ببین اگه این حرفو تو فروردین یا حتی اسفند میزدی ایرادی بهش وارد نبود ولی الان تو شهریور ماه اصلا قبولش ندارمبه نقل از aliar :بده ادم خودشو اول به یه درصدی برسونه خیالش تا حدی راحت بشه
بعد بره خودشو بالا تر ببره ؟؟
اینجوری از الان بخوام به کل فیزیک فکر کنم تا اخرین روز مثل این 2 ماه پیش میرم![]()
پیش و که با مدرسه پیش بروبه نقل از aliar :خب اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم![]()
اولا اگه منظورت م.ب هستبه نقل از صدف . الف :من یه چیزی بدجوری رو مخمه . من پایه م قوی نیست . خدایی دچار خودکم بینی نیستم من تو سالای دبیرستان تو فاز درس مدرسه نبودم اصن . الان همش عذاب وجدان دارم چون انگار کلا تو باغ نیستم . بعد به همه ی اینا بلندپروازی رو هم اضافه کنید . به نظرتون منی که از رقیبام عقب افتادم واسه کم تر و کم تر کردن فاصله م نباید بیشتر از اونا بخونم ؟ اگه به اندازه اونا بخونم که بازم عقبم ! من کسی رو میشناسم که روزی 17 ساعت درس میخوند . تازه پایه شم قوی بود . تو مدرسه که چه عرض کنم تو کل شهر صحبت از اون بود . من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماکزیمم چقد بخونم ؟ مینیمم چقد بخوابم ؟![]()
میگید پایه تون قوی نیست اما پشتکارتون که قویه. همینکه بی خیال نیستید و هیچ چیزی رو هم به نظرم تاحالا ازدست ندادید، کافیه. فراموش کنید اینکه فلانی چقدر درس میخونه یامثلا فلان رتبه تو مدرستون سال پیش حتی تو زنگ تفریحاهم درس میخونده !!!. به نظرم اگه سعی کنید با یک شیب نسبتا تند ب ساعت مطالعه اتون اضافه کنید و البته یه ساعت معقول باشه که ازپسش بر بیایید کافیه و اینکه وقتی شب سرتو نرو بالش می ذارید بگید خدایا من آنچه در توانم بود رو برای رسیدن ب هدفم گذاشتم کافیهبه نقل از صدف . الف :من یه چیزی بدجوری رو مخمه . من پایه م قوی نیست . خدایی دچار خودکم بینی نیستم من تو سالای دبیرستان تو فاز درس مدرسه نبودم اصن . الان همش عذاب وجدان دارم چون انگار کلا تو باغ نیستم . بعد به همه ی اینا پبلندپروازی رو هم اضافه کنید . به نظرتون منی که از رقیبام عقب افتادم واسه کم تر و کم تر کردن فاصله م نباید بیشتر از اونا بخونم ؟ اگه به اندازه اونا بخونم که بازم عقبم ! من کسی رو میشناسم که روزی 17 ساعت درس میخوند . تازه پایه شم قوی بود . تو مدرسه که چه عرض کنم تو کل شهر صحبت از اون بود . من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماکزیمم چقد بخونم ؟ مینیمم چقد بخوابم ؟![]()
شما اعتماد کن به حرف بچه های اینجا و ساعت مطالعه ت رو کم کن. همون 12 خوبه و زیادم هست تازه برای تابستون. این حرف رو تک تک افرادی که تکرقمی آوردن بپرسی بت میگن.به نقل از صدف . الف :متشکر از دوستان
الآن 6 ساعت خواب و 17 ساعت مطالعه منطقی هست عایا ؟ من چند روزه که دارم اینجوری میخونم . خیلی سخته . انقد زمان زود میگذره که این تایمی که میام تو سایتو باید شب از خوابم بزنم . تمرکزم هم کم شده ولی خودم احساس میکنم چون اولشه اینجوریه . فک میکنم اگه یه کم مقاومت کنم بحرانو رد میکنم . فقط مشکلم اینه که یکی میگه خصوصا امسال که کنکورو عقب انداختن مدیریت انرژی خیلی مهمه و باید یه جوری بخونی که اون آخرا نبری به قول خودشون . یکی دیگه میگه رشته و دانشگاه توپ شوخی نیست . مدعی زیاد داره ولی بچه بازی نیست . وقتی میخوای استراخت کنی یا بخوابی چند ثانیه فک کن چی رو با چی داری تعویض میکنی . من هنگیدم رسما . خودم ماکزیمم کمیت وکیفیت رو با 13 ساعت داشتم ولی 4 ساعت اضافی تر میدونید یعنی چی ؟ سر دقیقه ش حرفه .
