به نقل از زﮩرا :قضیه شایعه بود.متوجه شدید ؟![]()
به نقل از زﮩرا :خب گفتم شاید بنده خدا نخونده کل تاپیک رو متوجه نشدهبیا و خوبی کن حالا
![]()
هوم! با اینکه کلا از سرکار گذاشتن دیگران بدم میاد و خودم هم همیشه در هر سرکارگذاریای جزءقربانیها بودم و هستم و کمی هم ناراحت میشم از اینکه دوستام لذت میبرند از اینکه منو سرکار بذارن و به سادگی و زودباوریم بخندن، ولی فک میکنم دارید سخت میگیرید! من فکر میکنم هدف فرزانه صرفا یه شوخی بوده در حد دروغ اول آوریل. و دروغ اول آوریل یه رسم جهانیه که تا حالا خیلی هم دامنهدار شده بعضی از دروغهاشون و چیزی نیست که بین عوام باشه فقط! مثلا پخش خبر واژگونی برج پیزا توسط تلویزیون رسمی هلند! یا خبر ترور بیلگیتس در چین و کرهی شمالی! یا خبر کشف پنگوئنهای پرنده توسط BBC! یا خبر تولید بو توسط کامپیوتر از طرف شرکت Google! یا حتی تو ایران چند سال پیش خبر احتمال سقوط برج میلاد پخش شد و تو روزنامهی شرق هم چاپ شد خبرش!به نقل از Farnoosh_H :اگر اسمش رو میزارید گول خورده ، بله من هم گول خوردم .
اما سوالم اینه هدف این کار چیه؟اینکه به ملت ثابت کنید دقت نمیکنن؟این که ثابت کنید جامعه پر از دروغه نباید زودباور باشید؟این که یه شوخیه صرفا بخندیم بعدا؟اینکه ببینیم شایعه چقدر پراکنده میشه؟
بنظر من این کار درستی نیست . هر هدفی هم که پشتش بوده باشه مهم نیست . صرفا کارم با سمپاد نیست . درهیچ حوزه ای نباید همچین کاری بکنید.
من ک این رو دیدم خودم کلی ذوق کردم . به ۲ ۳ نفر هم خبر دادم . اما پخش نشد اصلا . تا اینکه از صبح تا حالا ان تا اس ام اس تبریک و هورا و ... اومده برام!آدم هایی ک حتی سمپادیارو نمیشناسن!
خب اصلا یه آدم ابله ، بی دقت ، هرچیزی که شما اسمش رو میذارید . درسته که افکار و احساسات یه آدم رو اینجوری درگیر کنید؟
اگر هدف چیز مثبتی بوده ، میشه با یه چیز مثبت ایجادش کرد!مثلا یک نقاشی بزارید بگید چیا بنظرتون تو عکس مشکل داره.
حرفم اینه که ، شما ، در قبال تمام شوخی ها و کارهایی که ممکنه رو دیگران تاثیر بزاره مسوولید . حتی اگر اون آدم کندذهن ترین و ابله ترین آدم دنیا باشه .و اینا مشکل اون آدم نیست . مشکل شماست که با آگاهی به این موضوع باز هم رفتارتون رو تکرار میکنید که چی؟شاید پندی آموزد از این اتفاق!
X-(به نقل از sadlove :البته با قشر سمپادیا طرف بود خیلیا فهمیدن همون اول![]()
قرار بود تو شب نشینی بگه ک دروغ بوده![]()