مشاور کنکور
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- اژه ای 1
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی،مسابقات جهانی تورنمنت شهر ها
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
رتبه ی برتر و مطلوب بیاریم! چرا که نه! اما چگونه؟
سلام بچه ها
من دانشجوی سال دوم مهندسی برق صنعتی شریفم، خیلیا رو میدیدم و میبینم که از 5 سالگی کلاس کنکور میرفتن و تو فکر کنکورن، اما من خودم تازه از تابستونه 92 (که کنکورم 5تیر 93 بود) شروع کردم به درس خوندن که تازه شیمی 2 و 3 و فیزیک و اینا رو بخونم، سال دوم و سوم و دبیرستان هم بجز امتحانای ترم هیچ کلاسی رو نرفتم مدرسه(چون واسه المپیاد ریاضی میخوندم اما قبوا نشدم مرحله 2)
هیچ کلاس کنکوریم نرفتم(هیچه هیچ!)، در عوض نشستم و راه مطالعه و اینکه چطوری تست بزنم و بالاترین درصدی که میتونم رو با خوندن بگیرم پیدا کردم. اینکه چه شکلی بخونم، و چکار کنم تا درس رو عمیق بفهمم تا هم سرعت تست زنیم بالا بره هم دقت تست زنی.
رتبه ام 30 و اینای منطقه 1 تو رشته ی ریاضی فیزیک شد.
اگر کسی اطلاعات بیشتر میخواد توی خصوصی پیام بده+
خوشحال میشم اگر بتونم به صورت منظم مشاوره بدم و رتبه های خوب شما رو ببینم:)
با تشکر از انجمن سمپادیا بخاطر کمک هایی که در سال های المپیاد به من کرد.
سلام بچه ها
من دانشجوی سال دوم مهندسی برق صنعتی شریفم، خیلیا رو میدیدم و میبینم که از 5 سالگی کلاس کنکور میرفتن و تو فکر کنکورن، اما من خودم تازه از تابستونه 92 (که کنکورم 5تیر 93 بود) شروع کردم به درس خوندن که تازه شیمی 2 و 3 و فیزیک و اینا رو بخونم، سال دوم و سوم و دبیرستان هم بجز امتحانای ترم هیچ کلاسی رو نرفتم مدرسه(چون واسه المپیاد ریاضی میخوندم اما قبوا نشدم مرحله 2)
هیچ کلاس کنکوریم نرفتم(هیچه هیچ!)، در عوض نشستم و راه مطالعه و اینکه چطوری تست بزنم و بالاترین درصدی که میتونم رو با خوندن بگیرم پیدا کردم. اینکه چه شکلی بخونم، و چکار کنم تا درس رو عمیق بفهمم تا هم سرعت تست زنیم بالا بره هم دقت تست زنی.
رتبه ام 30 و اینای منطقه 1 تو رشته ی ریاضی فیزیک شد.
اگر کسی اطلاعات بیشتر میخواد توی خصوصی پیام بده+
خوشحال میشم اگر بتونم به صورت منظم مشاوره بدم و رتبه های خوب شما رو ببینم:)
با تشکر از انجمن سمپادیا بخاطر کمک هایی که در سال های المپیاد به من کرد.