لطفا اگه قصد راهنمایی داشتید حدود ساعت مطالعه پیشنهادیتون رو هم بگید .
این قسمت از حرفای ایشون رو جدا باید بزنید توی اتاق جلو چشمتون باشه. خیلی عالی بود.به نقل از sara999 :ببین خواب مهمه ولی از الان عادت کن صبح زود بیدار شی و ظهرا هم اگه عادت به خوابیدن داری قطع کنی یا در حد همون یک ساعت چون بعدش میزی تو خواب عمیق و بیدار شدن سخت میشه فقط سعی کن بی موقع نخوابی ینی برا فرار از درس شب زودتر نخوابی و اینا
اصلا هم عقب نیستی تو سال کنکور کلی زمان پرت همه دارن زمانای طلایی هست که میتونی به راحتی جبران کنی![]()
ببین اولا اصلا به خوابت لطمه نزن واسه فهمیدن درسا خواب کافی مهمه من خودم 6-7 ساعت میخوابیدم اکثرابه نقل از صدف . الف :من یه چیزی بدجوری رو مخمه . من پایه م قوی نیست . خدایی دچار خودکم بینی نیستم من تو سالای دبیرستان تو فاز درس مدرسه نبودم اصن . الان همش عذاب وجدان دارم چون انگار کلا تو باغ نیستم . بعد به همه ی اینا بلندپروازی رو هم اضافه کنید . به نظرتون منی که از رقیبام عقب افتادم واسه کم تر و کم تر کردن فاصله م نباید بیشتر از اونا بخونم ؟ اگه به اندازه اونا بخونم که بازم عقبم ! من کسی رو میشناسم که روزی 17 ساعت درس میخوند . تازه پایه شم قوی بود . تو مدرسه که چه عرض کنم تو کل شهر صحبت از اون بود . من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماکزیمم چقد بخونم ؟ مینیمم چقد بخوابم ؟![]()
ببین من مطمئنم اوایل مرداد سال پیش کتابای چهارمو داشتم نمیدونم امسال چه جوریه ولی به نظرم الانم بتونی تهیه کنی..به نقل از Sb:) :کتاب درسهایی که ثبت نام کردیم
باید کار دیگه ایی هم انجام بدیم ،کتابفروشی یا جایی بریم شماره پیگیری رو تحویل بدیم
یا اول سال از مدرسه باید بگیریم کتابا رو؟
#1 این که برا من و خیلی از اطرافیام ( خیلی زیاد آدم) غیر عملی بود . من پیشنهادم اینه که ظهر بخواب از اون ور تا 12 شب بخون .به نقل از Hitman :سلام به همه
2 سوال اگر قبلا پرسیده شده ببخشید (چون هر کسی تو یه بازه زمانی باهاش روبه رو میشه)
1#چه طور خواب ظهر تنظیم کنم که 1 ساعت بشه و بیشتر نشه (چون کسی حاضر نیست تو خونه منو بیدار کنه) ساعت هم متاسفانه جوابگوم نبود صداش بعضیا صدای پای مورچه نمی زاره بخوابن اما من بمب اتم هم جلو دارم نیست
#2 چه طور ساعت مطالعه ام رو افزایش بدم من اگر دارم حدودا 10 ساعت می خونم اما هرچی تلاش می کنم زیاد نمیشه متاسفانه یعنی برای 12 ساعت برنامه ریزی کردم این هفته اما این تایم 2 ساعت اخرم که زیاد شده رو نمی تونم بخونم روند افزایش تدریجی ساعت مطالعه چه مقدار در چه بازه زمانی باید باشه؟
با تشکر از همه ی دوستان گلم در انجمن که همواره به آنها مدیونم...