melika15
کاربر حرفهای
پاسخ : تهیه آلبوم موسیقی سمپادیا
گیتار بزنم؟
قبوله آیا؟؟
خوندن مجازه آیا؟؟
گیتار بزنم؟
قبوله آیا؟؟
خوندن مجازه آیا؟؟
پادکست که منظور نبود ، پادکست قبلا هم انجام شده.به نقل از .Anne Shirley. :منم فکر نمی کنم آلبوم شدنی باشه ٬ اما اگه پادکست موسیقی قرار شد تهیه بشه من می تونم بخونم ! البته نمی دونم ٬ مشکلی نداره ؟!
خودمم درگیرم راستش با این قضیه. صدام خوبه ولی از طرفی آدم مذهبی یی هم هستم ! نمی دونم درسته بخونم یا نه ؟
نمونه کار بدید تو پ.خ ببینیم چجوریه سطح کارا کیلویی که نیستبه نقل از ملیــڪا :گیتار بزنم؟
قبوله آیا؟؟
خوندن مجازه آیا؟؟
والا من درس فقه نخوندم تخصصیم ندارمبه نقل از .Anne Shirley. :منم فکر نمی کنم آلبوم شدنی باشه ٬ اما اگه پادکست موسیقی قرار شد تهیه بشه من می تونم بخونم ! البته نمی دونم ٬ مشکلی نداره ؟!
خودمم درگیرم راستش با این قضیه. صدام خوبه ولی از طرفی آدم مذهبی یی هم هستم ! نمی دونم درسته بخونم یا نه ؟
جدا نمی خوای بزاری خانوما بخونن یا شوخی می کنی؟!!به نقل از LEGEND :و اینکه خوندن خانم ها کلا در حالت حرفه ای هم مشکل داره تو ایران شما چ انتظاری از ما داری؟
اگه به صورت حرفه ای بلد باشن بخونن ، خودشون ضبط کنن با کیفیت استودیویی نیمه حرفه ای بفرستن ووکال و حله.به نقل از Anathema :جدا نمی خوای بزاری خانوما بخونن یا شوخی می کنی؟!!
الان مزاح فرمودید دیگهبه نقل از انا75 :منم زیاد اهنگ گوش کردم و برای میکس و مستر خوبم
اگه اجازه بدین خانوما هم بخونن صدامم خیلی خوبه
البته به شرطی که عکسمو بزارین پشت جلد البوم
باشه ممنون.به نقل از Koorosh_Sp :Guitar Mizanam Khastin
+ Salavat Ham Mifrestam Zire ahang Masalan Mah ramezoone ha
ا ، تو هم اینجایی که!به نقل از زﮩرا :تبعیض جنسیتی همینه دیگه ؛ فقط خوانندگیشو من بلدم [nb]هیییییس ؛ ضایع نکنین [/nb] که اونم نمیشه
به نقل از انا75 :من خیلی دوست دارم برم هالیوود
شاید البوم سمپادیا شروع خوبی باشه
برای همین شرط گذاشتم عکسمو بزنین پشت جلد البوم
یعنی از ساز زدنت ضبط کن یه قطعه و اپلود کن لینکش رو پ.خ کن بهمبه نقل از Koorosh_Sp :Nemoone Karo Nemifahmam ??
What's the manzooor ??
اولن اونا استودیو زیر زمینین بعد همشون این کارو نمیکنن.به نقل از Anathema :بی خیال این همه استودیو که خانوما توش می خونن!
اصلا این رپرای دختر تو ایران از کجا میان فک کردی؟!
بعله خیلی سخته.به نقل از مَلِکـــــــــ :هماهنگیش سخت نیس؟! :/
من هم آهنگ سازی هم تکست میتونم بیام رو کمک منم حساب کنین در ضمن خیلی ایده خوبیهبه نقل از خشـایار :اگر خواستین یکی از دوستای من هست کار آهنگ سازی میکنه میتونم بگم بیاد!!
اگه میشه نمونه کارش رو برام پ.خ کن و اینکه باهاش صحبت کن ببین پایست یا نه.به نقل از خشـایار :اگر خواستین یکی از دوستای من هست کار آهنگ سازی میکنه میتونم بگم بیاد!!
دوست عزیز نمیشه هرکی بیاد بگه من هستم.به نقل از kiana1379 :من هم آهنگ سازی هم تکست میتونم بیام رو کمک منم حساب کنین در ضمن خیلی ایده خوبیه
من نمونه کارو چه جوری بفرستم؟به نقل از LEGEND :اگه میشه نمونه کارش رو برام پ.خ کن و اینکه باهاش صحبت کن ببین پایست یا نه.دوست عزیز نمیشه هرکی بیاد بگه من هستم.
خیلیا گفتن هستن ولی بسیااار کم نمونه کار بدستم رسیده.
باید نمونه کار بیاد تا بفهمم طرف چقدر میتونه کمک کنه ، و وقتی نمونه کار حتی نمیفرستن چ انتظاری میره تو کار چیکار کنن.