• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

میشه یکی بگه از هر فصل فیزیک چندتا سوال میاد؟؟ یا جایی رو بگید که نوشته باشه برم بخونم

من میخوام فیزیکو شروع کنم به خوندن و قطعا نمیتونم همه ی فیزیک رو بخونم میخوام درجه بندی کنم
و اینی که میگی رو نمیتونم تو سایت کانون به اون شلوغی پیدا کنم!!

حالا کسی هست کمک؟

خب اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم 8-|

فيزيك٣. چون هم ٣٣٪ سوالا رو داره از طرفى كتاب تو سال ما تغيير كرده و ايده وابتكار زيادى مى تونن بدن تو سوالات بخاطر همين زودتر شروع كنيد و پيوسته بخونين،تا قشنگ مسلط شين.

نرید درجه بندی کنید فصل ها رو بچه ها !

واقع بین باشید نسبت به این قضیه لطفاً . تنها در دو صورت مجازید یک مبحث رو حذف کنید که به اطمینان برسید که یا واستون نمی ارزه با توجه به ضریبش ، یا اینکه واقعاً واقعاً نمی تونید خوب یادش بگیرید !

تو کنکور های جدید می تونید این رو به وضوح هم ببینید که مباحث به نسبت ساده تری که همه می خونن و روش حساب باز می کنن سوالاش داره سخت تر می شه ؛ بعد از اون طرف بعضاً می بینید که مباحثی که خیلی ها حذفش می کنن سوالای آسونی داشته که از دست دادن .

بعضاً طرف میگه من 50 درصد فیزیک میخوام و توش ضعیفم ؛ میره 50 درصد بودجه بندی رو می خونه . در عمل و روی کاغذش بشدت درصد ها متفاوت می شه :-" مختارید :-"

بده ادم خودشو اول به یه درصدی برسونه خیالش تا حدی راحت بشه
بعد بره خودشو بالا تر ببره ؟؟
اینجوری از الان بخوام به کل فیزیک فکر کنم تا اخرین روز مثل این 2 ماه پیش میرم :|

اصولاً اجبار و نا امیدی نبود توی حرفم !

طبیعیه اولش که به کلِ کار فکر می کنی دچار دغدغه شی ، خصوصاً که ضعف داشته باشی تو یه درس . خود من نسبت به فیزیک 2 و آینه و عدسی اینجور بودم و حتی توی آزمون های سال هم از خوندنش تا آخرین مهلت طفره رفتم :-??. چیزی که هست بحث درصدِ نهایی هست که به دست میاد . با آزمون پیش بری و خورد خورد خوب کار کنی اصلاً اصلاً جای کوچکترین نگرانی نیست !

به نقل از aliar :
بده ادم خودشو اول به یه درصدی برسونه خیالش تا حدی راحت بشه
بعد بره خودشو بالا تر ببره ؟؟
اینجوری از الان بخوام به کل فیزیک فکر کنم تا اخرین روز مثل این 2 ماه پیش میرم :|
ببین اگه این حرفو تو فروردین یا حتی اسفند میزدی ایرادی بهش وارد نبود ولی الان تو شهریور ماه اصلا قبولش ندارم
اصلا به فکر گلچین فصلا نیوفت از الان اینقد سخت نگیر و هی نگو نمیشه من یه دوستی داشتم که تو دفتر خاطراتم نوشته ممنون که اینقد تو فیزیک کمکم میکنی بعد الان ایشون خواستن و درصد فیزیکش یه چیز عالی شد و 30 درصد بیشتر از منی که ادعام میشد و رتبشو مثل بمب ترکوند
وقت هست با برنامه پیش برو الان سوم تو دستته و راحت از دستش نده بهش کامل مسلط شو تو این فرصت باقی مونده از تابستون
مطمئن باش اگه از الانم با فرض اینکه پایه ی ضعیفی داشته باشی میتونی کامل و مسلط فیزیکو تو یه تایم خوب ببندی فقط باید بخوای که اولین کارم درست کردن ذهنیتته

و بازم در تایید دوستان میگم که برای حذف سخت ترین و کم اهمیت ترین مباحث هم الان خیلی زوده.
حتی اگر کل تابستون رو هم از دست بدین بازم در طول سال اگر طبق برنامه آزمون ها پیش برید میتونید به تمام درس های پیش و پایه برسید ولی نباید انتظار داشته باشین به اندازه کسی که تابستونشو خونده بهتون فشار بیاد

به نقل از aliar :
خب اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم 8-|
پیش و که با مدرسه پیش برو
پایه هم اول نور بخون بعد دوم شروع کن که کمتر یادت میاد نسبت به سوم
همون طور هم که بچه ها گفتن از الان خیلی زوده که مبحثارو برسی کنین
تا عید باید سعی کنین همهچی رو بخونین بعد عید به فکر حذف مبحث و وقت گذاری رو مباحث خاص باشین

Back
بالا