پاسخ : هجدمین دوره المپیاد زیست شناسی [ مرحله دوم ]
ما خفن ترین بچه های نجوممون که آزمون هارو میترکونن همیشه خیلی متواضع و ساده ان
متواضع هم به معنای واقعی نه از این جور آدمایی که تواضعشون بیشتر از سر غروره و روحیه بقیه رو خورد میکنه
الانم من به همه توصیه میکنم تاپیک رو ول کنن و برن تو یوتیوب فیلم های خنده دار سرچ کنن و از زندگی لذت ببرن. شما نهایت تلاشتون رو کردین
خواهر من سال سوم رفت دوره و اول دوره به خاطر استرس تقریبا امتحاناشو خالی میداد و رتبه اش چیزی میشد که واقعا حقش نبود استرسش که کم شد آزموناشو خیلی خیلی بهتر داد ولی بازم آزمونای اولش جوری بد بود که نمیذاشت طلا بشه کنکوری شد توی کنکور هم جزو آدمای شاخی نبود که اینقدر باهوشن 9 ماهه خودشونو به رتبه های 100-200 میرسونن اما تهش
دقیقا به همون چیزی رسید که میخواست من خودم باورم نمیشد بتونه بره عمران شریف.
ولی رفت چرا ؟
چون خدا به رنگ مدال یا قبول شدن مرحله دوت نگاه نمیکنه خدا به این نگاه میکنه که تو توی تمام لحظه هات تلاش کردی یا نه و بر اساس اون تلاش چیزی که واقعا لیاقشو داری رو بهت میده.
چند سال پیش تو رده ب یکی از بچه های فیزیکشون که میگفتن طلا میشه مرحله دو قبول نشد سال بعد فکر کنم رتبه ی 6 کنکور شد .
طرف نقره داغ میشه ولی تهش با رتبه ی 36 میره برق شریف
اصلا یه آزمون 4 ساعته قرار نیست آینده ی شما رو تعیین کنه روندش خیلی طولانی تره
بیاین شاد باشیم بخندیم از لحظه هامون لذت ببریم المپیاد رو انتخاب کردیم که حال کنیم نمیخوایم که حال خودمونو بگیریم
هر چی شد شد
شما قطعا تمام تلاشتونو کردین
پس امشب به خاطر اینکه این قدر آدمای موفقی بودیم که تونستیم روی خیلی از خوشیامون ، بیرون رفتنامون ، ول گشتنامون پا بذاریم و چیزی رو بخونیم که خیلیا جرات نکردن برن سمتش باید شاد باشیم چون ما واقعا موفق بودیم . نتیجه هرچی میخواد بشه