• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
این تاپیک برای پرسش های غیر درسی درنظر گرفته شده

اینجا سوالات خودتون رو مطرح کنید و از سال بالایی ها جواب بگیرید

پاسخ : پرسشهای متداول کنکوری ها

ای وای :اس چه یهویی و غیرمنتظره :اس
این انصاف نیس , من تازه دارم کلی فیلم و سریال و کتاب خوب کشف میکنم:(

چگونه حس درس خواندن را در خود ایجاد کنیم?:/ طوری که حداقل تا پایان همان روز از بین نرود?:/

به نقل از پژواک :
ای وای :اس چه یهویی و غیرمنتظره :اس
این انصاف نیس , من تازه دارم کلی فیلم و سریال و کتاب خوب کشف میکنم:(
چگونه حس درس خواندن را در خود ایجاد کنیم?:/ طوری که حداقل تا پایان همان روز از بین نرود?:/
باید هدف گذاری کنید که دوست دارید چه رشته ای کجا قبول بشید. متناسب با هدف گذاریتون برنامه ریزی کنید و به دنبال عمل کردن به برنامتون باشید. حس درس خوندن شبیه یک قرص نیست که صبح بخوری تا شب درس بخونی. حس درس خوندن یک درکه از اهمیت کنکور و آینده و چیزهاییه که میخواهید به دست بیارید. این که بدونید چی میخواهید و بعدش کاری بکنید که فردای اعلام نتایج خوشحال باشید نه اینکه گریه کنید. مثلا اگر پزشکی میخوای باید متوجه باشی که به دست آوردن پزشکی یعنی تا روز کنکور روزی بالای حداقل ۸ ساعت درس خوندن و هر روزی که ذره ای کمتر از اون بخونی یعنی دور شدن از پزشکی.

بچه ها چی جوری استرستونو کنترل میکنید؟
من وقتی به کنکور یا حتی نهایی فکر میکنم به شدت قلبم تند میزنه و دلم میخواد فقط گریه کنم :|
چی کارش کنم؟؟؟؟ X_X

بچه ها میشه یه توضیحی در مورد بیوتکنولوژی بدین؟! :-[

به نقل از incognito :
من وقتی به کنکور یا حتی نهایی فکر میکنم به شدت قلبم تند میزنه و دلم میخواد فقط گریه کنم :|
چی کارش کنم؟؟؟؟ X_X
من مثل تو همین مشکل رو داشتم ۲ راه حل کاملا عملی و سری
۱-انگشت شست تون رو داخل ددهانتون کنید و فوت کن البته از تمییز بودنش اطمینان پیداکن :-\
باور کن جواب می ده ;) چون واسه من جواب داد و منبع علمی داره
۲-کتاب کنترل استرس و فشار روانی از پل مکنا کم حجم و مقوی
۳-توکل بیشتر به خدا
۴-دست را بزار رو قلبت و ۱۴ تا صلوات بفرست برای ۱۴ معصوم من ادم مذهبی نیستم اما خدا شاهده معجزه دیدم از این اخریه

دوستان با معزل دیوانگی که اپیدمی شده و خیلی شایع هست تو کنکوریا چه کنیم چه گونه خول و چل نشویم یهو به سرمان نزند یهو ~X( ~X( حتی مورد داشتیم خود زنی هم کرده طرف تا خودشو اروم کنه :o :o چه کنیم خدای نکرده دچار نشویم هرچند از الان ضمینه هاش داره ظاهر میشه 8-|

به نقل از incognito :
چی کارش کنم؟؟؟؟ X_X

هیچی

با خودت خلوت کن

ببین از کنکور چی میخوای

و الان چیا داری

یه دور هدف و برنامه تو چک کن

به نقل از ولفگانگ آمادئوس :
دوستان با معزل دیوانگی که اپیدمی شده و خیلی شایع هست تو کنکوریا چه کنیم چه گونه خول و چل نشویم یهو به سرمان نزند یهو ~X( ~X( حتی مورد داشتیم خود زنی هم کرده طرف تا خودشو اروم کنه :o :o چه کنیم خدای نکرده دچار نشویم هرچند از الان ضمینه هاش داره ظاهر میشه 8-|

من قبل کنکور هم همین مشکلات رو دارم تا حدی :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
به دادم برسه یه نفر
شاید راه امیررضا واسه من جواب نمیده!! من بعد از زمانی که چنین حالتی دارم به اطرافیان میگم من به مدت فلان روز با خودمم قهر بودم!!! چه برسه بقیه!
در واقع من حتی خودمم حتی درک نمیکنم که با خودم حرف بزنم!! شاید بقیه هم اینجوری باشن

کتابایی که لازم داریم رو(حالا نه همه رو البته)از نمایشگاه کتاب بخریم یا بزاریم بعد کنکور٩٤ ?

Back
بالا