- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یکــــ
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- زیست
پاسخ : هشتمین پادکسته عیدانه سمپادیا
ببینید من چار خط به پوریا تو پخ توضیح آهنگه رو نوشته بودم ولی یه کلمه شم تو پادکست نیوردن
حالا به هر حال 
اسم آهنگه "من بیمار هستم" ه [من نه
] که اولین ورژنش تا جایی که میدونم، فرانسویش (Je suis malade) و با اجرای Dalida عه؛ بعدش نسخه ی ایتالیاییش هم (Sto male) توسط چند نفر خونده شده و Lara Fabian هر دو نسخه ش رو خونده.
توی ویسم چون نتونستم تبعیض قایل بشم اول یه تیکه از نسخه ی ایتالیایی و بعدش فرانسویش رو خوندم.
و ببخشید که اولا سوتی توش وجود داره چون وقت روش نذاشتمو این دومین و آخرین ریکورد بود! بعد این که کیفیت خیلی پایین -که از این ور اون ور شدن صدا در آخر آهنگ مشخصه
-و این که ناراحت کننده بود چون حسی بود که اون موقع داشتم
×پوریا : بنده واقعا شرمندم ، ولی خب من انتقال دادم ، ولی انتقال داده نشد درست مثل اینکه از یه جایی به بعد
×× مهم نیس بابا!
ببینید من چار خط به پوریا تو پخ توضیح آهنگه رو نوشته بودم ولی یه کلمه شم تو پادکست نیوردن
حالا به هر حال 
اسم آهنگه "من بیمار هستم" ه [من نه
] که اولین ورژنش تا جایی که میدونم، فرانسویش (Je suis malade) و با اجرای Dalida عه؛ بعدش نسخه ی ایتالیاییش هم (Sto male) توسط چند نفر خونده شده و Lara Fabian هر دو نسخه ش رو خونده.توی ویسم چون نتونستم تبعیض قایل بشم اول یه تیکه از نسخه ی ایتالیایی و بعدش فرانسویش رو خوندم.
و ببخشید که اولا سوتی توش وجود داره چون وقت روش نذاشتمو این دومین و آخرین ریکورد بود! بعد این که کیفیت خیلی پایین -که از این ور اون ور شدن صدا در آخر آهنگ مشخصه
-و این که ناراحت کننده بود چون حسی بود که اون موقع داشتم×پوریا : بنده واقعا شرمندم ، ولی خب من انتقال دادم ، ولی انتقال داده نشد درست مثل اینکه از یه جایی به بعد

×× مهم نیس بابا!