لطفا سریعتر خبر قطعیش رو بدین ما منتظریمبه نقل از !Poorya! :احتمالا تو شهريور باشه
همين روزا يه سر ميرم خبر قطعي رو ميدم
مثلا ما ميخواستيم بزرگترين پل جهان رو بسازيم فكر كنم پژوهش سرا منصرف شده![]()
به نقل از <mir@li@> :بچه های فرزانگان نمیدونم چه علاقه ای به روبیک دارن چون فکر کنم تو بقیه رشته ها نمیتونن مقام بیارن
نه اینطوری نیس که شما فکر میکنی.اتفاقا بیشتریا به پل ماکارونی علاقه دارن ولی چون اون افرادی که روبیکو دوس دارن خیلی بزرگش کردن شما فک میکنی ما روبیکی ایم. :)به نقل از <mir@li@> :بچه های فرزانگان نمیدونم چه علاقه ای به روبیک دارن چون فکر کنم تو بقیه رشته ها نمیتونن مقام بیارن
با قسمت دوم حرفت کمی موافقم ولی قسمت اول حرفتو اصلا قبول ندارم!به نقل از ♬elham♬ :نه اینطوری نیس که شما فکر میکنی.اتفاقا بیشتریا به پل ماکارونی علاقه دارن ولی چون اون افرادی که روبیکو دوس دارن خیلی بزرگش کردن شما فک میکنی ما روبیکی ایم. :)
بعدشم نمیدونم چرا بچه های شهید بهشتی چه علاقه ای به پل ماکارونی دارن چون فکر میکنم نمیتونین تو بقیه رشته ها مقام بیارین![]()
اگه منظورت مسابقه ی روبیک امساله که باید بگم همش یه سری بد شانسی بود که بچه های ما به فینال نرسیدن.به نقل از ♬elham♬ :نه اینطوری نیس که شما فکر میکنی.اتفاقا بیشتریا به پل ماکارونی علاقه دارن ولی چون اون افرادی که روبیکو دوس دارن خیلی بزرگش کردن شما فک میکنی ما روبیکی ایم. :)
بعدشم نمیدونم چرا بچه های شهید بهشتی چه علاقه ای به پل ماکارونی دارن چون فکر میکنم نمیتونین تو بقیه رشته ها مقام بیارین![]()
از هیجان صحبت نکن که هیچ کدوم از مسابقه هایی که تا حالا برگزار شده اندازه ی مسابقه ی روبیک امسال هیجان و استرس نداشتهبه نقل از ♬elham♬ :الان بچه های روبیک بیشتر تو کلاس شمان
و اصلا افراد زیادی توی بقیه کلاسای مدرسه نیستن
بعدشم هیجان و باحالی پل ماکارونی صد در صد از روبیک بیشتره(حالا تو دوس داری فرقی نمیکنه)
ولی یه بار پل شرکت کن،حال میکنی
ولی روبیک فقط یه فرمول رو حفظ میکنی و بعد اونقدر تمرین باید بکنی تا تند بشی.
ولی ماکارونی خلاقیت داره هیجان داره خلاصه همه چی داره(حتی اگه مقام نیاری)
تو فقط یک بار پل ماکارونی شرکت کن بعد متوجه میشی
من درست نفهمیدم منظورتو؟به نقل از <mir@li@> :موافقم یه مسابقه ی رالی یکم ساختارش شبیه موشک آبی :
یک ماشین با میسازیم که داخل بدنه اش یک یا دو بطری قرار میگیره اینم دقیقا مثل موشک آبی توی بطری رو با آب و صابون تا یک سوم پر میکنیم بعد با هوا پر از بادش میکنیم هر کدوم از ماشین ها که بتونن مسافت بیشتری نسبت به بقیه بره برنده است
تقریبا میشه مثل ماشین های شیمیاییبه نقل از <mir@li@> :موافقم یه مسابقه ی رالی یکم ساختارش شبیه موشک آبی :
یک ماشین با میسازیم که داخل بدنه اش یک یا دو بطری قرار میگیره اینم دقیقا مثل موشک آبی توی بطری رو با آب و صابون تا یک سوم پر میکنیم بعد با هوا پر از بادش میکنیم هر کدوم از ماشین ها که بتونن مسافت بیشتری نسبت به بقیه بره برنده است
واقعااااااااا؟؟؟؟(باحالت خانم شیرزاد!)به نقل از !Poorya! :واسه مسابقه روبیک ما گفتیم کسی رو تو فینال نداشته باشیم
که بعد نگین پارتی بازی کردیم
وگرنه شاخ روبیک زیاد داشتیم![]()
ما از مسابقات قبلی تجربه داشتیمبه نقل از LADY RUBIKER :واقعااااااااا؟؟؟؟(باحالت خانم شیرزاد!)
ولی شما ادعا(املا؟)هم زیاد داشتین!![]()
![]()
از شما همچین فکرایی بعیده!![]()
یه جوری میگی داستان دور و درازی داره انگار 100 ساله فرزانگان درس میخونیبه نقل از ♬elham♬ :بحث مدیر رو ول کنین اعصاب آدم خورد میشه . همین که دعوا میکنیم بیشتر حال میده.
اصلا کلا دعوای فرزانگان و شهید بهشتی داستان دور و درازی داره![]()