پاسخ : سمپادیهای نیشاپور
به نقل از A.M.T :
مهران جان من هی نمیخوام حرف بزنم نمیشه... آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟؟؟
با هزار تومن میشه خیلی کار ها کرد...
به نظر من ها بهتره به جای گرفتن دستان سرد یک کودک سرطانی یک بسته گچ یا یک تخته پاک کن یا یک مداد و ... برای مدارس مناطق محروممون بخریم....
نظر توئه ولی واسه من جون یه آدم نسبت به درس و مشق شرف داره !
به نقل از A.M.T :
الان کلا هدف از برگزاری نمایشگاه چیه؟؟؟
مدارس فنی میان نمایشگاه میزارن توانمندی دانش آموزشون رو نشون میدن در طراحی و ساخت یک وسیله!!!
الان مدرسه ما میخواد چیکار کنه؟؟؟
به طور مثال فیزیک رو میگم که در زمینه خودم هم هست...
بچه میخوان با استاد شکوهمند صحبت کنن که آقای شکوهمند به بچه ها طرح بده که بازهم با همکاری اون بسازن...
خب که چی بشه؟؟؟
اون هزینه رو میشه در جاهای بهتری صرف کرد...
ببین پارسال مدرسمون سه تا مسابقه بزرگ برگزار کرد ، روبیک ، پل ماکارونی و موشک آبی !
قراره امسال همه این مسابقات توی چهار روز نمایشگاه انجام بشن !
توی محیط خود نمایشگاه هم که کارگاه داریم ، کارگاه ریاضی توش سوال + مقالات ریاضی بچه های مدرسست !
کلی از مقالات بچه ها توی همایش های اینور اونور مقام اورده اونا میان تو نمایشگاه .
بخش فیزیک هم که به راحتی میتونه دست سازه های بچه ها توش قرار بگیره مثل همون ترمزی که پوریا ساخته یا طرح های وحید اگه عملی بشن ،
تا جایی که یادمه دوره آخر نمایشگاه بخش فیزیک آزمایش هم گزاشته بود ، یعنی یه آزمایش انجام میدادن که یکی از قوانین فیزیک رو اثبات کنن
بخش شیمی هم که همش آزمایشه !
حالا توی هر بخش میتونه مسابقه هم قرار بگیره که بازدید کننده هاش بیشتر بشن ! احتمالا واسه هر غرفه یه بودجه مشخص اعلام کنن مسئولین غرفه با همون بودجه جایزه بخرن !
پول واسه لذت بردن هرچه بیشتر از زندگیه امیرجان ، اگه بخوای هر خرجی که میکنی فکر این باشی که آیا جای بهتری هم هست واسه خرج کردن یا نه کل عمرت بر فناست !با این حا بازهم نمایشگاه اونقدر واسه بچه ها جذابه که همشونو به فعالیت وادار میکنه ، هدف رو آقای سلیمی هم همین اعلام کردن ، گفتن میخوایم بچه ها از خلاقیتشون استفاده کنن !
وگرنه مسابقات پارسال هم هزینه داشت ! اما این هزینه اونقدرا زیاد نبود ، شاید هر مسابقه بشه شهریه یکی از دانش آموزا ! مسابقه پل ماکارونی و موشک آبی که من خودم جزو برگزار کننده هاش بودم سرجمع نزدیک 400-500 تومن هزینه کرد مرکز ! آقای سلیمی خودش همیشه میگه که این هزینه ها نسبت به هزینه هایی که مدرسه میکنه و هیچ ربطی به مدرسه نداره هیچی نیست ( مثل بنر و تابلوهایی که هرماه آقای حسینی لطف میکنه سفار میده ) .
خلاصه خود آقای سلیمی خیلی به نمایشگاه اعتقاد داره