• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد منابع المپیاد کامپیوتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampadcity.com
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : منابع المپیاد کامپیوتر

بچه ها کتاب استراتژی های حل مسئله برای المپیاد کامپیوتره یا ریاضی؟ انتشاراتش رو کی میدونه؟
لطفا یکی جواب بده خیلی لازمش دارم. هر چه سریعتر!

به نقل از RAGA :
بچه ها کتاب استراتژی های حل مسئله برای المپیاد کامپیوتره یا ریاضی؟ انتشاراتش رو کی میدونه؟
لطفا یکی جواب بده خیلی لازمش دارم. هر چه سریعتر!

هم به درد المپیاد کامپیوتر می خوره هم به درد المپیاد ریاضی! البته فقط چند فصل اولش!!

استراتژی دو تا انتشارات داره یکی مبتکران یکی هم دانشگاه شریف که باشگاه هم داره ا ز یاسر احمدی فولادی و خیلی ترجمه اش از مبتکران بهتره

از کتابخونه مال شریف رو پیدا کردم,مرسی

الان با این برنامه ی جدید به نظر شما من بیشتر روی چی کار کنم؟(الان)
لطفا با تجربه ها نظرشونو بگن.
مثلا آقا احسان شما که نقره دارید منو راهنمایی کنید.(لطفا)

به نقل از RAGA :
الان با این برنامه ی جدید به نظر شما من بیشتر روی چی کار کنم؟(الان)
لطفا با تجربه ها نظرشونو بگن.
مثلا آقا احسان شما که نقره دارید منو راهنمایی کنید.(لطفا)

اين طور كه پيداست قراره اهميت تركيبيات كم تر بشه و در مقابل، شركت كننده ها بايد قبل از مرحله ي 2، يه كم الگوريتم و برنامه نويسي كار كنند!

براي الگوريتم يكي از منابع خوب، كتابيه به اسم Introduction to Algorithms، معروف به CLRS ! (اين 4 حرف، حرف اول اسم نويسنده هاي كتابه!!) يه كتاب خوب ديگه هم كتاب creative هست!

برنامه نويسي المپياد به زبان C++ هست! براي C++ كتاب خوب زياد پيدا مي شه! dietel & dietel يكي از بهتريناشه!! (براي C++ كتاب مزخرف هم هست!! سراغ هر كتابي نريد!!)

پي. اس. احتمالاً الگوريتم و برنامه نويسي مرحله 2، خيلي خفن نخواهد بود! يعني نيازي نيست اين كتاب ها رو به صورت جدي بخونيد!! به احتمال زياد آشنايي با چند تا الگوريتم ساده كافيه!! (شايد همين هم لازم نباشه!!)

اين كتاب هايي كه براي الگوريتم و گراف گفتيد بايد از كجا تهيه كرد؟(اگر جواب بديد متشكر مي شم)

به نقل از s.h :
اين كتاب هايي كه براي الگوريتم و گراف گفتيد بايد از كجا تهيه كرد؟(اگر جواب بديد متشكر مي شم)

من دقيقاً نمي دونم!

كتاب خونه ي باشگاه دانش پژوهان جوان كه داره! (اگه يه آشناي المپيادي داشته باشيد، مي تونيد بهش بگيد از كتاب خونه ي باشگاه بگيره! بعد ازش كپي بگيريد!)

توي اينترنت هم احتمالاً مي تونيد اين كتاب ها رو پيدا كنيد!

توي تهران هم شايد بشه اين كتاب ها رو پيدا كرد! (ميدون انقلاب!!)

حالا به نظر شما اقا احسان من به عنوان يك اولي در اين مدت باقيمانده و با توجه به اين كه اصول و فنون تركيبيات و اناليز تركيبي را خوانده ام چيكار كنم و چي بخوانم تا مرحله اول را قبول شوم؟

اين طور كه پيداست تركيبيات به اندازه اي لازم داريد كه بتونيد 30 تا سوال تستي عميق مرحله ي 2 رو جواب بديد! (نمي دونم سوال تستي عميق يعني چي!) احتمالاً يه كمي هم بايد با الگوريتم هاي ساده و پركاربرد آشنا باشيد! C++ هم يه كم كار كنيد! (از يكي پرسيدم مي گفت احتمالاً توي سوالاي برنامه نويسيشون، سوالي نمي دن كه الگوريتم خفن بخواد!)

فكر كنم اگه جاي شماها بودم، مي شستم برنامه نويسي كار مي كردم! (اگه كسي باشه بهتون برنامه نويسي درس بده، خيلي بهتره! به خصوص اگه خودش المپياد كامپيوتري باشه!) البته تركيبيات خوندن رو بي خيال نمي شدم!

پي. اس. 1 . راستش من مي ترسم يه چيزي بگم گمراهتون كنم! براي همين با احتياط حرف مي زنم! (اگه كسي اطلاعات دقيق و موثقي داره، بگه!)

پي. اس. 2. به شااززز سر بزنيد! درباره ي همين موضوعات دارن بحث مي كنن!

http://shaazzz.blogfa.com

Back
بالا