jasmine.d
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید فرزانگان
- شهر
- نیشابور
- دانشگاه
- تهران 8-^ :))
- رشته دانشگاه
- معماری 8-^
پاسخ : سمپادیهای نیشاپور
من قبول دارم که فرق آنچنانی بینمون نیستُ نباید بین هم فرق بذاریمُ بگیم ما ازشون بهتریم بالاخره اونام امسال آزمون دادن و انتخاب شدن
و این هم که بچه ها میگن ورودیای امسال اخلاقشون جالب نیس واقعن همین طوره تا جایی که من میشنامشون
پیش داوری نیس رفتارشونُ دیدیم که میگیم
حتی زهراُ محدثه اونقدر خوب این ورودیا رُ نمشناسن ولی من از خودم بیشتر میشناسمشون
2 تا از این ورودیای امسال صمیمی ترین دوستای من بودن از بچگی
از پیش دبستانی مثلن بهترین دوستام بودن
ولی وختی ساله پنجم من فرزانگان قبول شدم اونا نه به معنای واقعی ازم متنفر شدن نمیدونم چرا
کسایی که هر روز بم زنگ میزدن بعد یه ماه ازشون خبری نبود با وجودی که من بهشون زنگ میزدم که یه وخ فک نکنن چون تیزهمشان قبول شدم مغرور شدم
ولی زنگ نزدن که هیچی هی بعد چن وخ از دوستای مشترکمون میشنیدم که چه چیزا پشت سرم میگفتن
امسال با یکیشون تو کلاس زبان با هم افتادیم بعد رف کلاسشُ عوض کرد
تا این حد ینی
الانم من خبر دارم چن تا آزمون رفتنُ خودشونُ کشتن که فقط رویه منُ کم کنن
از دوستاشون شنیدم که به خاطره منه همه این کارا که کم نیارن
حتی اینا چیزایی نیس که باهاشون بشه در مورد یه فرد قضاوت کرد ولی من بهتر از هر کسی میشناسمشون دیگه
برا همین زهراُ محدثه میگن اینا فرق میکنن
فقط خواستم بگم پیش داوری نیستُ اونا واقعن خاصن :)
من قبول دارم که فرق آنچنانی بینمون نیستُ نباید بین هم فرق بذاریمُ بگیم ما ازشون بهتریم بالاخره اونام امسال آزمون دادن و انتخاب شدن
و این هم که بچه ها میگن ورودیای امسال اخلاقشون جالب نیس واقعن همین طوره تا جایی که من میشنامشون
پیش داوری نیس رفتارشونُ دیدیم که میگیم
حتی زهراُ محدثه اونقدر خوب این ورودیا رُ نمشناسن ولی من از خودم بیشتر میشناسمشون
2 تا از این ورودیای امسال صمیمی ترین دوستای من بودن از بچگی
از پیش دبستانی مثلن بهترین دوستام بودن
ولی وختی ساله پنجم من فرزانگان قبول شدم اونا نه به معنای واقعی ازم متنفر شدن نمیدونم چرا
کسایی که هر روز بم زنگ میزدن بعد یه ماه ازشون خبری نبود با وجودی که من بهشون زنگ میزدم که یه وخ فک نکنن چون تیزهمشان قبول شدم مغرور شدم
ولی زنگ نزدن که هیچی هی بعد چن وخ از دوستای مشترکمون میشنیدم که چه چیزا پشت سرم میگفتن
امسال با یکیشون تو کلاس زبان با هم افتادیم بعد رف کلاسشُ عوض کرد
تا این حد ینی
الانم من خبر دارم چن تا آزمون رفتنُ خودشونُ کشتن که فقط رویه منُ کم کنن
از دوستاشون شنیدم که به خاطره منه همه این کارا که کم نیارن
حتی اینا چیزایی نیس که باهاشون بشه در مورد یه فرد قضاوت کرد ولی من بهتر از هر کسی میشناسمشون دیگه
برا همین زهراُ محدثه میگن اینا فرق میکنن
فقط خواستم بگم پیش داوری نیستُ اونا واقعن خاصن :)