به جای 6 هفته زمان گذاشتن رو اسید و باز و 3 هفته رو الکتروشیمی! میتونست زمان کمتری به اسید و باز بده ولی بعد عید (غیر جمع بندی پیش 2) ازش سوال بده تا مرور بشه نه اینکه 2 ماه کلا ولش کنه! (کلا برنامه ترم 2 قلم چی این مشکل رو داره! مثلا برای مقاطع ، ماتریس ، انتگرال 3 هفته وقت داده بود!! (5 تست کنکور امسال - 17 درصد!))به نقل از y@smin :بالایی : فک میکنین . اسید باز یه مبحث مهمه و سنگین ترین فصل شیمی پیشه . برا کسایی ک با خود کانون شروع کردن و بار اولشونه میخونن هر چی بیشتر تثبیت و تکرار شه بهتره .
به نظر من ، تو این مدت مباحثی رو که کلا مشکل دارید و یادشون نگرفتید (از سال سوم) کار کنید! (فکر میکنم بهترین کاریه که میشه تو این مدت انجام داد!)به نقل از ı ๓คгzเє ı :من خیلی اوایل به گزینه 2 ارادت داشتم و بعد هم سنگ گاج رو به سینه میزدم.. ولی الان میرم قلم چی اگر یه نفر درست و حسابس بم بگه این 1 ماه تا ازمون تازه تعین سطح رو چیکار باید کرد؟
من سوم رو نه خوب خوندم و نه بد.. یعنی نوسان داشت 3 ماه پایانی 93 رو خوب خوندم ترم اول کمی افتضاح و بعد از عید به ئلایلی چیزی نخوندم.. حتا ازمون ندادم.. بعد الان کدوم قسمتو مشکل دارم؟؟به نقل از N!ma :به نظر من ، تو این مدت مباحثی رو که کلا مشکل دارید و یادشون نگرفتید (از سال سوم) کار کنید! (فکر میکنم بهترین کاریه که میشه تو این مدت انجام داد!)
البته میتونید تابستون رو برید گاج! آزمون تعیین سطحش 2 هفته قبل قلم چیه! (12 تیر) سوالاتش بهتره! عمومی دوم رو هم میتونید بخونید!
منم با صحبتای میرو موافقم واسه همین میرم سنجشبه نقل از Miro :توجه کنید که آزمون مزخرف و آشغال خیلی بیشتر از آزمون استاندارد به نفعتونه (توضیحات بیشتر لازم بود بگید بگم بازم... قبلا گفتم تو همین تاپیک آخه...)
کانون نسبت به موسسات دیگه هزینه بیشتری از شما میگیره.قیمت ها هم همه جا اینچنینه .حالا چرا روی کانون اصرار دارید؟به نقل از امـیـرحـسـیـن :سلام
اول از هرچیز بگم من کنکوری نیستم یعنی هستم اما کنکوری 94 ارشد علت این گروه عضو شدم اینه که سوالات آبجیم که کنکوری 95 هست رو بپرسم
راستش ما برای انتخاب موسسه واسه آزمون ابتدا با قلم چی تماس گرفتیم
قیمتی که به ما گفتن 1میلیون تومان بود
بعدش گفتیم خب حالا در قبال این 1 میلیون ناقابل چه امکاناتی در اختیار ما می گذارید و در جواب گفتن آزمون و پشتیبان و به مقدار 100 تومان هم می تونید از کتاب خونه ی ما خرید کنید
خب من حتی اگه 100 تومان کتاب هم در نظر نگیرم 900 تومان بنظرم پول زیادی هست واسه آزمون
آیا واسه بقیه شهر ها هم همین نرخه یا شهر ما هرکی هرکی هست ؟
و اگه همجا نرخ همینه ، غیر منطقی هست یا من چون چند ساله دور بودم فکر می کنم غیر منطقی هست؟![]()