• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

به نقل از r£z@ r :
سلام
بچه ها یه کتابی چیزی سراغ ندارین واسه وقت هایی که حس درس خوندن نیست؟یه بمب انرژی!! :D
برو سراغ درسی که خوندن ـش رو یا تست زدن ـش رو دوست داری. یا یه مبحثی رو میدونی خوب بلدی ولی یکم تست ـات مونده ازش، برو سراغ ـش؛ زود و خوب که تست ـاش رو بزنی ذوق می‌کنی انرژی می‌گیری میری درس ـت رو می‌خونی!

من خودم هرازچندگاهی ( نه هر روز و هر شب! ) یه قسمت بیگ‌بنگ می‌دیدم اکی می‌شدم! :-"

سلام ... من به شدت تو دیفرانسیل مشکل دارم خصوصا حد و دنباله ها رو .. کتابم نشر الگو عه .. هربار که درسنامه هاشو میخونم همون بخش رو تست میزنم .. درصدام توی خونه و مدرسه خوبه .. ولی هربار کانون رو خیلی پایین میزنم .. واقعا نمیدونم چیکار کنم :-< :-<

بعضي سوالا رو که دوتا گزينه رو با اطمينان 100 درصدي حذف ميکنم بعد بين 2تاي باقي مونده شک ميکنم هرکار ميکنم نميتونم نزده بذارم . آخه واسه 50درصد سوال زحمت کشيدم وسط راه که نميشه بيخيال شد . کار درست اينجور موقعا چيه ؟ بايد رها کنم ؟ فک کنم خانوم سعيدي رتبه يک يه سالي (:D) ميگفتن به نزده تو عمومي اعتقادي ندارن هر 100 تا رو ميزدن . نظر شما چيه ؟

به نقل از صدف . الف :
بعضي سوالا رو که دوتا گزينه رو با اطمينان 100 درصدي حذف ميکنم بعد بين 2تاي باقي مونده شک ميکنم هرکار ميکنم نميتونم نزده بذارم . آخه واسه 50درصد سوال زحمت کشيدم وسط راه که نميشه بيخيال شد . کار درست اينجور موقعا چيه ؟ بايد رها کنم ؟ فک کنم خانوم سعيدي رتبه يک يه سالي (:D) ميگفتن به نزده تو عمومي اعتقادي ندارن هر 100 تا رو ميزدن . نظر شما چيه ؟
من خودم شخصا میزدم :D
ولی خیلی اوقات گند میزدم خب و به نظرم کاری کن که خیالت راحت باشه
نزنی بعد این که تصحیح میکنی و میبینی اگه میزدی درست بوده خل میشی ولی خب برعکسش واسه من معمولا صادق نبود ینی اگه میزدم و اشتباه بود اونقد ناراحت نمیشدم :D

به نقل از f@him :
من خودم شخصا میزدم :D
ولی خیلی اوقات گند میزدم خب و به نظرم کاری کن که خیالت راحت باشه
نزنی بعد این که تصحیح میکنی و میبینی اگه میزدی درست بوده خل میشی ولی خب برعکسش واسه من معمولا صادق نبود ینی اگه میزدم و اشتباه بود اونقد ناراحت نمیشدم :D
این کارو حتی در کنکور هم انجام دادید ؟ از جوابای اشتباهتون خل نشدید :D
( جسارتا ;) )

پی نوشت : فهیمه جان غلط کردم از حرفی که زدم خوابم نمیبره :(
انقد من مودبم :D

6 ماه اخر

رتبه پارسالم خیلی بد بود
و پایه ای که برام تعریف شده اصلا خوب نیست
منظور اینکه واسه مباحث کمی تست زدم و واسه اونایی که زدم کامل نبوده
ولی حداقل امیدواری که هست اینکه واسه فهم یه مطلب زمان زیادی لازم ندارم
تو 6 ماه باقی مانده چه کنم؟؟
مشاور و ... باید انخاب کنم و یه امر ضروریه؟؟
همون طور که تو عنوان تاپیک گفتم این 6 ماه اخریه که دارم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم بنا به شرایط
یعنی انگیزه هست ولی همراهش یه ترس بزرگم هست که نمیشه...مثل امروز که استارت زدم صبح 4 ساعت خوندم ولی همین ترس ناشت ادامه بدم و بعد از ظهر بخونم
تو این 6 ماه بصورت رنج و نرمال به چه رتبه میشه رسید؟؟؟کاملا واقع بینانه ....
پ.ن:لطفا قفل نشه حتی اگه باید تو جایی دیگه میذاشتم....خواهشن

