مسابقات Brain Bee

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alma.t
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام . خوبین ؟
دوستان چقدر طول میکشه تا بتونیم کامل بخونیم و در این مسابقه موفق بشیم ؟؟؟؟!!!
یه pdf دویست صفحه ای داره و یه کتاب .بستگی به خودت داره ولی
به نظرم اگه الان شروع کنی میرسی احتمالا

همچنین
خیلی بد بختیم :|
امسال هم که باید بشینم برای المپیاد زیست شروع کنم نمیرسم به برین بی
بالاخره که باید مغزو بخونی برای المپیاد.کنار منابع اصلیت اینم بخون
(موفق باشی)

من الان کلاس هشتمم . میخوام بشینم برای المپیاد زیست بخونم . از نظرتون فعلا المپیاد زیست رو بزارم کنار و این مسابقه رو بخونم ؟

من الان کلاس هشتمم . میخوام بشینم برای المپیاد زیست بخونم . از نظرتون فعلا المپیاد زیست رو بزارم کنار و این مسابقه رو بخونم ؟
من دقیق نمیدونم محدودیت پایه داره یانه .ولی اگه نداشته باشه و شما تازه داری میری هشتم به نظرم
یه سال ارزش داره وقت بذاری هم اگه جز 30 نفر و بعد ان شاالله نفر اول باشی یه امتیازه هم بالاخره یه
تجربه است تقریبا شبیه المپیاد

من دقیق نمیدونم محدودیت پایه داره یانه .ولی اگه نداشته باشه و شما تازه داری میری هشتم به نظرم
یه سال ارزش داره وقت بذاری هم اگه جز 30 نفر و بعد ان شاالله نفر اول باشی یه امتیازه هم بالاخره یه
تجربه است تقریبا شبیه المپیاد
سلام
توی این سایت کامل توضیح داده چی به چیه. مسابقه دانش مغز یه جور المپیاد علوم اعصاب دانش آموزی محسوب میشه.
http://brainbee.ir/مسابقات-دانش-مغز-brain-bee-از-گذشته-تا-امروز/

خوب بود ولی سخت چون سوالا نسبت به سالای پیش خیلی مفهومی بود دارو هارو هم که سوال نداده بودن ژن ها رو هم فقط یه ژن foxp2 روداده بودن که خیلی ضایع بود 37 تا رو زدم و در کل امیدوارم

اینارو توی خود کتاب توضییح داده؟؟

کسی هست ک قبول شده باشه؟ (در مورد کلاساش سوال دارم)

این مسابقه ادامه داره؟
کی برگزار میشه؟
چجوری میتونیم شرکت کنیم؟

فکر کنم ثبت نام برای 2020 هنوز شروع نشده

ثبت نام پارسال (2019) اذر بوده
پس هنوز نیومده فکر کنم

یعنی منابعش ممکنه عوض بشه یا همیناست ؟

من ثبت نام كرده ام جاتون خالى داريم ميريم مره جنوبى:'>

من ثبت نام كرده ام جاتون خالى داريم ميريم مره جنوبى:'>
برای ۲۰۲۰نفر اول رو کره جنوبی نمی برن میبرن تایلند اما برای ۲۰۱۹نفر اول رو بردن کره جنوبی که نفر اول کمند صوفی آبادی بود !
در ضمن ثبت نام ۲۰۲۰هم ۲۳مهر هستش شما چجوری ثبت نام کردی و رفتی کره جنوبی در صورتی که کره جنوبی هم نمی برن؟!!!

Back
بالا