به نقل از فهـــیمه :یه روز در میون اتاقتونو جارو میکنین؟!
به نقل از امـیـرحـسـیـن :اینکه میخوایم اتاق تمیز باشه وسواس نیست
آدم می خواد یه جا بشینه خب ترجیح می ده اونجا تمیز باشه
آره یه روز در میون جارو میکردیم و البته روزهایی که یه نفر امتحان داشت یا مشکلی داشت مراعات میشد با کسی جنگ که نداشتیم
6 نفر بودیم و بیش از 10 روز طول می کشید تا دوباره نوبتمون شه + مرتب جارو می کردیم اتاق خیلی تمیز بود و جارو 5 دقیقه بیشتر زمان نمیبرد
به نقل از ayda :ما با کفش می ریم تو اتاق
ترم 1-2 ما هم دقیقا مثل شما بودیم یکی جارو برقی میآورد طبقه 3 همه براش صف میکشیدند که بعد از اونا استفاده کنندبه نقل از فهـــیمه :ما واسه جارو کردن پروسهی سختی داریم. باید بریم جارو رو از همکف برداریم٬ کارتدانشجوییمونو بذاریم٬ تا طبقه ۳ بیاریم بدون آسانسور٬ بعد که تموم شد دوباره ببریم تا پایین و کارتمونو بگیریم...
به نقل از امـیـرحـسـیـن :این خط زیر رو جدی نوشتید؟
شاید من اشتباه گرفتم موضوع رو ، اما اگه درست گرفته باشم
طبیعی هست اگه اتاق 100 بارم جارو بزنید بعدش با کفش مترش کنید کثیف میشه
ولی میزان تمیزی به شدت به آدمای اتاق بستگی داره! تو کارشناسی که بودیم اتفاقات بسیاری میفتاد که هر کس میدید میگفت چحوری زندگی میکنید اینجا؟ جند بار مسوول خدمات و انتظامات حتی اومدن گفتن تو رو خدا تمیز کنید اتاقتونوبه نقل از نازنیــــــــــن :ما هم با کفش وارد میشیم
به نقل از Ali.N :دوستان من یه سوال میکنم بهم نخندین......
میخوام ببینم اصن خوابگاهی وجود داره که اتاقاش یک نفر یا حداکثر دو نفره باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
+لطفا کسی نیاد بگه خب برو هتل....یه سوال بود دیگه........
اصن راهی نداره بچه های ورودی هم از این خوابگاه های تک یا دو نفره استفاده کنن؟؟؟به نقل از Farz :برای بچهها ارشد و دکترا اینجوری معمولا
تو دانشگاه ما حداقل
البته من شنیدم مثلا ۳نفر قبول میکنن پول ۴نفر رو بدن و تو اتاق کس دیگهای نیاد ولی خب موافقت امور خوابگاهها لازمه دیگه.
خوابگاه واقعا تجربه های بینظیری داره! من اگه برگردم اصلا حاضر نیستم خونه بگیرمبه نقل از پری ناز :یا خدا. من هرچی این پستای شمارو میخونم بیشتر پیگیر خونه گرفتن با خواهرم میشم.