• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)

فک کنم یکم دیر باشه اما خب درجریان باشید که ترم اول درسی رو اگه بیفتید هیچ تاثیری رو کنکورتون نداره

• لایک
امتیازات: reza7

به نقل از Sb:) :
بسیج فعال برای کنکور موثره یانه؟روی قبولی ،روی رتبه یا چی تاثیر داره؟

برای دانشگاه ازاد اگه بسیج فعال باشین در صورتی ک "ترازتون" توی اون زیر گروه رشته ای ک میخواین 90% تراز اخرین قبولی یه فرد عادی باشه پذیرفته میشین .

کسی میتونه واسه ازمون 23 بهمن بهم یه برنامه بده خیلی نا امید شدم برنامه ریختنم افتضاحه شرایط رفتن پیش مشاورو ندارم خیلی اوضاع بدیه که از اول تابستون بخونی ولی پیشرفتی نداشته باشی الانم افت کردم
اگه کسی برنامه میتونه برام بریزه برای ازمون بعد وکمکم کنه خیلی ازش ممنون میشم :-s :(

به نقل از drpardis :
بچه ها کسی میتونه وایه ازمون 23 بهمن بهم یه برنامه بده خیلی نا امید شدم برنامه ریختنم افتضاحه شرایط رفتن پیش مشاورو ندارم خیلی اوضاع بدیه که از اول تابستون بخونی ولی پیشرفتی نداشته باشی الانم افت کردم بچه ها واقعا اگه کسی برنامه میتونه برام بریزه برای ازمون بعد کمک کنه خیلی ازش ممنون میشم
قسمت پشتیبان ها اگه مطرح کنی راحتتر به خواسته ت میرسی : )

سلام . به نظرتون اگه ساعت مطالعه م رو دیگه نه ثبت کنم نه چک کنم حتی ینی ساعتم نگا نندازم ممکنه پایین بیاد ؟ کمی وسواس پیدا کردم آخه !

به نقل از صدف . الف :
سلام . به نظرتون اگه ساعت مطالعه م رو دیگه نه ثبت کنم نه چک کنم حتی ینی ساعتم نگا نندازم ممکنه پایین بیاد ؟ کمی وسواس پیدا کردم آخه !
آره. واقعا ممکنه بیاد پایین.
نظر شخصیم اینه که اگه بنویسی واقعا بهتره...

به نقل از صدف . الف :

اگه ساعت حواستو پرت میکنه ب صورت بازده زمان بگیر و ساعتو تنظیم کن خودش زنگ بزنه یا ساعت گوشیتو بذار دو ساعت ک گذشت زنگ بزنه و طی اون مدت فک نکن ب اینکه چقدر مونده تمرکز کن رو درست .

بعد از یه مدت ک وسواست کمتر شد میتونی باز ساعتو چک کنی .

از اظهار لطف همگی متشکرم . یکی از موارد وسواس من گرد کردن ساعت مطالعه م هست که مطمئن بشم کیفیت نسبتا خوبی داشته . کلمه وسواس رو به کار میبرم چون در مجموع رفتار افراط گونه ای میشه . ینی کافیه کمی کسل باشم یا فکرم چندین بار بپره اونوقت حتی 1 ساعت هم شده که فقط از یه درس کسر کنم برای همین قصد داشتم خودم رو درگیر ارقام نکنم و صرفا برنامه اون روز رو اجرا کنم . با این تفاسیر قطعا باید ثبت رو ادامه بدم اما این مورد کسر ساعت چطور ؟ طبق همون اصل تقدم کیفیت, قابل پیگیری هست ؟متشکرم از صرف وقت و پاسخای کمک کننده تون :)

میشه واسه ثبت نام راهنمایی کنید؟ چی لازمه و اینا
فایلی که گذاشتن 48 صفحه است کی حال میکنه بخونه اخه! همه اش هم جمله بندی های پیچیده
لطفا :(

خب کم کم داریم به عید نزدیک می شیم.
من یه نظری دارم که مدرسه هم گفتم.خواستم نظر شما رو هم بدونید.
من این پیشنهاد رو دادم که مدرسه رو کلا تو ایام عید باز کنن از ساعت 7 صبح تا 12 شب.
اونجوری طبق یه برنامه مشخص یچه ها می تونن بیان مدرسه و درس بخونن.
ب نظر من عید رو خونه خوندن خیلی سخته . یعنی اصلا حال و هوا فرق می کنه.
حالا خواستم ببینم مدرسه شما هم همین کار رو می کنه؟؟
و یا اصلا به نظر شما پیشنهاد خوبیه؟

Back
بالا