پاسخ : هزار راه نرفته [بایدها و نبایدها از زبان باتجرب
شخصا تنها پیشنهادم واستون اینه که یه هدف خوب داشته باشید و با توجه به پایهای که دارید معقول باشه هدفتون.
اونوقت هرچقدرم که هرموقع از سال فک کنید عقبید سعی میکنید خودتونو برسونید.
و اینکه بنظر من از الان روی روحیتون کار کنید.
من خودم تابستون بعد مرحله دو بود و نهاییام هم خیلی بد شده بود تراز و رتبه م هم اصلا خوب نبود بعد قشنگ شهریورو ول کردم رفتم سراغ تفریح و استراحت و اینا و دقیقا از یک مهر نشستم سر درس و واقعا پیشرفت داشتم! هرچند بعد اون دیگه پیشرفت نداشتم همش میزنم تو سر خودم کاش اینقدر ول نمیگشتم ولی خب بازم روحیه خیلی مهمه. شاد باشید آقا.
حسود هم از نوع خوبش باشید. خیلیم مفیده سال کنکور.
بعد پیشنهاد خیلی خیلی مهم من اینه که تابستون اولا پایه دروس اختصاصی و عربی رو کامل بخونید و تست هم بزنید ولی نه یجوری که حس کنید خیلی بلدید ولش کنیدا! ولی بخونید چون گاهی واقعا تو طول سال خیلی همهچی فشرده میشه و اذیت میکنه پایهها اون وسط.
و یه ایده از تموم درسای پیش داشته باشید. یا اینکه میخواید بخونید یا اگه نمیخونید بدونیدچجوریه که متوجه شید کلاس میخواد یا نه. هر کی هم بهتون گفت فلان درسو کلاس برید گوش ندید. خودتون باید واقعا تشخیص بدید.
خلاصه اینکه یه ایدهی کلی از برنامه این یه سالتون داشته باشید.
ریاضی پایه رو هم تابستون خیلی بخونید لهش کنید
اینا هم پیشنهاده همش فک نکنید ما یا سال قبلترمون همه حرفایی کهمیزنن مو به مو انجام دادن و وای اگه نشه بیچاره شدیم اینا. کنکوری حماعت همیشه در حال گفتن اگر فلان میکردمه. اینا هم هموناست. چیزاییه که شاید اگه ما خودمون زودتر بهش رسیده بودیم(واسه هر کی یه سری جیزه طبیعتا) شاید الان خیلی وضعیت بهتری داشتیم.
در ضمن راجب آزمون آزمایشیا قبل از ثبت نام ببینید میخواید کی و چجوری بخونید برنامشو ببینید بعد ثبت نام کنید.
سنحش که سوالاش اصلا خوب نبوده این دو تا جامعا که ما دادیم. هر سال هم من از هر کی میپرسم میگه رتبهش هیچ شباهتی نداشته به سنجشش.
قلمچی هم برنامه ترم دوش اصلا جالب نیست.
گزینه دو هم اینطور که ما دیدیم دوستامون همش داشتن میدوییدن به برنامش برسن و استرس داشتن.
کلا یعنی بدونید چیکار میکنید. این که مسیرتون مشخص باشه بهترین چیزه.:د