ما دانش آموزي نميريم !به نقل از დ¸.•M๑ტn!S๑Иუ•.¸დ :میگن مسجد نبی اکرم مال دانش اموزای دختر،مسجد باقرالعلوم مال دانش اموزای پسره![]()
همون سی دی خام 300تومان پول خورده،کمه؟به نقل از !Poorya! :خانم های فرزانگانی قضیه این سی دی هایی که به عنوان جایزه فرستادین مدرسه ما چیه؟
مال من که خالیه یعنی خامه یا اینکه واقعا سی دی خام جایزه دادین؟![]()
![]()
![]()
![]()
نه سی دی ضد خشه فکر کنم یه 500 تومانی باشهبه نقل از - jasmine - :همون سی دی خام 300تومان پول خورده،کمه؟![]()
![]()
![]()
به نقل از დ¸.•M๑ტn!S๑Иუ•.¸დ :میگما این مدرسه شما همون سی دی خام ضد خششم واسه ما نفرستاده
برین خدارا شکر کنید که 500 تومن گیرتون اومده B-)
به نقل از დ¸.•M๑ტn!S๑Иუ•.¸დ :بله خوب اونم حرفیه ولی اینو بگم فقط 6 تومن از 20 تومنش بهم رسید
ولی من منظورم این بود مدرسمون همون 500 تومنم نمیده![]()
بابا بیخیال این قضیه بشید ما یه چیزی گفتیم نمیخواد 100 تومن 200 تومنهاتونو به رخ ما بکشیدبه نقل از დ¸.•M๑ტn!Ֆ๑Иუ•.¸დ :بابا همونم خیلی کاره.....ما که تو 100 تومنیش موندیم
حتما سی دی خام دادن واسه اینکه ممکنه چیزایی را که توش میریزن شماها خوشتون نیاد ^-^
همیشه به دید + به قضیه نگاه کنید B-)
بنده خدا 500 تومنیاش رو دستش مونده میخواسته یک جوری خرجش کنه![]()
به نقل از Dr.Eniac :آقا موضوعمون نمایشگاه !
قسمت کامپیوترش دست منه![]()
از اتاق فرمان اشاره میکنن که بخش موبایل و کامپیوتر ترکیب میشه و پوریا.ل هم میاد پیش خودمبا تشکر از دست اندر کاران محترم برنامه که زحمت کشیدن و اشاره کردن
![]()
بخش فیزیکشم دست خودمه ها
من چند تا طرح جالب برا نمایشگاه دارم! که با همکاری جناب شکوهمند ایشاالله بخش فیزیکش خیلی خوب میشه.
من خودم طرح دارم ... بینهایت
مخصوصا برا نمایشگاه که هدفش اینه "مسائل علمی رو بوسیله آزمایش هایه علمی به بچه ها یاد بده " با آزمایش میشه بهتر خیلی چیزا رو درک کرد.... این در زمینه فیزیک!
بابا ايول به شما هابعدشم برای مسئولیت غرفه ها هیچ حرفی نمیشه زد
قرار شده که هر کسی که میخواد مسئول غرفه باشه تابستون رو اون غرفه کار کنه
بعد هر کس که بیشتر رو یه غرفه کار کرده بود و برنامه های جالب تری داشت اون میشه مسئول دیگه سر مسئولیت غرفه ها بحث نکنین