• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های نیشابور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های نیشابور

ای بابا اشکال نداره...سمپادیا خیلی خوبه واسه دوران کنکور..... ;D

اره برای زنگ تفریح مثلا :-"

اره یه جور تنفسه........

من شنیدم امسال قراره برای المپیاد کامپیوتریایی که مرحله 1 قبول بشن تو شهید بهشتی کلاس بذارن که ظاهرا فیض بخش معلمشه (اگه کس دیگه ایم هست نمیدونم) حالا شما چنتا المپیاد کامپیوتری دارین تو مدرستون؟ چند نفرتون برای مرحله 1 خوندین یا میدونین که قبول میشین؟

از ما به شما نصیحت خودتون رو علاف المپیاد نکنین! ما یک دکتر داشتیم اینقد خوند بازم حقشو خوردن مشهدیا!

اره ، بنده خدا از درس و مدرسش زد و واسه المپیاد خوند اما..

من وقتی المپیاد مبخونم حال میکنم برای مدالشم نمیخونم چون میدونم با امکانات و معلمایی که ما داریم احتمال طلا اوردن 0.01 یک درصده.
حالا شما نمیدونین کسی از مدرستون المپیاد کامپیوتر میخونه یا نه؟

سلام :-hدو تا سوال داشتم که خوشحال میشم اگه کسی جواب بده:
1به نظرتون واسه ریاضی دوم آقای ارمی خوبه؟(آخه من قبلا باهاش کلاس المپیاد داشتم خیلی گنگ درس میده :-?)
2کسی پایه کلاس المپیاد فیزیک نیس؟(یه کلاسی که بهمون هالیدیی چیزی درس بدن)از این آقایون دبیران فیزیک کدومشون واسه المپیاد بهتره؟
:-h

به نقل از prof.m.d :
سلام :-hدو تا سوال داشتم که خوشحال میشم اگه کسی جواب بده:
1به نظرتون واسه ریاضی دوم آقای ارمی خوبه؟(آخه من قبلا باهاش کلاس المپیاد داشتم خیلی گنگ درس میده :-?)
2کسی پایه کلاس المپیاد فیزیک نیس؟(یه کلاسی که بهمون هالیدیی چیزی درس بدن)از این آقایون دبیران فیزیک کدومشون واسه المپیاد بهتره؟
:-h
اوهوم اقای ارمی برخلاف اطلاعات وهوش خوبی که داره اصلن نمیتونه خوب انتقال بده اطلاعاتشو .......
فک کنم اقای سلامتی یا رحمانی بهتر باشن .......

.

Back
بالا