2010/3/15 #81 Mani کاربر نیمهحرفهای ارسالها 207 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین اصفهان شهر اصفهان پاسخ : کدوم درس؟ ریاضی هندسه
2010/3/16 #82 Amir Joon کاربر نیمهحرفهای ارسالها 274 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس مدال المپیاد انقد زیاد حس نوشتنش نیس دانشگاه " OXFORD " رشته دانشگاه فیزیک , بعد چهارم پاسخ : کدوم درس؟ فیزیک - نجوم زبان خارجه هم که درس نیست زبان یه کشور دیگس کلا زبان کشورای دیگه رو دوس دارم یاد بگیرم (البته جز عربی)
پاسخ : کدوم درس؟ فیزیک - نجوم زبان خارجه هم که درس نیست زبان یه کشور دیگس کلا زبان کشورای دیگه رو دوس دارم یاد بگیرم (البته جز عربی)
2010/3/16 #83 monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ همین! من:ریاضی!
2010/3/16 #84 maral کاربر فوقفعال ارسالها 103 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ منم ریاضی!
2010/3/16 #85 mgh-nano کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,411 امتیاز 3,170 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه cs پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ ریاضی و فیزیک
2010/3/16 #86 Analia کاربر فوقحرفهای ارسالها 909 امتیاز 2,520 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد/تهران سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی عمران پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ ریاضی و فیزیک،اما از معلم فیزیکم متنفرم
2010/3/16 #87 MOTAHARE-G کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 2,293 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 90 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ فیزیک .حسابان و یک کم هم ادبیات.
2010/3/16 #88 PaR! •ஜ• V!P کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فـــرزانگـــان دیگه! شهر دزفـــ ـ ــول(همــــون L.A ایــــ ـران==>به جـــان خودم) مدال المپیاد یه زمـــــانی میخواســــتم واســــه نجــــوم بخــــونم!!! دانشگاه حـــالا میریم یه جـــایی ...تا وختش برســه! رشته دانشگاه نـــجـــوم...هوافـــضـ ـ ــا...فضـــــانوردی و غـــیره...! پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ مـــنم ریاضی و شـــیمی.
2010/3/16 #89 Sadaf94 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 268 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران مدال المپیاد شیمی دارم می خونم !!! پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010/3/16 #90 AmorE Meyo ارسالها 1,644 امتیاز 1,839 نام مرکز سمپاد راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران اینستاگرام پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ بابا این تاپیک تا حالا 100 بار درست شده! ریاضی و هندسه
2010/3/16 #91 منا کاربر فوقحرفهای ارسالها 784 امتیاز 840 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد مدال المپیاد ریاضی وشیمی رشته دانشگاه مهندسی نفت پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ من عاشقه حسابانم ... اخی خیلی جیگره...
2010/3/16 #92 aminrd کاربر فعال ارسالها 40 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد علاّمه حلّی شهر قم+تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه کامپیوتر پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ کلا ریاضیات ( حسابان و هندسه و ... ) و فیزیک
2010/3/16 #93 Atieh کاربر فوقحرفهای ارسالها 827 امتیاز 118 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ کامپیوتر...! بعد از اون ریاضی ! از هندسه هم متنفرم! از هنرم همینطور(البته الان که نداریم!) از هرچی که شکل کشیدن داشته باشه بدم میاد...!
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ کامپیوتر...! بعد از اون ریاضی ! از هندسه هم متنفرم! از هنرم همینطور(البته الان که نداریم!) از هرچی که شکل کشیدن داشته باشه بدم میاد...!
2010/3/16 #94 Ahoora Mazda کاربر نیمهفعال ارسالها 12 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان سمنان شهر semnan پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ فیزیک رو خیلی دوست داشتم اما با این معلم ... ولی باریاضی خیلی حال می کنم...
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ فیزیک رو خیلی دوست داشتم اما با این معلم ... ولی باریاضی خیلی حال می کنم...
2010/3/16 #95 newthink کاربر فوقحرفهای ارسالها 599 امتیاز 2,912 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه فیــزیــک پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ فقط فيـــــــــــــــــــــــزيِِِِِِِِِِِِِِِِِِــــــك
2010/3/16 #96 eyekay کاربر فوقحرفهای ارسالها 797 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران شهر قم،تهران مدال المپیاد مدال نقره ی المپیاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ من خودم ریاضی رو از همه بیشتر دوست دارم ولی باحالترین درس تو مدرسه ی ما دفاعیه از زنگ تفریح بهتره هیچ محدودیتی وجود نداره همه کاری می کنیم ولی بعضیا یکم با معلممون شوخی بد می کنن (همچین یکم بی ادبیه با معلم اینطوری حرف زدن)
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ من خودم ریاضی رو از همه بیشتر دوست دارم ولی باحالترین درس تو مدرسه ی ما دفاعیه از زنگ تفریح بهتره هیچ محدودیتی وجود نداره همه کاری می کنیم ولی بعضیا یکم با معلممون شوخی بد می کنن (همچین یکم بی ادبیه با معلم اینطوری حرف زدن)
2010/3/16 #97 X R@y کاربر فوقحرفهای ارسالها 968 امتیاز 1,406 نام مرکز سمپاد مجتمع علامه طباطبایی شهر بناب سال فارغ التحصیلی 91 مدال المپیاد المپیادهای ریاضی و کامپیوتر سال اول + زیست سال سوم (همه مرحله اول) دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ ریاضی-فیزیک-زیست-شیمی کلا از اختصاصیا خوشم میاد و باهاشون و دبیراشون حال میکنم!
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ ریاضی-فیزیک-زیست-شیمی کلا از اختصاصیا خوشم میاد و باهاشون و دبیراشون حال میکنم!
2010/3/17 #98 punez کاربر فعال ارسالها 31 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد شهید فرزانگان 2 تهران ...!!! شهر تهران دانشگاه علوم تحقیقات رشته دانشگاه دامپزشکی پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ زیییییییییییییییییییییییییییییییییییییست........ شیمی هم خوبه....
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ زیییییییییییییییییییییییییییییییییییییست........ شیمی هم خوبه....
2010/4/12 #99 !darya کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شیراز مدال المپیاد این کارا به ما نمیاد! پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ از زیست خوشم میاد.
2010/4/12 #100 !darya کاربر فوقفعال ارسالها 101 امتیاز 16 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شیراز مدال المپیاد این کارا به ما نمیاد! پاسخ : کدوم درس؟ زیست