- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- dk
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی

/

گاج به نظرم بهتراز قلمچیه ولی گزینه دو رو نمیدونمبه نقل از amirhj :یه سوال فنی...کدوم آزمون سوالاش استانداردتره؟
گاج یا قلمچی یا گزینه 2 و یا...؟

آخه متاسفانه اینقدر ایدهآل فک کنم نیست هیچکدوم. مثلا اگه بود خب همه ما خیلی دوست داشتیم اینجوری باشه موسسهای که آزمون میدیم ولی نبود. مثلا قلمچی واسه ریاضی سوالاش خ بد نیست. ینی ریاضیش سخته ولی فک کنم مثل کنکور ۹۳ باشه مثلا ولی گویا زیستش اینا خیلی بده. اگه بتونی خودتو به برنامه گزینه دو برسونی خیلی خوبه ولی سخته تو تابستون. کانون آزمونای تابستونش اصلا استاندارد نیست خیلی آسونه مثلا ولی خب برنامه تابستونش واسه من که اصن نمیدونستم درسامون چیه یا هرکسی که آزمون نمیداده و جدی درس نمیخونده خیلی خوبه. ینی واقعا واسه شروع کار خیلی منطقیه. ولی مشکلش اینه که دیگه این آخرا بعد عید خیلی کشش داد ولی بازم واسه من بد نبود چون یه سری خرده ریز درسای پیش دو م مونده بود خوندم دوره شد و اینا.به نقل از ShiNinG :هیچ کس اینجا دوتا موسسه رفتن و پیشنهاد نمیکنه؟ خب اگه کسی هم سوال خوب بخواد هم برنامه منظم و جامعه ی آماری ای که نتایجش تاحدودی واقع بینانه باشه باید چیکار کنه؟
من شخصا آرامش روانیم تو سال کنکور واسم مهمه، دوست دارم بتونم به نتایج آزمونم اعتماد کنم. و خب این فقط وقتی میسر میشه که اون آزمون هم سوالات خوبی داشته باشه که بتونم نحوه ی مطالعم رو بسنجم با خودم هرچند وقت، هم سطحم رو با بقیه مقایسه کنم. هم اینکه اونقد استرس عقب موندن نداشته باشم تو برنامه ش و حجم آزموناش منطقی باشه..
با توجه به اینا لطفا اگه میشه بگید کجا خوبه برم یا اگه دوتا آزمون مشکلی نداره راهنماییم کنید. کسایی که اطلاع دارن و مطمعنن.(:
ممنونم.
دوتا آزمون که دیوونه میشی مخصوصا در طول سال که برنامه مدرسه و آزمونا یکی نمیشه گاها.به نقل از ShiNinG :هیچ کس اینجا دوتا موسسه رفتن و پیشنهاد نمیکنه؟ خب اگه کسی هم سوال خوب بخواد هم برنامه منظم و جامعه ی آماری ای که نتایجش تاحدودی واقع بینانه باشه باید چیکار کنه؟
من شخصا آرامش روانیم تو سال کنکور واسم مهمه، دوست دارم بتونم به نتایج آزمونم اعتماد کنم. و خب این فقط وقتی میسر میشه که اون آزمون هم سوالات خوبی داشته باشه که بتونم نحوه ی مطالعم رو بسنجم با خودم هرچند وقت، هم سطحم رو با بقیه مقایسه کنم. هم اینکه اونقد استرس عقب موندن نداشته باشم تو برنامه ش و حجم آزموناش منطقی باشه..
با توجه به اینا لطفا اگه میشه بگید کجا خوبه برم یا اگه دوتا آزمون مشکلی نداره راهنماییم کنید. کسایی که اطلاع دارن و مطمعنن.(:
ممنونم.

به نقل از mha1376 :قلم چی یا گزینه دو![]()
کدومش بالاخره؟
تستای قلمچی استاندارده یا گزینه 2؟
هرکی یه چیزی میگه
مشاور مدرسمون که میگه گزینه 2
بعضی بچه های مدرسه هم میگن قلم چی
زرنگای کلاسمونم همه میرن گزینه 2
اگه برای استاندارد بودن می خوای بری گاج خیلی بهتره!
ولی چیزی که واسم من مهمه استاندارد بودن تسته
با این وجود کدومشو برم؟![]()

به نقل از تو روحت طراح...!!! :اگه برای استاندارد بودن می خوای بری گاج خیلی بهتره!

میرن اکثریت رو ول میکنن و میچسبن به دوتا مثال که آره فیلانی همه ترازاش خوب بود کنکورش افتضاح شد.اون یکی رو دیدی؟همش پنج هزار میشد بعد کنکورش شد یک^___^
هق هق.بهرحال خیلی آدما هستن میبرن و گند میزنن.گشاد میشن و گند میزنن.استرس میگیرن و گند میزنن.ازون طرف هم یه سری ماه های آخر یهویی جت پک میزنن (!) و پیشی میگیرن از خیلیا.

حالا من نمیدونم شاید به نظرتون چون جامعه آماری ـش کمه خوب نیست و فلان و بهمان که خب باید بگم تا قبل عید و حتی خیلی نزدیک کنکورم وضع شما مشخص نیس چه برسه به تابستون.
من کلاً آدمی بودم که آزمونامُ به غیر از آزمونای تو خونه و سنجش اینای بعد عیدم جدی نمیگرفتم اصلاً (منظورم این نیس که کار خوبی میکردم) و کلاً هم به نظر من الآن بهتره بیشتر از نتیجه رو عملکردتون کار کنین.واسه همین میگم الآن جامعه آماری الآن اهمیتی نداره.