سلام. سال آینده میرم سوم. میخوام المپیاد کام رو از همین هفته(امروز=١۵تیر) به طور جدی شروع کنم(فقط اصول اولیه شمارش رو بلدم)، کلی هم سوال دارم:
الان برای شروع چقدر دیره؟
حتما باید هوش نسبتا بالایی داشته باشم که مدال طلا بیارم؟(لطفا الکی روحیه ندید!)
چقدر باید در روز بخونم؟(چه زمانی چه حجمی)
اونایی که مدال طلا میارن، تو همون سال، مرحله ی یک و دو رو معمولا با چه کارنامه پاس کردن؟
اونایی که مدال(نه فقط طلا، کلا) میارن معمولا چه مقدار در روز میخوندن؟(چه ساعتی چه حجمی)
اگه بخوام تنها برنامه نویس خوبی بشم، لازمه ترکیبیات رو تا این حد(لانه کبوتری و روابط بازگشتی و ...) بخونم؟ آخهه یه کتاب دیدم، "ریاضیات پیشنیاز کامپیوتر" انتشارات فاطمی، که ترکیبیاتش اینقدرها هم گسترده نبود، اگه درست یادم بیاد به همون اصول اساسی شماش بسنده کرده بود.
اونایی که مرحله دو رو قبول میشن، چند درصدشون روز قبل آزمون اندکی احتمال میدادن که قبول میشن؟ و باز همینا بودن که مدال هم بگیرن؟
تو آزمون مرحله سوم، چه مباحثی و با چه قاعده و تقسیمی مطرح میشن؟
اونایی که از مرحله دو قبول میشن و بعد در مرحله سه نمیشن، در چه سطحین؟ یعنی همه در یک سطحن بعدش یه چندنفر با اختلاف نه خیلی زیاد میفتن، یا که معلومه یه گروهی هستن که حتما میفتن؟
نظریه اعداد رو تا چه حدی باید بدونم؟
استاد المپیادمون، دکتر x، گفت که میتونین چند تا کتاب رو همزمان بخونید. خب، در چه مدتی خوبه که سه کتاب "آشنایی با ترکیبیات"، "الفبا" و "ترکیبیات علیپور(زرد)" رو خیلی قشنگ و ترتمیز تموم کنم؟ استاندارش چقدره؟ چه مدت زمانی هم فوق العادست اگر این سه رو به پایان برسونم؟
پیشاپیش از هر کسی که تمام بخشی از این پرسش ها رو جواب میده متشکرم ;-)
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk