- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- مهندسی نرم افزار
پاسخ : آزمون های جامع سنجش
خوب بود آسون بود :)
خوب بود آسون بود :)
مگه کلید نداری؟ باید بدن کهبه نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :اقا کسی پاسخ کلیدی چیزی نداره بذاره؟
به ما پاسخنامه نمیدن! ازمونا پاسخ نامه داره دیگه همراه دفترچه هاش؟
رو سایت هم که چیزی نیست ، دفعه قبل ساعت 2-3 پاسخا رو سایت بود
من نمیتونم اینجوری ازمونو بررسی کنم، تو رو خدا حداقل ریاضی و زیست و شیمی رو بگین کلیدی بهم...
هه این دفه ک وسط آزمون اومدن گذاشتن من تو این فک بودم ک این متقلبای قهار چ فیضی میبرنبه نقل از داوطلب گرامی! :مگه کلید نداری؟ باید بدن که
ما آخرای ازمون پاسخنامه رو می ذارن کنار صندلیا!!!!!!!!!!!!!!!!
مثه منبه نقل از خواهر کاظم،عمه کرامت:) :خوب ندادم .... کلا خیلی وقته هیچ آزمونی رو خوب ندادم ولی خب به جهنم درک
من بودم ب نشانه اعتراض آزمونو بررسی نمیکردم...به نقل از ٰفقط تیلور سویفت!!! :اقا کسی پاسخ کلیدی چیزی نداره بذاره؟
به ما پاسخنامه نمیدن! ازمونا پاسخ نامه داره دیگه همراه دفترچه هاش؟
رو سایت هم که چیزی نیست ، دفعه قبل ساعت 2-3 پاسخا رو سایت بود
من نمیتونم اینجوری ازمونو بررسی کنم، تو رو خدا حداقل ریاضی و زیست و شیمی رو بگین کلیدی بهم...
والا از این خبرا نبود...به نقل از داوطلب گرامی! :مگه کلید نداری؟ باید بدن که
ما آخرای ازمون پاسخنامه رو می ذارن کنار صندلیا!!!!!!!!!!!!!!!!
ازمون قبلی برای مدرسه ما هم همینطور شد..گم نمیشه...روزی ک کارنامه نهایی بیاد واسه شما هم باز میشه.به نقل از محمّد عرفان :بچه ها کسی هست کارنامه اولیش نیومده باشه ؟ برای من می زنه "پاسخنامه شما هنوز از حوزه امتحاني در يافت نشده است به محض وصول پاسخنامه حوزه امتحاني شما نتايج اوليه بر روي سايت قرارد خواهد گرفت لذا براي اطلاع از وضعيت کارنامه اوليه خود روزانه به سايت مراجعه کنيد" . این به این معنیه که پاسخبرگم به فنا رفته یا نه اتفاق افتاده بعد اینکه لینک بیاد رو صفحه اول هم کارنامه اضافه بشه ؟