• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد گپ المپیاد زیستی های دوره 18

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Fereshteh S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

درصد شما تو مرحله 2 ؟

• رای‌دهندگان
    29
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هجدهمین دوره المپیاد زیست شناسی [ مرحله اول]

به نقل از فرشـتـــهـ :
آخ آره 4 زیاد داش
به نظرم پارسال آسون تر بود
جدی ؟؟؟ به نظرم پارسال سخت تر بود ، البته شاید امسال مطالعاتم بهتر شده!!؟؟ :-"

امسال سوالاش دوپهلو بود یکم ، کمپلی تر هم بود!!!

نزاشتن سوالارو بياريم الان من سوالا رو ندارم :| اجازه دادن شما سوالارو بياريد؟؟؟

آره آوردیم!

30 % به بالا بنظرتون قبوله ؟

به نقل از شـــــــــــــین :
آره آوردیم!

30 % به بالا بنظرتون قبوله ؟
100%
به نقل از Hossein9021 :
نزاشتن سوالارو بياريم الان من سوالا رو ندارم :| اجازه دادن شما سوالارو بياريد؟؟؟
احتمالا چون زود بلند شدین.به ما هم گفتن هر کی زود بلند شه نمیدیم.

به نقل از hamed.yas :
100%احتمالا چون زود بلند شدین.به ما هم گفتن هر کی زود بلند شه نمیدیم.
حالا کلید باشگاه میاد میبینیم همه رو یه چیز دیگه داده : ))
زیسته دیگه ... ! : ))

وااااای چقد زود گذشت انگار همین دیروز بود که منم با همین حال و هوای شما داشتم واسه مرحله اول دوره چهاردهم آماده می شدم.دوران خیلی شیرینی بود،قدرشو بدونین بچه ها،امیدوارم همتون موفق باشین

سلام.حالا ک مرحله یک تموم شد دو تا توصیه بهتون میکنم :1)بشینین درسای عقب مونده مدرستونو بخونین..حجم مطالب سوم زیاده و برای امتحان نهایی نمیرسین همشو خوب بخونین...2)برای مرحله دو هم کمپلو حتما بخونین...حتی اگ جویدینش اون اواخر بازم چند بار نگاه بهش بندازین...موفق باشید :)

سلام به همه ی دوستان
امیدوارم اونطوری که می خواستید امتحان داده باشید.
امسال هم یک دوره 13 دیگر تکرار شد البته با سختی کمتر!!!
پاسخ سوال نظریه ی درون همزیستی:
به نظر من گزینه ی 3 نادرسته زیرا طبق کتاب رست ،پاورقی صفحه ی دو ؛ ضریب رسوب ریبوزوم های پلاست ها 70S که ما هم همچین ریبوزم هایی با این ضریب رسوبی داریم البته بیشتر ریبوزوم های ما ضریب رسوبی 80S دارند.

سوال غده تیرویید:
طبق گایتون سلول های غده تیرویید دائما در حال ساخت تیروکسین و T3 هستند ولی این ها در تیروگلوبین ذخیره می شوند و با آمیناسیون تیروگلوبین آزاد می شوند و وارد خون می شوند یعنی همیشه مقداری ثابت تیروکسین و تری یدوترونین در سلول های غده ی تیرویید هست حالا اگر تیروگلوبین نباشه خوب به راحتی این دو هورمون به داخل خون ترشح می شوند و سطح این دو هورمون در سلول های غده ی تیرویید پایین میاد ولی سلول ها این رو نمی خواهند پس دائما با سرعت بیشتری این دو هورمون را می سازند و فرد دچار پرکاری تیرویید می شود.

پ.ن: دوستانی که می گویید آسون بود دوست دارم ببینم معیارتون واقعا چیه؟
پ.ن: منظورم تو نیستی arbio B-)

با آرزوی موفقیت همگی

در مورد تیروئیده:سوال گفته فیدبک تحت تاثیر مقدار هورمون تیروئید آزاد در خونه و وقتی تیروگلوبولین نباشه مقدار هورمون تیروئیدی ازاد افزایش پیدا می کنه.در نتیجه فیدبک منفی ایجاد میشه و مقدارش کاهش پیدا می کنه و علائم کم کاری در بافت ها بروز می کنه . اگه هم بخواد جبرانش کنه دوباره این هورمونو به خون میریزه که بافت برسه دیگه و قبل از اینکه به بافت برسه دوباره فیدبک منفی و به همین ترتیب . به نظر من میشه کاهش و علائم کم کاری .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا