koorosh99
کاربر فوقفعال
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
منو داره بیچاره میکنه خواب ظهر -__- :-s
منو داره بیچاره میکنه خواب ظهر -__- :-s
خواب ظهر به خودیه خود اصلا مشکلی نداره و حتی باعث تثبیت میشه. شما با بیدار شدن مشکل داری حتما. که اونم دیگه راه حل خودشو داره رو هرکس یه چیزی جواب میده. مثلا من باید کاملا مهم باشه واسم بیدار شدن که یکم مضطرب باشم، قبل خواب با خودم به عمق فاجعه ی دیر بیدار شدن فکر میکنم بعدم یکم که چشامو باز میکنم یه آهنگی که دوستش دارم و سریع پلی میکنم گوش میکنم بعد بلند میشم درسمو میخونم. واسه بعضیا شستن دست و صورت و آلارمای پشت سر هم با پنح دقیقه و دور گذاشتن موبایل و اینا جواب میده. [واسه من هیچ کدوم ازینا جواب نداد همون استرس و آهنگ] _ بعد اینکه کلا وقتی آهنگ گوش میدی حتی اگه چشات بسته باشه بازم بخشی از مغزت درگیر میشه و کم کم هوشیار میشی. کلا روش خوبیه.به نقل از koorosh99 :منو داره بیچاره میکنه خواب ظهر -__- :-s
َ Absolutelyبه نقل از ShiNinG :خواب ظهر به خودیه خود اصلا مشکلی نداره و حتی باعث تثبیت میشه. شما با بیدار شدن مشکل داری حتما. که اونم دیگه راه حل خودشو داره رو هرکس یه چیزی جواب میده. مثلا من باید کاملا مهم باشه واسم بیدار شدن که یکم مضطرب باشم، قبل خواب با خودم به عمق فاجعه ی دیر بیدار شدن فکر میکنم بعدم یکم که چشامو باز میکنم یه آهنگی که دوستش دارم و سریع پلی میکنم گوش میکنم بعد بلند میشم درسمو میخونم. واسه بعضیا شستن دست و صورت و آلارمای پشت سر هم با پنح دقیقه و دور گذاشتن موبایل و اینا جواب میده. [واسه من هیچ کدوم ازینا جواب نداد همون استرس و آهنگ] _ بعد اینکه کلا وقتی آهنگ گوش میدی حتی اگه چشات بسته باشه بازم بخشی از مغزت درگیر میشه و کم کم هوشیار میشی. کلا روش خوبیه.
ببین مشاور یه نقشه ای از مسیر پیش روت بهت میده در هربازه ی زمانی. الآن تابستون میاد،پایه هست، پیش 1 و 2 هست، و سه ماه زمان داری! خب؟ میدونی باید از کجا شروع کنی،از چه تایمی، چه درسایی و در هفته به چه میزان بخونی. عادت های بدت رو به مرور زمان چطور از بین ببری. اینکه کسایی که در سطح تو بودن سالهای قبل چطور پیش رفتن. چه نتیجه ای گرفتن. کلا مسیر کنکور چطوره. اگه ضعفی داری چطور باید با اون روبه رو شی، اصلا میشه حلش کرد یا نه! اگه نقطه ی قوتی داری چه طور باید تقویتش کنی تا کمکت کنه روز کنکور و از بقیه جلو بندازت!؟ مشاورها اساس کارشون اینه، بعضی ها انگیزشی کار میکنن بعضیام برنامه ریزی میکنن و تورو با اعداد و ارقام آشنا میکنن. اگه این توان و در خودت میبینی که خودت پیش بری و میدونی باید چیکار کنی اصلا نیازی به مشاور و وقت تلف کردن توی راه رفتن به اونجا و اینا نیست! اگرم نه حتما کمک بگیر از کسی.به نقل از sepehr94 :به نظر شما مشاور داشتن چه زمانی لازم میشه!؟
پيرو صحبت هاي بالايي كه كامل بودن، علاوه بر برنامه ريزي كه بايد دقيق بدونيد چطوريه، مهم تر از اون عمل كردن به برنامه اس. مشاور كمك ميكنه كه عمل كني بهش.به نقل از sepehr94 :به نظر شما مشاور داشتن چه زمانی لازم میشه!؟
آشنای رتبه برتر دلسوز نداریمبه نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :به نظر من اگه مشاورت يك آشناي رتبه برتر باشه و واقعا دلسوزت باشه بهترين حالته.
استراحت کن.پ.ن3 از 27تا 13 تیر استراحت مدرسه داده یعنی از 13 کلاسامون شروع میشه توی این مدت استراحت بهتره یا شروع کنیم؟
همون بچه هاي سال بالايي خوبن. يكي از دوستاي نزديكت از سال بالايي ها. يا مثن همين بچه هاي اينجا يكي كه صميمي هستي باش خوبه.به نقل از N@JMEH :[آشنای رتبه برتر دلسوز نداریم
پ.ن البته شاید به های چهارم مدرسه باشن که ممکنه قبول نکنن واسه مشاوره دادن
پ.ن2 کتاب های تست رو کی بخریم خوبه؟ عایا کتاب جدیدی قراره چاپ بشه؟ کسی اطلاعی داره
پ.ن3 از 27تا 13 تیر مدرسه استراحت داده یعنی از 13 کلاسامون شروع میشه توی این مدت استراحت بهتره یا شروع کنیم؟
پ.ن4 چجوری استرسمو کنترل کنم؟
سلامبه نقل از minaz :سلام
میگما اگه به جای زبان انگلیسی بخوایم به آلمانی جواب بدیم چی میشه فرقی داره رتبه و تراز و رتبه زیر گروه و بقیه چیزا
امتحان نهاییش که مال زبانه انگلیسیه اشکال داره؟؟
آخه یکمی آلمانی بلدم فکر میکنم بتونم تابستون توش به یه تسلطی برسم بعد کلا آمانی یه متن بیشتر نداره حود 5-6 خطه اینطوری وقت برای بقیه درسا ذخیره میشه
ببینید انگیزه وقتی میاد که تو موقعیت و شرایط درس خوندن قرار بگیرید. مثلا من خودم، تا قبل عید، خصوصا اون دو هفته ای که مدرسه دیگه تموم شد و کاملا خونه بودم، ترجیح میدادم برم نت یا نمیدونم به فیلمای مزخرف تیوی علاقه مند شده بودم! درحالیکه خیلی زمان حساسی بود اون موقع! از 7 فروردین که کتابخونه باز شد، تا همین 20 خرداد، بکوب رفتم کتابخونه. از صبح 8 تا شب 8. چون شرایطش طوری بود که مجبور میشدم فقط درس بخونم و علاف بازی اینا نداشتم، انگیزهام هم برا خوندن ناخداگاه میرفت بالا. جوری که دیگه این دو سه هفتهی آخر ساعت مطالعهم در هفته رسیده بود به 60 اینا. یه جوری شده بود که دلم میخواستم همش درس بخونم.به نقل از Her :نميدونم كسي پرسييده يانه ....
بي انگيزگيو چيكار كنيم ؟حس درس نمياد خوب اينجوري
به نقل از amirhj :سلام :) کسی میدونه نتایج اولیه کنکور 94 تقریباً کی میاد؟
هفته اول مردادبه نقل از amirhj :سلام :) کسی میدونه نتایج اولیه کنکور 94 تقریباً کی میاد؟