الان که فک کنم تو خونشون داره افطار میکنه!به نقل از سارا99 :اررررررررررررررررررررررررره وای دلم واسش تنگ شده![]()
امسال کنکور داده حتما
![]()
الان کجاست؟؟؟؟؟؟؟چیکار میکنه؟؟رشتش چیه؟؟؟؟
به نقل از secret.M :دوستان فارغ التحصیل شده، میشه بگین کانون بهتره یا گزینه دو یا سنجش ؟؟
لطفا زودتر جواب بدید.Mer30
گاج از همه بهترهبه نقل از secret.M :دوستان فارغ التحصیل شده، میشه بگین کانون بهتره یا گزینه دو یا سنجش ؟؟
لطفا زودتر جواب بدید.Mer30
به نقل از secret.M :ممنون از راهنمایی های خوبتون......
اینطوری که شما میگین برم کانون یا گاج از بقیش بهتره...![]()
به نقل از bella_h :سلام
لطفا کمک کنید من نمیتونم تصمیم بگیرم که امسال برم دانشگاه یا یه سال دیگه بخونم
help!!!!!!! :-s :-s :-s :-s :-s :-s
همینطوری نمیشه تصمیم گرفت کلی عوتمل دخیلهبه نقل از bella_h :سلام
لطفا کمک کنید من نمیتونم تصمیم بگیرم که امسال برم دانشگاه یا یه سال دیگه بخونم
help!!!!!!! :-s :-s :-s :-s :-s :-s
برای من همه ی عوامل میگن وایستم ولی من وایستم کی تنبلی کنه؟؟؟به نقل از sourna :همینطوری نمیشه تصمیم گرفت کلی عوتمل دخیله
دختر یا پسر بودن مسئله واقعا"...
به هدف بستگی داره...
به توانایی همچنین ...
آیا واسه طرف ارزش داره؟
و خیلی عوامل دیگه...
منم همین تصمیم گرفتم ولی نه این که 150 تا رو پر کنم سعی میکنم فقط بهترهاشو بزنمبه نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :کاش بچه های 93 میفهمیدن که وقتی ما میگیم نرین هیچکدوم از این آزمونا رو واقعا درست میگیم و به نفع خودشونه....
من میخوام 150تاشو بزنم با این رتبه...
اصلا هم خنده نداره....
من نمیدونم شماها به چی فکر میکنید که به این نتیجه می رسید که از سال دوم درگیر این موسسات بشید.به نقل از مُحَــدِّثـه :بعد همین گاج یا کانون رو از سال دوم شرو کنیم خوبه دیگه؟![]()
گاج بهتره یا کانون از آخر؟
برا پزشکی باید از الان شرو کرد ،شرو کردن رو که شرو میکنم فقط چه موسسه ای؟به نقل از uniQue :من نمیدونم شماها به چی فکر میکنید که به این نتیجه می رسید که از سال دوم درگیر این موسسات بشید.
بابا زندگیتونو بکنیداز سال دوم درگیر این جو کانونو گاجو این چیزا نشید..
رو همون مسیری که دارید ینی کتابهایی که تو سال خودتون میخونید و حرفای معلماتون تمرکز کنید و پایتونو قوی کنید بخداهیچ چی دیگه لازم نیست.
باور کنید اگه از حالا سخت بگیرید سال کنکور دیگه نمیکشید خسته میشید.... من دیدم این مواردو که مثال میزنم.
خودتونو بدبخت نکنید![]()
من مرده تو زنده کم میاری.به نقل از مُحَــدِّثـه :برا پزشکی باید از الان شرو کرد ،شرو کردن رو که شرو میکنم فقط چه موسسه ای؟![]()
کار بس اشتباهی میکنی اگه از دوم بری آزمون بدی...ما که فقط پیش رفتیم کانون دیگه سر کنکور حال نداشتیم جواب بدیمبه نقل از مُحَــدِّثـه :برا پزشکی باید از الان شرو کرد ،شرو کردن رو که شرو میکنم فقط چه موسسه ای؟![]()
بنده هم به عنوان خواهر یه کنکوری تجاربی کسب کردم B-)به نقل از مُحَــدِّثـه :بعد همین گاج یا کانون رو از سال دوم شرو کنیم خوبه دیگه؟![]()
گاج بهتره یا کانون از آخر؟
به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :ما ک میگیم نرو!
انقد داشتم کتابامو جم میکردم کانونو فش دادم ک بچه های مردمو ب چ هوایی و با چ دروغایی جذب میکنه و فقط شکنجه واعصا خوردی
ب نظرم اگه ی مشاور خوب داشته باشی ک هر وقت هر کاری ک لازم بود.. چ کلاس چ آزمونو با اون صحبت کنی و بری ب نفعته کلا .. پولشم فکرشو نکن ، ب نظر من ک بهتر جواب میده.. حداقل وضع آدم معلومه آرامشت بیشتره.. تاثیر منفی بقیه کمتر میشه روت
همون کانون و گاج ولی باز ی آب پاک ترن
کتابم ک مطلقا گاج