-elham-
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهیدبهشتی
- شهر
- هرمزگان
پاسخ : سمپادیهای نیشاپور
ایششششالا....بترکه چشم حسود... :)
ایششششالا....بترکه چشم حسود... :)
به نقل از Alpacino :سال دیگه از امسالم بدتره مطمئن باشید من از کنکوری های 91 خبر دارم
میشه بگی چه تاثیری داری ؟؟به نقل از *وحــــــــید* :مدیر خیلی تاثیر داره.......آقایه سلیمی (بزنم به تخته... اگه فردا عوضش نکنن!)بد نیست جناب عطار زاده خیلی گند زدن!
بعدشم... بچه هایه ما امسال معلوم بود چیکار میکنن!هر چند که بعضیا خیلی خوب بودن - بعضیا ! اما...
ایشاالله بچه ها از جمله خودم! از این به بعد درس بخونن!
هم آب رو مدرسه نمیره هم خودشون حسرت نمیخورن!
وحید منطقی بحث کنبه نقل از *وحــــــــید* :پور فخرایی به خدا فرق میکرد...
قضیش طولانیه!
فقط بدون که مخصوصا اون اصلا به عطار زاده ربطی نداشت!
خودش خوند...
اما ببین... امسال تاثیرات منفیش همه بچه هارو تحت تاثیر گذاشته ... ( البته فقط مدیریت هم نبوده! میتونستن بخونن و خیلیا خیلی از این بهتر بشن! )
بحث بیخودی راه ننداز! تاثیره مدیریت کاملا مشخصه!
مثلا همین ناطمی که آورده کم تاثیر داره؟! داره همه رو روانی میکنه! X-(
به نقل از !Poorya! :وحید منطقی بحث کن
هر جا به ضررته میگی اون فرق داشت یعنی چی ؟؟
تو میگی پورفخرایی خودش خوند مگه واسه بقیه کسی دیگه باید بخونه ؟؟
این تاثیری که میگی مشخصه من نمیفهمم
کی گفت آفای عطار زاده خوب بود ؟؟ خیلی هم بد بود :-&به نقل از *وحــــــــید* :تو میگی چون عطار زاده خوب بود رتبه خوب داشتیم!
من میگم که خیلی هم بد بود! مگه اون سال چند تا رتبه خوب داشتیم؟! آقایه عطار زاده فقط رو همون یکی تاثیر داشت؟!
مدیریت اگه رو دانش آموزا تاثیر نداره پس رو کی تاثیر داره؟! مدیر باید یه محیط خوب تو مدرسه درست کنه ... هم از نظر علمی خوب باشه هم روحیه دانش آموزا و هم برخورد با بچه ها! دبیرایه خوب و...
به نظر من کنکور دادن چیزی نیست که به مدیر ربط چندانی داشته باشه...ان شاالله که حرفهای شما صرفا حرف نباشه و سالهای آینده جبران کنید و آبروی رفتهٔ مارو برگردونید.
اشکال کار ما نمیدونم کجاست؛ هم ما، هم دخترها خب یک آزمونو دادیم و قبول شدیم این مدرسه. پسرای شهر کمهوشترن مثلا؟
مسلما اینجوری نیست. انقد اختلاف آخه؟
شاید داریم چوب تعویض مدیریتها و ناشایسته بودن مدیران رو میخوریم؛ به هر حال خانم کاشفی هرچقد هم که میگن بد بوده و اینها، ظاهرا از عهدهٔ کارش خیلی خوب براومده. همهٔ اینها نتیجهٔ مدیریت ایشون هستش به هر حال.
مشکل هرچی هست، من امیدوارم هر چه سریعتر برطرف بشه و سال آینده و سالهای بعدی انقد با آبروی مدرسه و البته سمپاد بازی نکنیم. :)
این آخریو من نفهمیدمبه نقل از OOO.elham.OOO :آها الان گرفتم
(ولی کلا:آره جون عمشون)