• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

ممنون واسه افطاری بچه ها...خعیلی خوب بود..... <:-P

واسه عکس هم :-" :-" :-" ...

*** هما تو سایت کانون عکس کنار رتبت همون دختر زشته است ..... =)) =)) =)) معلوم نشد کیه آخر.....

به نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :
*** هما تو سایت کانون عکس کنار رتبت همون دختر زشته است ..... =)) =)) =)) معلوم نشد کیه آخر.....
بله... دیدم مهرنازم گفت بهم... :|
یادته من میگفتم اخرش رتبه برتر اگه بشم بخوان عکسمو بزنن رو بنرهای شهر آبروم میره با این عکسه....لا اله الا الله ;D ;D

**قابل توجه همه...اون عکس من نیس تو سایت ها...من خیلی خوشگلم باو ;)) :))

به نقل از homa7 :
**قابل توجه همه...اون عکس من نیس تو سایت ها...من خیلی خوشگلم باو ;)) :))

آره منم دیدم...
گفتم ما همچین کسی تو مدرسه نداشتیما...

به نام خدا
[size=14pt]گروه مشاوره فرهنگیان

مکان: فرهنگسرای سیمرغ
زمان: 12 الی 22 مرداد
صبح ها: 13-9 بعد از ظهرها: 19.30-17
فقط روز عید فطر تعطیلیم.
کاملا رایگان
همراه با اهدای جوایز ارزنده به رتبه های برتر مراجعه کننده[/size]
یه نکته جهت رفع ابهام اینکه این گروه مختص بچه های فرهنگیان نیست.

شورای مرکزی سمپاد نیشابور بدینوسیله به اطلاع می رساند کارگاه های انتخاب رشته ی دانشگاهی , امسال نیز به رسم سابق با تلاش شبانه روزی اعضای دلسوز و فرهیخته ی کانون , برگزار خواهد شد . این کارگاه ها و همزمان با اعلام نتایج از سوی سازمان سنجش آغاز و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت. در کارگاه های امسال , مشاورینی از پنج گروه ریاضی فیزیک - علوم تجربی - علوم انسانی - هنر و زبان های خارجی با ترکیب متنوعی از رشته های دانشگاهی و دانشگاه های سراسری , آزاد , پیام نور , غیرانتفاعی و تربیت معلم , به همراه کارشناسان ارشد مشاوره به ارائه ی خدمات خواهند پرداخت.

زمان :12 الی 16 مرداد ماه , به مدت 5 روز در دو نوبت صبح و عصر
مکان : دانشگاه غیر انتفاعی سبحان - جنب سازمان انتقال خون

از کلیه ی فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی مراکز سمپاد و سایر مدارس شهر دعوت می شود با مراجعه به کارگاه های انتخاب رشته ی سمپاد , از مشاوره ی رایگان و تخصصی بهره مند شوند.

با تشکر
مائده شکوهی
دبیر کانون دانش آموختگان سمپاد نیشابور

[size=12pt]در ضمن کاملا مستقلیم و به هیچ نهادی (بخوانید جیب نماینده ای ) وابسته نیستیم ، پول یا مفت هم نداریم به کسی جایزه بدیم![/size]

به نقل از dash amir :
به نام خدا
[size=14pt]گروه مشاوره فرهنگیان

به نقل از Alpacino :
شورای مرکزی سمپاد نیشابور بدینوسیله به اطلاع می رساند کارگاه های انتخاب رشته ی دانشگاهی , امسال نیز به رسم سابق با تلاش شبانه روزی اعضای دلسوز و فرهیخته ی کانون , برگزار خواهد شد . این کارگاه ها و همزمان با اعلام نتایج از سوی سازمان سنجش آغاز و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت. در کارگاه های امسال , مشاورینی از پنج گروه ریاضی فیزیک - علوم تجربی - علوم انسانی - هنر و زبان های خارجی با ترکیب متنوعی از رشته های دانشگاهی و دانشگاه های سراسری , آزاد , پیام نور , غیرانتفاعی و تربیت معلم , به همراه کارشناسان ارشد مشاوره به ارائه ی خدمات خواهند پرداخت.

دوستان قبل از پست دادن یه نگاه به صفه های قبل بندازین و پست تکراری ندید.اینا الان اسپمه.کاری نکنید باز تاپیک قفل شه.ممنون.

اسپم ندین !

پست من نکتش تو خط آخرش بود که رنگیه ، جدید هم هست

من به شخصه جدا از همه دوستی ها بعضی از افراد رو در حدی نمیبینم که بخوام جوابشون رو بدم ;D
از فردا بچه ها به کارگاه ها مراجعه میکنن و خودشون کاملا تشخیص میدن کدوم کارگاه واسه اونا مفیدتر بوده و نظم بهتری داشته.

با تشکر فراوان از همه ی بچه های کارگاه. ... :x

Back
بالا