Mani کاربر نیمهحرفهای ارسالها 207 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان امین اصفهان شهر اصفهان 2010/3/15 #81 پاسخ : کدوم درس؟ ریاضی هندسه
Amir Joon کاربر نیمهحرفهای ارسالها 274 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس مدال المپیاد انقد زیاد حس نوشتنش نیس دانشگاه " OXFORD " رشته دانشگاه فیزیک , بعد چهارم 2010/3/16 #82 پاسخ : کدوم درس؟ فیزیک - نجوم زبان خارجه هم که درس نیست زبان یه کشور دیگس کلا زبان کشورای دیگه رو دوس دارم یاد بگیرم (البته جز عربی)
پاسخ : کدوم درس؟ فیزیک - نجوم زبان خارجه هم که درس نیست زبان یه کشور دیگس کلا زبان کشورای دیگه رو دوس دارم یاد بگیرم (البته جز عربی)
monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/3/16 #83 کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ همین! من:ریاضی!
maral کاربر فوقفعال ارسالها 103 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد 2010/3/16 #84 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ منم ریاضی!
mgh-nano کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,411 امتیاز 3,169 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرمان دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه cs 2010/3/16 #85 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ ریاضی و فیزیک
Analia کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 909 امتیاز 2,520 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد/تهران سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی عمران 2010/3/16 #86 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ ریاضی و فیزیک،اما از معلم فیزیکم متنفرم
MOTAHARE-G کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 304 امتیاز 2,298 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 90 2010/3/16 #87 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ فیزیک .حسابان و یک کم هم ادبیات.
PaR! •ஜ• V!P کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فـــرزانگـــان دیگه! شهر دزفـــ ـ ــول(همــــون L.A ایــــ ـران==>به جـــان خودم) مدال المپیاد یه زمـــــانی میخواســــتم واســــه نجــــوم بخــــونم!!! دانشگاه حـــالا میریم یه جـــایی ...تا وختش برســه! رشته دانشگاه نـــجـــوم...هوافـــضـ ـ ــا...فضـــــانوردی و غـــیره...! 2010/3/16 #88 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ مـــنم ریاضی و شـــیمی.
Sadaf94 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 268 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران مدال المپیاد شیمی دارم می خونم !!! 2010/3/16 #89 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی شـــیمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AmorE Meyo فارغالتحصیل ارسالها 1,644 امتیاز 1,839 نام مرکز سمپاد راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران 2010/3/16 #90 پاسخ : کدوم درسو از همه بیشتر دوست داری؟ بابا این تاپیک تا حالا 100 بار درست شده! ریاضی و هندسه