• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بخشنامه حذف مراکز شماره‌دار سمپاد+آزمون فیلترینگ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا از اسکول شوندگان بودید؟

• بله

رای‌ها: 49 41.9%
  • خیر

رای‌ها: 45 38.5%
  • اول بله، بعد فهمیدم. :-"

رای‌ها: 23 19.7%

• رای‌دهندگان
    117
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : بخشنامه حذف مراکز شماره‌دار سمپاد+آزمون فیلترین

به نقل از Farnoosh_H :
اگر اسمش رو میزارید گول خورده ، بله من هم گول خوردم .
اما سوالم اینه هدف این کار چیه؟اینکه به ملت ثابت کنید دقت نمیکنن؟این که ثابت کنید جامعه پر از دروغه نباید زودباور باشید؟این که یه شوخیه صرفا بخندیم بعدا؟اینکه ببینیم شایعه چقدر پراکنده میشه؟

دقیقا اینه. :)

به نقل از مهســـــــــــــا :
X-(
الان یه بنده‌خدایی مثل من که سرکار رفته رسما چه گناهی کرده آخه؟! یعنی داری می‌گی من خنگم؟! X-( بزنم بنت کنم؟! :-"

من خودمم نفهمیدم سحر لو داد تو پ.خ :-"

بابا اونهایی ک دبیرستان و راهنمایی نیستن ک موشکلی نداشت . اونایی ک رفتن برنامه نوشتن درس بخونن کل ایام عید باید بیان دعوا کنن :D :-"

مهسا مهسا ;;) از امکانات مودیر کلیت میخوای سو استفاده کنی ؟ :-"

منم که اسکل شدم چون هر خبر خوبی رو باور می‌کنم...نیست توی ممکلت گل و بلبل زندگی کردم این بیست سال. چرا که نه خلاصه؟
Blush.gif

× یکی طلب فرزانه. استریت داری دیگه؟
Evil.gif

به نقل از sadlove :
من خودمم نفهمیدم سحر لو داد تو پ.خ :-"

بابا اونهایی ک دبیرستان و راهنمایی نیستن ک موشکلی نداشت . اونایی ک رفتن برنامه نوشتن درس بخونن کل ایام عید باید بیان دعوا کنن :D :-"

مهسا مهسا ;;) از امکانات مودیر کلیت میخوای سو استفاده کنی ؟ :-"
:))
واقعا من به اون عده افتخار می‌کنم :)) بندگان خدا چه استرسی بهشون وارد شده :دی
بله :دی پس چی؟! :-" :-" :-" :-" :-" :-" این امکانات مدیر کلی به یه درد من باید بخوره یا نه؟! :))

به نقل از مهســـــــــــــا :
:))
واقعا من به اون عده افتخار می‌کنم :)) بندگان خدا چه استرسی بهشون وارد شده :دی
بله :دی پس چی؟! :-" :-" :-" :-" :-" :-" این امکانات مدیر کلی به یه درد من باید بخوره یا نه؟! :))

فرزانه بیا تحویل بگیر :))
فک کردیم فقط تو اینجوری :-"

من غلط کردم اصن :-ss X_X

:-* ;;) >:D< :D :-"

بنده نیز به عنوانِ «بوق» و «کسی که تو باغ نبود» ابرازِ وجود می‌کنم و به اسکول‌کننده‌ی گرامی، این موفّقیتِ بزرگ رو تبریک میگم و با اسکول‌شوندگانِ عزیز هم ابرازِ همدردی می‌کنم. پیش میاد دیگه بهرحال. مراقب باشید تو زندگی‌تون از این رودست‌ها نخورید که خیلی خطر داره حسن :-" این که صرفاً شوخی بود!!

× من جدّی این همه این تاپیک تو آخرین ارسال‌ها خودنمایی می‌کرد کجا بودم واقعاً؟ :|

مهرناز : محو در اواتارت :-" چرا من هعی محوش میشم ؟ :-"
امین: آواتارم هم محوت میشه اصن :-" نیگا قیاقه‌ی مبهوت‌شده‌ی باراک رو :-"
مهرناز : فردا شب نشینی میبینمت :-"

خیلی جالبه. موضوع مال ساعت هفت دیشبه و من تازه الان دارم میخونمش و دارم با خودم فکر میکنم که اگه خونده بودمش جزو کدوم گروه می‌بودم.
شاید هیچکدوم چون شهر ما تنها یه مرکز سمپاد داره و منم الان چهار ساله که ازش خارج شدم و عملا واسم اهمیتی هم نداره که میخواد چی به سر مراکز سمپاد بیاد. :د
فک کنم چند نفر دیگه هم باشن مثل من که همچین وضعیتی رو دارن.(نخوندن و خبردار نشدن از موضوع منظورمه.)
ولی خوب یه مسئله‌ای!
اگر قرار باشه سال دیگه یا سال بعدش همچین شوخی‌ای انجام بشه به احتمال زیاد دیگه جواب نمیده چون همه دیگه با خبر شدن از موضوعاتی شبیه این که تو این بازه زمانی قرار داده میشه و خیلی بعیده که برای بار سوم کسی اینطوری گول بخوره.
برای همین برای سری بعد باید یه مرحله شدت شوخی رو زیادتر و البته جدی‌تر کنید که این بار دیگه همه گول بخورن. >)
که اتفاقا من یه ایده در این مورد دارم که البته نمیدونم باید با کی در میون بزارمش.

به نقل از NEO :
که اتفاقا من یه ایده در این مورد دارم که البته نمیدونم باید با کی در میون بزارمش.

پیشنهاد : با فرزانه در میون نذار :))

پ.ن: شوخی بودا :P

کاش واقعی بووووووووووووووووود [-o<

من خودم به شخصه اسکل شدم!!!!!!
برادر من خواهر من نکنین اینکارارو باروح روانم بازی نکنین!!!!!!!من قلبم ضعیفه میمیرم میمونم رودستتونا!!!!!

ولی خداییش حرکت جالبی بود....حال کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا