- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- فردوســـی
- رشته دانشگاه
- مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
اینجا مشترک بین همه رشته هاست
به نقل از target :سلام.
ی سوال عربی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
آیا لازمه که تمیز با فعل جمله یا فاعلش مطابقت داشته باشه؟
عبارت مقابل مال خرداد ۹۰ هستش:طابت التلمیذه ....... (خلقاً - خلقةً)
جواب رو خلقاً نوشته.
خب الان چرا خلقةً نمیتونه جواب باشه؟با توجه به اینکه تلمیذة و طابت مونث اند...
فک کنم اینجا وجود اثنی عشر مقدمه به وجو مشتق یا جامد بودن...به نقل از فاطمه ف :رایت اثنی عشر معلما....معلم ک مشتقه چرا تمییز گرفته؟؟؟؟؟
مونث مجازی به اونایی اطلاق میشه که غیر حقیقی یا غیر جاندار باشن مثل مدرسة که واقعا مونث بودنی در کار نیس.به نقل از tannaz77 :آقا یکی فرق مونث معنوی و مونث مجازی توضیح بده...توتستا دوتاشو یکی حساب کرده....
من هر چی تست خوندم دوتاشو یکی حساب کرده بود ممنونبه نقل از target :مونث مجازی به اونایی اطلاق میشه که غیر حقیقی یا غیر جاندار باشن مثل مدرسة که واقعا مونث بودنی در کار نیس.
(مجازا مونث محسوب میشه.)
مونث معنوی:اون دسته از اسم هایی که در ظاهر علامت مونث بودن ندارن ولی مونث محسوب میشن.
مثل: اسامی مخصوص جنث مونث:بنت-مریم و ...
بعضی اعضای زوج بدن:-ید-قدم-عین و...
نام شهرها و کشور ها :ایران و...
بعضی اسم های خاص که باید بدونی(مهم) مثل:ارض-شمس-دار-عرب-جهنم-نفس و...
همین!
نه ...یکی نیستن...حتی ظاهرشونم فرق میکنه.به نقل از tannaz77 :من هر چی تست خوندم دوتاشو یکی حساب کرده بود ممنون
چون قواعدشون یکیه.من هر چی تست خوندم دوتاشو یکی حساب کرده بود ممنون
من از معلممون پرسیدم گفت برای اعداد این ک حتما جامد باشه رو درنظر نمیگیریم.چون کلا بجز یک و دو که صفتن از ٣ به بعد همه اعداد معدودشون همون تمییزشون هم هست و اگر بخوایم قاعده جامد بودن تمییز رو اینجا هم رعایت کنیم نمیتونیم تعداد چیزی مثل مدرسه که مشتق هست رو مشخص کنیم!به نقل از فاطمه ف :رایت اثنی عشر معلما....معلم ک مشتقه چرا تمییز گرفته؟؟؟؟؟
به نقل از فاطمه ف :منم پرسیدم و این ایه ی قران هم فالله خیر حافظا این جا هم تمییزه!معلممونم گفت گیر ندین![]()
المسلمون ناجحون فی حیاتهم ماداموا متحدین .به نقل از پشت کنکوری :/ :صحح اخطاء الجمله ی زیر
"المسلمون ناجحون فی حیاتهم مادام متحدون"
این جمله رو هم حرکت گذاری کنید
"کان فی المدرسه تلمیذ"