پاسخ : پادکست ویژه برای کنکوری های 94 !
وقتی که پوریا بم گفت فرداییش اومدم ضبط کردم بعد همش میترسیدم بیشتر از 10مین بشه پوریا شاکی بشه
به نظر خودم خیلی بد حرف زدم به پوریا گفتم گذاشت دیگه
حالا بماند که من 7مین حرف زدم ی ساعت طول کشید تا واسه پوریا بفرسته
خلاصه ای از حرفام این بود :
اگه به نوروز میگیم دوران طلایی پس به این دوماه باید بگیم دوران الماســــی!! ینی خیلیییی مهمتر از هر دوران و هر زمانی! تو این دوماه کلی رتبه ها جابجا میشه! مگه رتبه خوب نمیخوای؟ الان وقتشه
عمومی ها از الان به بعد اهمیتشون بیشتر میشه! اگه تا الان عمومی ها رو خوب خوندین که ادامه بدید اگه نه از الان به بعد یه برنامه ویژه ای واسه عمومی ها بریزید!
؟ بعد واسه ساعت مطالعتون! این دوماه دیگه بالاترین ساعت مطالعتون رو باید داشته باشين . من توصیه میکنم روزی که تعطیلین حدود 12-13 ساعت رو پر کنید که حدود 3/1 اون رو باید به عمومی ها اختصاص بدین بیشتر از این توصیه نمیکنم ! چون با افزایش ساعت مطالعه از اونور کیفیتش میاد پائین . 12-13 ساعت با کیفیت و بازدهی بالا عالیه
از الان تا حدود 15 اردیبهشت برای بچه های پیش و حدود 20 اون موقع ها برای فارغ التحصيلا هرچی نخونده، کم خونده و کم تست زده اینا دارید که نیاز به جبران دارن براشون وقت بذارید و جمعشون کنید . تو خرداد اصلا وقتی برای خوندن مطالب جدید نیست
ازاین به بعد ازمونهاتون رو با دقت تموم تحلیل کنید .کوچکترین اشتباهاتون رو شناسایی و برطرف کنید .خواهشا نگید تو کنکور این اشتباه رو انجام نمیدم!مدیریت زمان،دقت ، سرعت محاسبات و ... اینا رو تو دوتا سه ازمون جمع بندی اجرا کنید که عین کنکور باشه! من خودم ازمونها رو جدی نمیگرفتم و سر جلسه کنکور خیلییی ضرر کردم! مخصوصا تو مدیریت زمان
از الان به بعد تموم تستهایی که میزنید سعی کنید زماندار باشه . که میانگین زمانش یه کم بیشتر از کنکور باشه تا دستتون راه بیوفته . مثن هرتست فیزیک تو کنکور 74 ثانیه وقته شما میتونید تو 90 ثانیه بزنید که هرچی به کنکور نزدیک تر میشید این زمان رو کم کنید تا به زمان استاندارد کنکور برسه .
بچه های پیش سعی کنید تو ایام امتحانات پیش که چهارتا امتحان هم نهایی هست کل درسا رو مرور و جمع بندی کنید! با هدف کنکور ولی برای امتحان!!!چه فلسفی شد! ضمنا زیاد تو قید و بند نمره نباشید! کنکور شما خیلییی مهمتره
و یه چیز خیلی مهم خواهشا خواهشا خودتونم با کسی مقایسه نکنید و به سوالات کسیم جواب ندید که چقد خوندین چیا رو خوندین از این سوالات بی اهمیت بگذرین...
راجب روش جمع بندی هم که به نظر من همون روش معروف سه روز ی بار هست
من حالا میخوام راجب خود کنکور بگم دفترچه های عمومی و اختصاصی توی زمانهای خاصی داده ميشن و تو زمان های خاصی گرفته میشن.ترتیب دروس مختلف توی دفترچه مشخص هست
آزمون های آزمایشی هم سعی میکنن این شبیه سازی رو رعایت کنن بعد از عید و نزدیک کنکور ازمون های موسسات مختلف به استاندارد کنکور میرسه
همه باید بدونن مثن هر درس چند تا سوال داره و چقدر وقت داره.ترتیب دروس در دفترچه ها به چه صورت هست و ...همین نکات بی اهمیت گاهی مشکل ساز میشه مثلا تو درس شیمی 5سوال میره صفحه بعد،بعد اونی که ندونه ممکنه اون سوالات رو نبينه و 5سوال هم جواب نده فاجعه س..
بعد اینکه پاسخ نامه های چهار گزینه ای به صورت مجموعه های 10 سوالی از همدیگه جدا شدن.میتونین زمان خودتون رو بعد از پاسخ دادن به هر مجموعه 10 سواله یه بار چک کنین بهتره همون زمانی که گزینه صحیح یه سوال رو انتخاب کردین،بلافاصله وارد پاسخ نامه بکنین. علاوه بر پر کردن گزینه در پاسخ نامه،حتما گزینه رو توی دفترچه سوال هم علامت بزنین تا اگه اشتباهی پیش اومد در وارد کردن گزینه،بتونین اصلاحش کنین.
حرف از زمان و این حرفا زدم حتما حتما یه ساعت مچی همراتون تا دیگه استرس چیزی رو نداشته باشین
در آخر هم بگم
آدمای زیادی هستن که بتون میگن تو نمیتونی... کاری که تو باید انجام بدی اینه که برگردی بگی بشین و تماشا کن...
هيچوقت نمیتونی به عقب برگردی و از نو شروع کنی اما میتونی از همين الان شروع کنی و معجزه کنی