• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

بچه هایی که با ارمی حسابان داشتن سخت میگیره امتحان ترما رو؟ به ما گفته امسال میخواد سخت بگیره :(( :((

ما پارسال خیلی اذیتش کردیم...اصلا جزوه هاشو اصلا نخوندیم بعد به ما آسون داد ولی اونروز میگفت بچه های امسال جدی ترن سوالارو سخت تر داده ولی همش از تو جزوش حل میشه

به نقل از کاساندان :
یه کم نبود ;D....میگفت نظر بدین بعد نظر میدادیم توجه نمیکرد....ولی جدا خسته نباشی پوریا غیر عکسش بقیش خیلی خوب بود
عکسشو خودش گفت اونقدری بزنم خو ;D
شنبه دیف :-s اونم سلامتی 8-|

امتحانامون تموم شد ............. :P :P :P :P
بچه ها چرا هیچکس از بچه های نیشابور نمیاد سایت بابا قرار نیست خودتونو خفه کنید واسه کنکور گاهی یه سری بزنید لطفا ......
خوب نیست اینقد خالیه اینجا . [-(

چیجوری تموم شد :o :o :o :o حتماًً پشت در پشت امتحان داشتین دیگه

خوش بحالتون بابا ما هنو 2 تا امتحان دیگه داریم [-o< [-o< گسسته:: خدایا خودت کمک کن ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

به نقل از MeHdI.H :
چیجوری تموم شد :o :o :o :o حتماًً پشت در پشت امتحان داشتین دیگه

خوش بحالتون بابا ما هنو 2 تا امتحان دیگه داریم [-o< [-o< گسسته:: خدایا خودت کمک کن ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
امتحان گسسته اسون بود فک کنم هماهنگ باشه باشما چو.ن برگه های مارو گرفتن ازمون.
ما زودتر امتحانامون شروع شد اخه واسه همون زودتر تموم شد ........

آره امتحان گسسته آسون بود.... یه سوال گفته بود تو جزوش که خیلی سخته و نمیارم...اصلا چرته و پرته...بعد آوردش....اینم معلمه ما داریم؟؟؟؟ ~X( فک کنم هماهنگ باشه ها....
بزار بگم ولش کن....یه سوال ماتریس داره تو جزوش که یه ماتریس 2*2 داده و دترمینان و این حرفا داره بعد گفته به 42 بخش پذیر باشه تا اونجاییکه از دو هفته پیش یادمه....

به نقل از کاساندان :
آره امتحان گسسته آسون بود.... یه سوال گفته بود تو جزوش که خیلی سخته و نمیارم...اصلا چرته و پرته...بعد آوردش....اینم معلمه ما داریم؟؟؟؟ ~X( فک کنم هماهنگ باشه ها....
بزار بگم ولش کن....یه سوال ماتریس داره تو جزوش که یه ماتریس 2*2 داده و دترمینان و این حرفا داره بعد گفته به 42 بخش پذیر باشه تا اونجاییکه از دو هفته پیش یادمه....
با تشکر از ساره خانوم.من خودم واسه سه نفر سوال دترمینال رو توضیح دادم و امتحان هم هماهنگ.موجب خیر شدی :د

به نقل از کاساندان :
با تشکر از ساره خانوم.من خودم واسه سه نفر سوال دترمینال رو توضیح دادم و امتحان هم هماهنگ.موجب خیر شدی :د

به نقل از کاساندان :

Back
بالا