× مریم: لازم نیس برا هر سوالی تاپیک جدید بزنین. :‌)

به نقل از صدف . الف :
نکنید از اینکارای کنکور ناپسندانه
من بخاطر همین کارا الان پشت کنکوری تشریف دارم
پارسال حتی ۵۴ تا غلط هم داشتم اخرا دیگه هرکار میکردم نمیتونستم نزده بزارم از همین حالا عادت کنید

پاسخ : 6 ماه اخر

به نقل از .......................... :
رتبه پارسالم خیلی بد بود
و پایه ای که برام تعریف شده اصلا خوب نیست
منظور اینکه واسه مباحث کمی تست زدم و واسه اونایی که زدم کامل نبوده
ولی حداقل امیدواری که هست اینکه واسه فهم یه مطلب زمان زیادی لازم ندارم
تو 6 ماه باقی مانده چه کنم؟؟
مشاور و ... باید انخاب کنم و یه امر ضروریه؟؟
همون طور که تو عنوان تاپیک گفتم این 6 ماه اخریه که دارم و دیگه نمیتونم پشت کنکور بمونم بنا به شرایط
یعنی انگیزه هست ولی همراهش یه ترس بزرگم هست که نمیشه...مثل امروز که استارت زدم صبح 4 ساعت خوندم ولی همین ترس ناشت ادامه بدم و بعد از ظهر بخونم
تو این 6 ماه بصورت رنج و نرمال به چه رتبه میشه رسید؟؟؟کاملا واقع بینانه ....
پ.ن:لطفا قفل نشه حتی اگه باید تو جایی دیگه میذاشتم....خواهشن
سلام
نمیدونم ترازت چنده،ولی یکی از دوستام با میانگین تراز حدودای6700اینا،دو دوماه اخر،شروع کرد به پیشرفت تا حدی ک رتبه ی منطقش حدودای 200شد..
حالا شما ک ایینن همهه وقت داری..
ب نظرم با قلمچی پیش برو،ینی از همین جایی ک الان هست،بعد تو ایستگاهای مرور و جبرانی،چیزایی ک نخوندیو بخون..همینکه تو فهم درسا مشکلی نیست خیلی خوبه..ولی از لان هر درسی تست میزنی کامل بزن،منابعتو درست. انتخاب کن،اگر کلاس میری،دیدی یکی دو جلسه ب درد نخورد دیگه نرو...ولی هر تستی ک میزنی،غلط ها و شک دارهارو حتما مشخص کن و تو جمع بندیا حتما برو سراغشون.
مباحثم کامل بخون،ینی جوری نشه ک یکم مثلا دینامیک بخونی،یکم سینماتیک اخرشم هیچی به هیچی،کامل بخون..
در ضمن مثالای زیادی هستن از دوستام ک سه ماه تابستونو نخوندن،هیچی،و رتبشون زیر 200شد.
تو تلاشتو بکن،نتیجه هم میگیری،فقط این 6ماهو بکوب بخون
موفق باشی:)

به نقل از صدف . الف :
این کارو حتی در کنکور هم انجام دادید ؟ از جوابای اشتباهتون خل نشید :D
( جسارتا ;) )
اره انجام دادم :D
کنکورمو چک نکردم.پیشنهادم میدم این کارو نکنید
من خودم شخصا نمیتونستم نزنم واقعا...
البته بستگی به خودتونم داره ولی اگه اکثرا جواب درست میدید بزنید خب

تو امتحانا تست جدید هم توصیه میشه ؟ ینی نشان دارا رو که کار کردیم بعد بریم تستای عادی رو بزنیم دوباره یا بریم سراغ منبع جدید ؟

بعد تو فرجه ی یه امتحان سراغ درس دیگه نریم ؟ مرور تست امتحانای قبلی مثلا خوبه یا کامل همون درس رو بخونیم .

کلا توصیه ای اگه دارید در مورد دی ماه لطفا راهنمایی بفرمایید .

خیلی هم ممنون :)

Back
بالا