• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آهنگ‌گوش‌کردن با طعم last.fm

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع امین
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
لَست.اِف‌اِم[nb]متأسفانه این سایت در ایران فیلتره[/nb]، یه سایتِ رادیوی اینترنتی برای پخشِ موسیقی‌ه که سالِ 2002 تو بریتانیا تأسیس شده.

آلبوم‌ها و ترک‌های موسیقیِ بسیار زیادی رو در بانکِ اطّلاعاتیِ خودش داره و با یه سیستمی تحتِ عنوانِ «سیستمِ توصیه‌گرِ موسیقی» یا «آدیواسکروبلر»، دستگاهِ ارتباطیِ کاربر رو با اطلاعاتِ آهنگ‌هایی که گوش می‌ده در خودش ثبت می‌کنه و مشخصات دقیقی از سلیقه‌ی موسیقیِ کاربر در نمایه‌ش ایجاد می‌کنه. این موارد هم موردِ تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرن و بعد از اون امکانِ مقایسه‌ی ذائقه‌ی موسیقیِ کاربر رو با دیگران می‌ده.

سایت هم‌چنین می‌تونه تعداد دفعاتِ گوش‌کردنِ شما به آهنگ‌ها رو در خودش ثبت کنه و یه چارتِ آماری از تاپ‌ترک‌هاتون بهتون بده.

هم‌چنین افراد می‌تونن با هم‌دیگه Friend باشن و به صورتِ مستقیم در تعاملِ سلیقه‌ی موسیقایی و آهنگ‌هایی که در لحظه در حالِ گوش‌دادن هستن باشن.

اینجا شما می‌تونید یوزرنیمِ خودتون رو به اشتراک بذارید.

خودم: aminanvari

+ من خودم با پی‌سی از اپ Spotify واسه Scrobbling آهنگ‌ها استفاده می‌کنم که بدونِ احتیاج به فیلترشکن می‌تونه count کنه.

پاسخ : آهنگ‌گوش‌کردن با طعم last.fm

نرم افزارش هم هست که فیلتر نیست که همون کارایی سایت رو انجام میده از طریق نرم افزار پخش موسیقی [nb]من با واک من تست کردم [/nb] اینترنت روشن باشه خود به خود تو سیستم ثبت میکنه که از طریق یوزر نیم و پسورد میتونید تو سایتش هم ببینید [nb]که گویا ف.یلترم هست سایت [/nb]

یه مورد هم من اضافه کنم که، درصورتی که ساکن آمریکا، کانادا یا آلمان باشید میتونید از رادیوی رایگان‌شون استفاده کنید و پلی‌لیست‌/رادیوهای مختلف رو از اسکرابلرتون گوش بدید که خیلی خوبه. -برای کسانی که وی‌پی‌انِ آلمان/آمریکا/کانادا یی دارن قابل استفاده ست. :د-

+ maryam-sbghi هستم. :‌)

البته بیشتر برای ثبت و آرشیو کردن آمار آهنگای گوش داده شده ست، تازگیا با همکاری spotify پخش هم داره

من

اینجانب.

× پی‌نوشت: من از اپلیکیشن اسکرابلر مَک استفاده می‌کنم که خودبه‌خود با iTunes سینک می‌شه، هم‌چنین با Spotify اسکرابل می‌کنم که خب ابزار اصلی مکاشفاتمه و شدیداً پیشنهاد می‌کنم باهاش کار کنید اگر هنوز نمی‌کنید.

arghavan-s هستم در اون جا نیز هم. :ی

× این پیشنهادهایی که می‌ده خدااااا ست؛ خب؟ دریچه‌های جدیدی از معرفت رو به روی آدمی باز می‌کنه اصن.
× طبعاً اپلیکیشن اندروید برای اسکرابل‌کردن موسیقی هم داره؛ هرچند روی بعضی دیوایس‌ها ممکن ه کار نکنه. [شخصاً جایگزین‌م WAIL beta ست.]

• لایک
امتیازات: JB

امم. من.
× برای اندروید می‌تونید از Simple Last.fm Scrobbler هم استفاده کنید.

× پست بعد از یک قرن. :-‌"

پروفایل من.
البته من معمولا با پلیر مربوط با دوران پارینه‌سنگیم ‌موسیقی گوش می‌دم که قابلیت اسکرابل نداره. اینجا می‌تونید رکورد‌های دسکتاپ و اسپاتی‌فای رو ببینید.

این برنامه من هر از گاهی یهو خودش log out میشه بعد یهو می بینی آدم حواسش نیست یه ماهش ذخیره نمی شه :-< کسی می دونه واسه چیه؟

Back
بالا