• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هزار راه نرفته [باید‌ها و نبایدها از زبان باتجربه‌ها]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : هزار راه نرفته [باید‌ها و نبایدها از زبان باتجرب

من تکرار میکنم که جمع بندی عمومی رو حتما شروع کرده باشید

بگذره بیشتر از این ، وقت نمیکنید بخونید ها ... مهم نیست که تا الان خونده باشید همه شو

مباجئی رو که خوندید با کنکور عمومی دادن مرور کنید و کنارش اونایی که نخوندید رو بخونید

کنکور عمومی

اگر یک عمومی رو تا حالا نخوندید با بد خوندید بهتره برید بخونید به جای این که تستهایی رو بزنید که بلد نیستید ، چون پاسخ نامه کنکور عمومی چیزی به شما اضافه نمیکنه.مگر این که درسشو خوب بلد باشید و بخواهید ایرادات و ظرافت کار دستتون بیاد.
من مدت یک ماه هر روز 4ساعت صرف کنکور عمومی و تصحیحش کردم و شاید اشتباه ترین کار دوره خوندن کنکورم بودم، بقیه عمومی خونده بودن بلد بودن ایراداشونو پیدا می کردن، من نصفه نیمه خونده بودم، با خوندن پاسخ سوالا چیز کاملی دست گیرم نمیشد.

خیلی جدی با جسمتون صحبت کنید و متقاعدش کنید که باید آروم باشه.
شما قبل آزمون هم هر چقد تنقلات مغذی خورده باشید و حتی کلی خوراکی هم ببرید سر آزمون یه انرژی محدودی رو دراختیارتون میذاره. که نباید بخاطر لرزش دست و پاتون یا تپش قلب و نفس نفس زدن صرف تامین انرژی ماهیچه های اضافه بشه. این جوری میشه که مغزتون کم میاره و سردرد میگیرید.
بین نوشیدنی ها چیزی که من همیشه همراهمه آب انبه ست که قند زیادی داره به نظرم خیلی مفیده.
اگرم سر دردای بدی میگیرید و عادت دارید به کدئین خوردن، کدیمال اکسترا (استامینوفن کافئین) رو امتحان کنید. هم سردردتون رو زود خوب میکنه هم بجای اینکه سر جلسه خواب آلودتون کنه باعث میشه سر حال تر شید. فقط حواستون باشه یهو شب ازش استفاده نکنید بی خوابتون کنه.

سال دیگه یه هفته ب کنکور فک میکنین چ حالی دارین ؟ (:
حتی ب موقعیتتون فک کنین راضی هستین ؟ نیستین ؟ ..

فقط یه هفته مونده بعدش آزادین.. کتاباتونو کنار نذارین.. میدونم بلدین.. میدونم حالتون از اون کتابها داره بهم میخوره.. ولی فقط یه هفتس.. پشت این یه هفته همه عمرتونع.. دو تا سوال هم دو تا سواله.. حفظیا رو خوب مرور کنین ریزه کاریا یادتون نره..(: سوالایی ک حس میکنین توانایی ج دادنشو دارین ولی بیخیالش شدین رو کار کنین . دوست من روز قبل از کنکور هم خوند چیزای جدید شب امتحانی الان پزشکی کاشانه یکی هم کلاسیام هفته اخر دینیو خوند دینیو 88 زد (: ب شیوه خودتون بخونین اگه شب امتحانی بودین بخونین نخونده ها رو اشکال نداره..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا