• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون های جامع سنجش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آزمون های جامع سنجش

سنجش خجالت نمی‌کشه انقدر رتبه معادل کنکورش پرت‌ه؟ :‌)) یعنی خودشون دارن اعلام می‎‌کنن آزمونای ما هیچ شباهتی به کنکور نداره.
از چه نظر؟ سوالاش آسون بوده؟ یا رتبه ی آزمون با تخمینش خیلی فرق داشته؟

یه سوال...
رتبه معادلم ۴۰۰ شد ولی زیرگروه ۱: ۲۱۰۰ و زیرگروه ۲: ۱۵۰۰ ینی الان پزشکی دندان دارو پرید؟؟!
(زیستو ۲۲٪ زدم)

به نقل از حفاظت آزمون...پر!!! :
یه سوال...
رتبه معادلم ۴۰۰ شد ولی زیرگروه ۱: ۲۱۰۰ و زیرگروه ۲: ۱۵۰۰ ینی الان پزشکی دندان دارو پرید؟؟!
(زیستو ۲۲٪ زدم)
پریدن و که نمیشه گفت چون آزمایشیه ولی با زیست 22 درصد بعید میدونم جایی قبول شی مگه ریاضی فیزیک شیمی رو بالای 90 بزنی که همچین راحت هم نیست ! :-??

به نقل از تکنیکو رو کردم رفت صد زد :
پریدن و که نمیشه گفت چون آزمایشیه ولی با زیست 22 درصد بعید میدونم جایی قبول شی مگه ریاضی فیزیک شیمی رو بالای 90 بزنی که همچین راحت هم نیست ! :-??
این طوریا هم نیست بابا ریاضی تجربی بالای 60 کلی تراز میده قرار نیست همش بالای 90 باشه...
داداش امیدوار باش همین که رتبه ی معادل رو زده 400 یعنی بقیه ی درسا رو خوب کار کردی دیگه، اون 3 تا اختصاصی و عمومی ها رو خوب بزنی واقعا تاثیر زیست رو میپوشونه تا حد زیادی
و میتونی 3تا رشته ی اول رو بیاری ، حالا نه دانشگاه تهران ولی اینهمه علوم پزشکی هست که خیلی هاشون که شهر بزرگ هم نیستن ولی دانشگاه های خوبی هستن...

به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :
این طوریا هم نیست بابا ریاضی تجربی بالای 60 کلی تراز میده قرار نیست همش بالای 90 باشه...
داداش امیدوار باش همین که رتبه ی معادل رو زده 400 یعنی بقیه ی درسا رو خوب کار کردی دیگه، اون 3 تا اختصاصی و عمومی ها رو خوب بزنی واقعا تاثیر زیست رو میپوشونه تا حد زیادی
و میتونی 3تا رشته ی اول رو بیاری ، حالا نه دانشگاه تهران ولی اینهمه علوم پزشکی هست که خیلی هاشون که شهر بزرگ هم نیستن ولی دانشگاه های خوبی هستن...
نه به خدا حالا شاید درست نباشه گفتنش ولی من همیشه ریاضی فیزیکم بالای 60 عمومیامم بالای 70 به جز عربی ولی همون عربی و زیست همچین میزنه تو سر رتبم که باورت نشه . شاید اینا چون آزمایشیه اینطوری میشه. من امیدوارم واسه کنکور حرف شما درست باشه چون به امید ریاضی فیزیک دارم میرم سر جلسه

به نقل از پری ناز :
از چه نظر؟ سوالاش آسون بوده؟ یا رتبه ی آزمون با تخمینش خیلی فرق داشته؟
چون آسون بوده خیلی پرته. براساس درصدای پارساله تخمینش خب.
من الان تخمنن رتبه م شده یه دورقمی خیلی خوب! بعد رتبه م سه رقمیه اصن:دی

با این روندی که کنکور داره پیش میره و سوالای ترکیبی بیشتر و بیشتر میشه فکر کنم باید در سال های آینده منتظر سوالات ترکیبی بین کتاب های مختلف باشیم مثلا :
فسیل آرکئوپتریکس در کدام انقراض گروهی منقرض شد؟
یا اینکه الکترونی با سرعت 20 متر بر ثانیه در مدار خارجی یک سلول گالوانی { روی-مس } در حرکت است اگر توان این سلول 80 وات باشد پس از 2 دقیقه چند گرم بر وزن کاتد اضافه می شود؟ ( Cu =64 g/mol )
یعنی خدا به داد کنکوریای سال های آینده برسه ! [-o<
و من الله توفیق !

قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا