چارشنبه ها زنگ اول!زنگ ادبیات ما!
![]()
به نقل از NT :اره بگیم از این ب بعد یه جوری هماهنگ کنن ک بیفته زنگ عربی..........!!!!![]()
به نقل از NT :مدرسه مون داره خیلی روشن فکر بازی در میاره ...................![]()
دارم نگران میشم.........!!!!!!