AMT
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشاپور
- مدال المپیاد
- المپیاد علوم آزمایشگاهی-المپیاد زبان-المپیاد ادبی-المپیاد ریاضی 3 دوره-المپیاد شیمی
- دانشگاه
- علوم پزشکی ایران (ان ش
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : سمپادیهای نیشاپور
مگه کورش پیغمبر نبوده؟!!! مگه قبول نداری که همه ی پیامبرا برای ترویج دین اسلام!!!!!! اومدن... پس کورش هم جزئی از اسلامه!!!!!!!!
ننتیجه اینکه شما باید مبانی و معارف اسلام رو جلوه بدی!!!!!
پاسخگویی مدیر مدرسه:
ببین شما... ما وقت کافی برای این حرفا نداریم... اینا یک مشت چرت و پرته... درس شما در اولویته...
-------در صورتیکه روزی نیست که ما برنامه صبحگاه داشته باشیم این آقا با معاوناش نیان نیمساعت شر و ور سرهم کنن...!!!
اصولا من با کسایی که میگن سلیمی مدیر خوبیه مخالفم!!!!
حالا میبینین که نمایشگاه رو هم ماست مالیش میکنه!!!
بعید نیست از این آدم...
چه دورانی بود دوران آقای الهی

این نتیجه گیری معاون پرورشیمون بود:بیخیال امیر اینا ارزش این حرفا رو ندارن! [-( خلایق هرچه لایق! [-(
پیشاپیش روز بزرگ کورش بزرگ رو به تمام دوستان تبریک میگم!![]()
![]()
![]()
مگه کورش پیغمبر نبوده؟!!! مگه قبول نداری که همه ی پیامبرا برای ترویج دین اسلام!!!!!! اومدن... پس کورش هم جزئی از اسلامه!!!!!!!!
ننتیجه اینکه شما باید مبانی و معارف اسلام رو جلوه بدی!!!!!
پاسخگویی مدیر مدرسه:
ببین شما... ما وقت کافی برای این حرفا نداریم... اینا یک مشت چرت و پرته... درس شما در اولویته...
-------در صورتیکه روزی نیست که ما برنامه صبحگاه داشته باشیم این آقا با معاوناش نیان نیمساعت شر و ور سرهم کنن...!!!
اصولا من با کسایی که میگن سلیمی مدیر خوبیه مخالفم!!!!
حالا میبینین که نمایشگاه رو هم ماست مالیش میکنه!!!
بعید نیست از این آدم...
چه دورانی بود دوران آقای الهی

اومده بود تو جلسه گفت خوب برا تعیین پستای شورا رای گیری میکنیم بعد رای گیری منه بدبخت شدم منشی! موندم از من خوش خط تر نبود؟!؟
گفت خوب حالا طرح هایی که دارین بگین! یه چنتا طرح دادیم و ...
گفتم خو باید ببینیم کیا موافقن کیا مخالفن یا اصن چیکا باید بکنیم!! آندرتیکر: من بت میگم بنویس بنویس دیگه نیاز به رای شما نیست! من:
خلاصه هر کار دلش خواست کرد و آخرشم گفت: پاشین بیاین این جا رو امضا کنین! اینجاست که باید گفت: "و امرهوا شورا بینهم" آدم لذت میبره واقعا! 

تو راهی سراغ داری؟