به نقل از پــوریــا ل. :خب درمورد چی بحث کنن بندگان خدا جدیدا اتفاق خاصی نیوفتاده بیایین در مورد عید بهرفیم![]()
به نقل از ali1379 :المپیاد چه کردید ؟ راهنمایی ها
به نقل از پــوریــا ل. :خب درمورد چی بحث کنن بندگان خدا جدیدا اتفاق خاصی نیوفتاده بیایین در مورد عید بهرفیم![]()
عید؟!؟!درس؟!؟ بابا من الانشم زوری میخونم چه برسه به عیدبه نقل از NT :درمورد عید:
دوستان تا حالا کسی روشی پیدا کرده ک بشه عید درس خوند....؟؟؟؟!!!
البته منطورم کنکوری ها نیس ک خیلی مجبورن برای اونایی ک تا حدودی مجبورن میگم ......؟؟؟؟؟![]()
بله ولی فک کنم امسال بعد عید وضعیتمون با سالای قبل فرق داره.....به نقل از Zahra AB :عید؟!؟!درس؟!؟ بابا من الانشم زوری میخونم چه برسه به عیدولی ما که اونقدر مجبور نیستیم آخرین عید قبل کنکور رو باید خوش گذروند!
![]()
دوست عزیز عید که وقت درس خوندن نیست حالا کنکوری باشی یه حرفی برو خوش باش بعدا حسرت نخوریبه نقل از NT :درمورد عید:
دوستان تا حالا کسی روشی پیدا کرده ک بشه عید درس خوند....؟؟؟؟!!!![]()
البته منطورم کنکوری ها نیس ک خیلی مجبورن برای اونایی ک تا حدودی مجبورن میگم ......؟؟؟؟؟![]()
بابا اگه بحث تعطیلی دانشگاست که ما از 2 هفته مونده به عید تعطیل کردیمبه نقل از هـــدا :دوست عزیز عید که وقت درس خوندن نیست حالا کنکوری باشی یه حرفی برو خوش باش بعدا حسرت نخوری
ولی در مبحث عید این که شما کی میخواین تعطیل کنین نرین؟
ما که از دیروز تعطیل کردیم دانشگاهو![]()
به نقل از amir_ali :بابا اگه بحث تعطیلی دانشگاست که ما از 2 هفته مونده به عید تعطیل کردیم![]()
http://uniphysics-ney.blogfa.com/post/4به نقل از پــوریــا ل. :بعد عید اصولا یه سری برنامه ها هست
کسی خبر نداره مسابقه ای نمایشگاهی چیزی وجود داره عایا؟
به نقل از amir_ali :ینی میخواید بگید بعد ازکم رفت و آمد شدن ما (کنکوری های پارسال) به این ناحیه از اینترنت اینجا اینقد سوت و کور شده؟ #-o
حالا ی سوال مهم، امسال هیچ کدوم از دو مدرسه نمایشگاهی ، مسابقه ای ، چیزی نداره عایا؟
پیر شدیم بابا دیگه قوه ای واسمون نموندهبه نقل از کاســــــــــــــــــــاندان :هعییییییی....کجایند سمپادی نیشابوریای بی ادعا؟؟؟؟
بچه هاااااا.... چرا نیستید؟؟؟میتینگی؟کل کلی؟؟؟؟
به نقل از پــوریــا ل. :پیر شدیم بابا دیگه قوه ای واسمون نمونده