- شروع کننده موضوع
PlusME
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- HeLLi 1
- شهر
- KerMan
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
عرض سلام
اول یه توضیح مهم بدم که چرا این تاپیک رو اینجا ایجاد کردم
مسیله حج سه بعد داره
سیاسی - چون عبور از مرز کشور به کشور دیگری است در شرایطی که ارز زیادی هم خارج میشود.
دینی - چون حج یک امر زیارتیه
اجتماعی - چون این حرکت از طرف مردم انجام میشه و ریشه گسترده ای دوونده توی اجتماع
توی تاپیک "حج برم یا نرم؟؟" بحث رو بردید طرف هزینه های زیادی که در جامعه هست و معضله...
ولی اینجا بحث کلا حج هست
حج الان جنبه دینی خودشو تا حدودی از دست داده مردم همه میرن و کاری هم به جنبه معنویش هم ندارن و دلیل واضح از دست دادن جنبه دینی اینه که حج عمره یه کار مستحبیه ولی داره بطور گسترده انجام میشه
جنبه سیاسی هم میشه در دل اجتماعی بحث کرد چرا که تا حدودی مواضع مشخصی داره
حتما اخبار اخیر رو شنیدیدن در مورد وقایعی که در فرودگاه عربستان رخ داده ولی این خبر واکنش هایی رو بر انگیخت که به نوعی عجیب هست
واکنش مصرانه وزارت امور خارجه
واکنش رییس قوه قضاییه
واکنش مجلس در قالب تصویب یک فوریتی جلوگیری از فرستادن افراد به حج
واکنش آیت الله مکارم شیرازی که در نوع خودش بی سابقه هست که ایشون بگن حج عمره نیازی به رفتن نیست
این در حالیه که خبر های اینچنینی معمولاً در کشور ما پوشش خبری داده نمیشد
فک میکنم الان بحث بخوبی شکل گرفته در کشور و همه زمینه ها برای جلو گیری از این کار شکل گرفته
این درحالیه که هر ساله ارز زیادی خارج میشه
هزاران میلیارد خرجای بی مورد و ریخت و پاش میشه
توهین های زیادی در عربستان نسبت به ایرانی ها میشه
پول های ما خرج کشت و کشتار در کشور های دیگه میشه
حالا این مردم هستن که باید اراده کنن و از انجام دادن این امر مستحبی(که به زعم من الان از هر حرامی حرام تره) خودداری کنن
خوشحال میشم نظراتتون رو بگین چون این واقعه چیزیه که سالها مردم منتظرش بودن که این حرکت شکل بگیره!!
نکته مهم: دوستانی که میخان تذکر بدن من کنکور دارم از همین الان بگم که تذکر ندین...خودم یه وقت خالی کردم مخصوص اینکار
اول یه توضیح مهم بدم که چرا این تاپیک رو اینجا ایجاد کردم
مسیله حج سه بعد داره
سیاسی - چون عبور از مرز کشور به کشور دیگری است در شرایطی که ارز زیادی هم خارج میشود.
دینی - چون حج یک امر زیارتیه
اجتماعی - چون این حرکت از طرف مردم انجام میشه و ریشه گسترده ای دوونده توی اجتماع
توی تاپیک "حج برم یا نرم؟؟" بحث رو بردید طرف هزینه های زیادی که در جامعه هست و معضله...
ولی اینجا بحث کلا حج هست
حج الان جنبه دینی خودشو تا حدودی از دست داده مردم همه میرن و کاری هم به جنبه معنویش هم ندارن و دلیل واضح از دست دادن جنبه دینی اینه که حج عمره یه کار مستحبیه ولی داره بطور گسترده انجام میشه
جنبه سیاسی هم میشه در دل اجتماعی بحث کرد چرا که تا حدودی مواضع مشخصی داره
حتما اخبار اخیر رو شنیدیدن در مورد وقایعی که در فرودگاه عربستان رخ داده ولی این خبر واکنش هایی رو بر انگیخت که به نوعی عجیب هست
واکنش مصرانه وزارت امور خارجه
واکنش رییس قوه قضاییه
واکنش مجلس در قالب تصویب یک فوریتی جلوگیری از فرستادن افراد به حج
واکنش آیت الله مکارم شیرازی که در نوع خودش بی سابقه هست که ایشون بگن حج عمره نیازی به رفتن نیست
این در حالیه که خبر های اینچنینی معمولاً در کشور ما پوشش خبری داده نمیشد
فک میکنم الان بحث بخوبی شکل گرفته در کشور و همه زمینه ها برای جلو گیری از این کار شکل گرفته
این درحالیه که هر ساله ارز زیادی خارج میشه
هزاران میلیارد خرجای بی مورد و ریخت و پاش میشه
توهین های زیادی در عربستان نسبت به ایرانی ها میشه
پول های ما خرج کشت و کشتار در کشور های دیگه میشه
حالا این مردم هستن که باید اراده کنن و از انجام دادن این امر مستحبی(که به زعم من الان از هر حرامی حرام تره) خودداری کنن
خوشحال میشم نظراتتون رو بگین چون این واقعه چیزیه که سالها مردم منتظرش بودن که این حرکت شکل بگیره!!
نکته مهم: دوستانی که میخان تذکر بدن من کنکور دارم از همین الان بگم که تذکر ندین...خودم یه وقت خالی کردم مخصوص اینکار
آخرین ویرایش: