• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

به نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :
بچه ها این پروژه پارک ریاضی نیشابور بدجوری رو مخمه.... اعصابم بهم میریزه وقتی یه زمین خالی میبینم و یه مثلن دریاچه چرت توش.... >:p

باورتون میشه نقشه ای که براش کشیدن از اردوگاه باغرود بوده تا کنار اتوبان؟؟؟!!!

نمیشه واسه راه اندازی و اجرای نقشش کاری کرد؟؟ :-/؟؟
چرا نشه، همین فردا یه بیل وردار با مقداری میلیون پول، شایدم میلیارد؛
منم از اونور میام که بریم راش بندازیم.
بعدم اینجوری که شما میگی طولش حدودا میشه 12 کیلومتر؛ خودِ نیشابور طولش 12تا هست که پارکش 12 کیلومتر طول داشته باشه؟
:-??
خب وقتی بودجه نیست کی میاد بسازه‌تش؟ همه پول میخوان که در حالِ حاضر پولی نیست انگار.

به نقل از پـوریــا خ. :
خب وقتی بودجه نیست کی میاد بسازه‌تش؟ همه پول میخوان که در حالِ حاضر پولی نیست انگار.

پول هست :-" برای اینجور کارا پولاشون تموم میشه :))

این مدل پارکو فقط به پنج کشور جهان نقششو دادن که ساخته بشه....به نیشابورم با توجه به وجود مقبره خیام نیشابوری که ریاضیدان بوده مجوز دادن و پشتیبانی کردن...چند سال پیش هم پولشو مسئولین گرفتن و بالا کشیدن و هیچی به هیچی
اون چهارتا کشور دیگه پارکشونو خیلی وقته تموم کردن و دارن ازش استفاده میکنن حالا ما..... X_X X_X X_X
~X( ~X(

به نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :
این مدل پارکو فقط به پنج کشور جهان نقششو دادن که ساخته بشه....به نیشابورم با توجه به وجود مقبره خیام نیشابوری که ریاضیدان بوده مجوز دادن و پشتیبانی کردن...چند سال پیش هم پولشو مسئولین گرفتن و بالا کشیدن و هیچی به هیچی
اون چهارتا کشور دیگه پارکشونو خیلی وقته تموم کردن و دارن ازش استفاده میکنن حالا ما..... X_X X_X X_X
~X( ~X(
مدلش چیه آیا؟یکم توضیح میدی؟

.

من یه چیزی درباره ی این dvd های استاد احمدی و 72 تن از یارانش بدم: :-w

آقایون خانوما هر کی که داره رویای حل تست زیر 20 ثانیه رو تو سرش میپرونه 8-^ یه موقع دنبال این آشغالایی که اونا تبلیغ میکنن نره :(

تو dvd هاشون یه مشت چرت و پرت بدرد نخوره ,که کارش فقط گمراه کردن شماست :-w

باید وقت و پول زیادی صرف نگاه کردن به اینا بکنین :-<

مثلاً 10تا dvd فقط برا مبحث خازنها ;;) چه خبره ! مگه چند سوال از خازن تو کنکور میاد ;D (حالا بماند پولش)

بقیه درساش هم همینطوریه

اون رتبه برتر هایی که میارن تو رادیو وتلویزیون و میگن که محصولات احمدی فلان میکنه بهمان میکنه الکیه :-<

اون بندگان خدا خودشون استعداد داشتن و به اینجا رسیدن :( بعد اینا یه پولی بهشون میدن میگن بیاین این حرفا رو بزنین دل مردم به آب

بیفته بیان بخرن :))

من خودم dvd های جمع بندی فیزیک پیش دانشگاهی رو رفتم کلی پولشو دادم و خریدم و به حساب خودم دیگه زرنگی کردم :( بعد

نشستم نگاه کردم وکلی خوشحال که به به چه تکنیکایی بهم یاد میده :|

بعد رفتم سر جلسه کنکور یه دونه سوال از سرعت نتونستم بزنم :(( X_X

خلاصه اگه درساتون ضعیفه برین کلاس تقویتی و دنبال dvd های اینا نباشین که هم وقتتون رو تلف کردین و هم پولتون رو :-"

همین...

بچه های فرزانگان, برای فرم چیکار کردین؟چیکار باید بکنیم؟

به نقل از ضهرا :
منظورت لباس فرمه......مگه قراره کاری بکنیم..... :)
فرم دبیرستانی ها ک رنگش فرقی نکرده..........

منم هستم :)

به نقل از ضهرا :
هیچکار نباید کرد،همون فرم قبلیمون هس :دی

آقا دبیر زیست دوم دبیرستان کی هستش؟

Back
بالا