قاصدک
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بیهق
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری های 95 (فقط سوالات غیردرسی)
موفق باشید : )
طبیعیه. منم یه دوره اینجوری شده بودم. یه روشی رو امتحان کردم که شاید به نظر شما مسخره باشه ولی جواب داد. یه شیوه خاص برای تمرکز کردن انتخاب کردم! یه شیوه احمقانه شاید! به این صورت که یه دایره ی قرمزِِ فرضی توی ذهنم می کشیدم، به خودم می گفتم من تنها توی این دایره میشینم و تنها چیزی که اینجا با منه درسم ـه، بقیه افکارُ پشت مرز این دایره میذارم!! وقتی تمرکزم حتی یه ثانیه به هم می خورد اون فکر مزاحمُ پرت می کردم اون طرف ِ مرز! حتی سطل آشغالِ ذهنی داشتم، افکار متفرقه و به درد نخور و منفی رو می ریختم اونجا. شاید به نظر مسخره بیاد ولی بعد یه مدت مهارت زیادی توی جمع و جور کردن افکار مزاحم و حفظ تمرکز پیدا کردم و چند ثانیه ای حواس پرتی های ذهنی رو رفع و رجوع می کردم، مگر وقتایی که مدت زیادی درس خونده بودم و می دونستم خسته م، اونجور مواقع یه نیم ساعتی تعطیل می کردم و استراحت. در کل خیلی به این مسائل پر و بال ندین، به خودتون بگین چیز مهمی نیست، من خیلی ام تمرکز دارم! چون اگه زیادی روش زوم کنین وقعاً از "هیچ" ، یه مشکل لاینحل برای خودتون می سازین. این خاصیت سال کنکوره : )به نقل از @@sin :سلام
بچهه ها یه مشکل پیش اومده گفتم بگم ببینم کسی راه حلی نداره؟!
ببینید من وقتی درس می خونم همش ذهنم یه نقطه دیگه متمرکزه.یعنی مثلا رو برگه ای که رو زمینه یا دفتری که کنار دستمه.همش احساس می کنم اصلا تمرکز ندارم .قبلا این جور نبودم یک دفعه این طور شد.اعصابمو خرد کرده.![]()
نمی دونم چرا اینجور شدم
![]()
موفق باشید : )

اینجوری باشه عملا توی کنکور به هیچی از اختصاصی هام نمیرسم که #-o :-ss
یه مدت تو ذهنم افتاده بود که ممکنه حواسم پرتِ دیوار و کاغذایی که روش چسبوندم بشه!! در حالی که قبل از اون اصلاً همچین مشکلی نداشتم. این یه فکر وسواس گونه بود که یه مدت افتاد تو ذهنم و خدا رو شکر زود جمع و جورش کردم. پس افکار بی فایده ای از این دستُ زود بندازین دور و آبیاریش نکنین که بعداً سخت ریشه کن شه.

بعد خیر سرش ریاضی هم هست. و تو این مدتی ک تستای محاسباتی هم میزده پیشرفت خاصی نکرده. چ خاکی ب سر ریزم؟